.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Момичето...

Сега. Искам първо свестен диалог и наистина нормални отговори, ако целта ви е да спамите, не благодаря.
    По същество. Значи 8 клас съм тая година, ново училище, нови хора, нов клас, готини момичета =>> харесах една. Ок. Нека си кажа, че не съм много слаб, не съм много висок, нося очила, горе-долу съм в даскалото, няма ме много по физическото, та харесах едно момиче от новия клас...хубаво, защото поне е ниска и най-високия ток да сложи пак не е по-висока от мен, пък за дребен човек като мен, това си е много нещо, както и да е, какво смятате, например, че мога или трябва да направя ? Просто дайте един съвет, знам, че тук сте реномирани като големи помощници. Очаквам вашите отзиви

сближи се с нея,опознай я.. направи така,че да те хареса-давай й съвети и т.н и накрая й кажи ,че я харесваш ддз
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Общуваш с нея, забавляваш я , но не и ставаш приятел.

След това я изнасилваш някъде.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Общуваш с нея, забавляваш я , но не и ставаш приятел.

След това я изнасилваш някъде.
    Защо ли не се сетих по-рано...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Може и без изнасилването.

Ама ако и станеш приятел, само това ще е начина.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Може и без изнасилването.

Ама ако и станеш приятел, само това ще е начина.
    Пф. Много е лесно така. Аз едвам се сприятелих с всички момчета за 4 дена... мн съм задръстен, честно

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Иска се тренировка.

и last.fm-ец

Senior Member Голям фен Аватара на relax4o
    Цитирай Първоначално написано от EritYy
    давай й съвети
    Точно пък този набор момичета мразят да им се дават съвети. То твърди глави. Не го познавам момичето, ама с колко такива 94 или 95 набори съм почвал да давам съвети, ама никой не слуша. Просто главите им са по-твърди от стомана.
    "Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
    Карай да върви, пък каквото ще да става...

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Пиши и домашните

Научи се да контролираш потока си на мисли! Не си мисли за това как се спичаш и т.н. Бъди жив, никой не иска да ходи с тъжен човек. Щом грее тя, значи можеш и ти. Закачай я, играй си с нея, пипай я , дръж я за ръката, когато сте на кафе сядаш плътно до нея, навеждай се да и помиришеш косата даже си играи с косата и, и т.н. Мързи ме да изброявам...

Просто говори повече с нея за да усетиш дали и допадаш. След това ако това е оказало положителен ефект и сподели чувствата си.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Откажи се. 8ми клас търсят по-големи пък и още не се шибат.. демек файда никаква. Пък и гадже от твоя клас не е работа.. Ослушвай се за тия от съседния клас например, но не и от твоя.
    Temet Nosce

벨야카

Senior Member Голям фен Аватара на relax4o
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Откажи се. 8ми клас търсят по-големи пък и още не се шибат.. демек файда никаква. Пък и гадже от твоя клас не е работа.. Ослушвай се за тия от съседния клас например, но не и от твоя.

Ти за ебането ли живейш бе човек ? Кво момчето не може ли да обича. Той може да не иска да прави като повечето шматки да тръгват само за да имат осигурено ебане.... страшно се изказа
    "Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
    Карай да върви, пък каквото ще да става...

Град
    .........
    Цитирай Първоначално написано от relax4o

Ти за ебането ли живейш бе човек ? Кво момчето не може ли да обича. Той може да не иска да прави като повечето шматки да тръгват само за да имат осигурено е**не.... страшно се изказа
    +1 обаче найстина според мен е по добре да не е от твоя клас...но това си е въпрос на личен избор...
    You're falling.
    You're screaming.
    You're stuck in the same old nightmare.
    He's lying.
    You're crying.
    There's nothing left to salvage.

LoVe Is PaIn...BuT wOrLd without LovE...

- НАПЪЛНО ЗА ... да имаш "гадже" от класа е самоубийство ама честно ! Защото ако те зареже - ставаш за смях и винаги има вероятност да ти скрой номер ала бала.... гледай да са от други класове !
    The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !

^А пита ли сърцето, питам?
    Изчакай, но не бездействай. Да не стане така, че да не смееш да общуваш с нея, само защото имаш по-специално отношение. За 4 дни разполагаш най-много с имена и леки впечатления (отново: рано е). Завързвай приятелства, разучи си новата среда, карай си спокойно и проявявай интерес и много скоро сам ще знаеш по-добре как да подходиш.
    Приятна и успешна година, подготве! : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си