- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- помощ за татуировка
добър вечер,
първо се извинявам ако темата ми не е за този раздел, не знаех къде точно да я сложа. та решила съм да си правя татус на гърба, който да изглежда по този начин http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2...IaQrCvjlQ7.JPG
проблема ми не е че нямам идея какво точно да е, а че имам доста идеи и все ми допадат. ще се радвам да чуя и вашите мнения за да се спра на нещо най-накрая.
1. to betray you must first belong
2. you need chaos in your soul to give birth to a dancing star
3. be happy for this moment. this moment is your life
4. let us risk remembering that we never stop silently loving those we once loved out loud
5. betrayal is the only truth that sticks
6. what is done out of love always takes place beyond good and evil
7. vanity, definately my favorite sin
8. добрите хора лесно се обичат. магията е да обичаш лошите. /ако може тук добри предложения за английски вариант/
ами това са общо взето и са доста така че ще се радвам на мнения, критики, и т.н. мерси.
абе доста труден избор ако питаш мене... иначе аз съм за 4 и 8 най-вече въпреки че всички са хубави.
иначе превод за 8 - it is easy to love the good people /the good people are easy to be loved; the good people are easily loved; loving the good people is easy/, the magic is to love the bad ones; loving the bad ones is a magic/
иначе татуса, който си показала е мнооооого добър /Меган Фокс ако не се лъжа/ - шрифта, разположението на думите... въобще супер е.
колкото до номер 7 - аз имам All is vanity![]()
Не знам , но на Николета Лозанова има татус - Only God can Judge me. Много ми харесва. :P
може ли снимка на татуса и. .Първоначално написано от iiordanova
На мен ми харесва 1вото.. кратко и ясно.. и 7мото също е готино. Другите ми се виждат прекалено дълги иначе и те са хубави.
Fall down seven times..
Stand up eight.
Искаш да си татуираш клиширан/хитър надпис? Перманентно? Без намерение да те критикувам, помисли пак.
Купи си красив тефтер и ги складирай там, не на гърба.
Първоначално написано от lovememore
Добра идея![]()
+1 и от твойте предложения-3 най-много ми харесаПървоначално написано от iiordanova
![]()
Само да поясня , че Only God can Judge me на Николета Лозанова е на ръката. Но става и за други места.
Сега ще потърся снимка.![]()
http://vbox7.com/play:dd41a2d6 - на 2:59
Има и още един татус на тази ръка >> Envie moi , но е на френски.![]()
На гърба също има >> I don't Wanna Miss a Thing
И на лявата ръка >>
Can you feel me
Can you touch me
Do you belive in me
Do you love me
И аз това щях да пиша :ДПървоначално написано от ELiTyYy
иначе ето снимка на татуса й - http://i35.tinypic.com/v7fmsl.jpg
3. be happy for this moment. this moment is your life
3 и 8
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
всеки втори вече има такава ...Първоначално написано от iiordanova
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Първоначално написано от mimsssssss
и на мен това ми допада ... но опитай на направиш нещо твое ... смисъл да измислиш нещо което отговаря на теб саматаПървоначално написано от Beautyful
7
[*Над случаините полета дрънкат бирени шишета шесто чувство в мен напира: ПИЕ МИ СЕ БИРА! дрън дрън дрън дрън ПИЕ МИ СЕ БИРА*]
4. let us risk remembering that we never stop silently loving those we once loved out loud
хубаво е![]()
пп:някои знае ли други такива подходящи?![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
аз съм за 3-тото .. много е яко![]()
![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Ех и какво като всеки има такава .. ? Аз не съм виждала , но не споря , че ги има.
От тези които ти си дала съм за третото.
защо ти е някаква заучена фраза,която само да си стои там и да не значи нищо,нищо за теб,просто някаква мисъл.Избери ещо което описва теб,животът ти,мотото ти,нещата от които се водиш в живота и т.н Аз например имам 6 татуйровки(малки,не се виждат)всяка от която и мястото на което се намира има свое значение
Имам и 1 фраза-Think.Believe.Dream.Dare.Give out.Live. -това е мотото ми вживотаПървоначално написано от ellikok
you need chaos in your soul to give birth to a dancing star
Но все пак гледай да отговаря на същтноста ти...
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
за да отговаря нещо на същността ти, не е нужно сам да го измислиш..