- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- *БоТи*-есен
Първоначално написано от Briseis
леле супер са,ама не са за мен щото съм висока и ако обуя такива ще съм като кобила![]()
http://prikachi.com/users/charmy_/1Q.jpg Днес ги взех,42 лева.Мисля да си купя и едни бели, които видях,много бяха сладки.Майка ми има като показаните от missapple![]()
If you don't know my name, you can call me your baby ...![]()
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.
Raindrops fall from everywhere.
Тези са много яки, особено чернитеПървоначално написано от silwinka
![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Аз имам няколко чифта оттам и са ми здрави бе...Първоначално написано от POLLINA
Трябва да умеете да преценявате качеството на място.
Освен това цената и марката не са от такова значение.. Почти навсякъде можеш да намериш и грозни, и хубави обувки. Например едни мои обувки от пролетта ги имаше на много места, а все на различни цени. Той търговецът си е хитър бе.![]()
![]()
![]()
точно за това говоря. Не съм единствената ,която се оплаква от това.Според мен са пълни боклуци![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Преди време една приятелка си взе стра'отни обуща от ботичели. И като ми каза, че са оттам, аз отидох с мисълта, че ще ми хареса нещо.Първоначално написано от POLLINA
И такааа... имаше супергрозни модели, някои дори доста спортни; търсех си ниски обувки тип пантофки, обаче нямаше почти нито един хубав и изчистен модел.. Малкото, дето ми харесаха, просто компенсираха липсата на качествена материя.
С една приятелка спорехме оня ден... Тя искаше да си взима ботуши, които изглеждат така: тънък висок ток (10-11 см), а останалата част от обувката почти като маратонка... само дето без връзки. За мен са доста грозновати... някакви огромни, а с тънък и нежЯн ток..
леле ужас мразя такива обувки каквито описаПървоначално написано от Luscious_Heart
![]()
Нали.. точно като маратонки бяха... (черни, а подметката отдолу така описана с бяло). А оня ден видях в нета егати ужасните обувки. БУКВАЛНО: КЕЦОВЕ С ТОК!Първоначално написано от titinkaa
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Luscious_Heart
аууу пълна скръб ,много са грозни . някой ги смятат за сладки WTF ?! днес видях една бабка с такива
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Дали е била на 10 см ток? Ако е така, представям си...
сивите са прекрасниПървоначално написано от BlackWings
http://www.paolobotticelli.com/bg/pr...186/index.html сивичките ^^
![]()
Trust is like a paper once it's crumpled it can't be perfect again
Моите на ток са такива, само че черни, иначе на най-добрата ми приятелка са абсолютно същитеПървоначално написано от BlackWings
![]()
в паолото ги има ама са ужасно грозниПървоначално написано от teenems
![]()
![]()
Trust is like a paper once it's crumpled it can't be perfect again
Аэ искам да си намеря някакви малко по-високи нагоре,но не като ботуши,а нещо между боти и ботуши.И да са малко по-широки,эа да мога да си вкарам дънките.Да не са на много тънък ток,а по-дебел,эа да намаля до максимум шансовете да се пребия.И да са велурени.Вчера обикалях и си харесах само едни,които бяха эверски неудобни,но дори и да бяха удобни нямаше да ги купя,предвид цената им от 400 лв.Ако сте виждали някъде подобни на описанието по-горе,кажете.А ако раэполагате и със снимков мат`рял още по-добре. :]
[size=7][b][u]fosse cos
http://www.obuvki.bg/userfiles/image/05-11bo2.jpg
Ако говорите за това? На мен много ми харесва.
апф да,мн мн са грозни,е тея с тъккото токче дето са отпред като гуменетки по ги бива ама уния с цялата подметка и пак такива са просто ужаснииииПървоначално написано от Tedcho
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На мен пък ИЗОБЩО.Първоначално написано от shadows92
![]()
![]()
отврат отврааат .Първоначално написано от Luscious_Heart
днес една от нашия клас беше с къса пола и такива ии приличаше на ,сещате се .
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
![]()
Тези си ги купих днес
Humans need fantasy to be human.
Преди седмица си взех ТАКИВА! (на живо изглеждат 100 пъти по-хубави,но ме мързеше да ги снимам).Сега съм си харесала още едни подобни и се надявам да донесат 38-ми номер,защото имаше само 39 и 40![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
а за онези ботуши които уж сега са на мога дето са все една на ескимосзнам че мн от хората тук ги харесват и искат да си купят такива и точно такива видях в Микро магазин Липнински не помня точно колко пари бяха някъде около 20лв бяха,така че да ви уведомя преди да сте се набутали в Теранова или Нщ Йоркер дето са по 100лв
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2...2OvJ12T9IB.JPG
Тези си ги купих днес....може на вас да не ви харесат изобщо,но аз се влюбих в тях![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Гуменка на токче ...Първоначално написано от shadows92
Ужас
![]()
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Сладки саПървоначално написано от PepSsSi
но мое лично мнение е че без тези шипчета щяха да са по - готинки :P