- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Очна линия
Ъм здрасти! Знаете ли кде в бг мога да си намеря очна линия под формата на гел? Сещате ли се? Дето са едни като сенки, смисъл в бурканчета, малки, кргли.
airplanes..
А пита ли в козметичните магазини?
Гледах, питах и продавачките ме гледат като малоумни. Или пък като питах за сенки под формата на мус и тая седи и ме гледа 5 минути.![]()
![]()
airplanes..
ако можеш пусни линк към нещо подобно, че и аз не се сещам точно за какво става думаиначе по-добре си принтирай това, което искаш и им го показвай. ако става дума за София, отиди в Бонжур, там са доста в час.
Вярно не се бях сещала за бонжурите... Мерси!http://www.yourcosmeticbag.com/2008/07/08/eyeliner/ виж тука...
airplanes..
А лесно ли се нанася? В смисъл по-лесно ли е от течната? Че аз ползвам течна с една мека четка, трепне ли ми ръката и всичко отначало...
Аз също си търся подобна очна линия, чувала съм за тази на клиник, според мен нанасянето е 100 пъти по лесно от това с обикновената очна линия, защото го нанасяш с четка за грим, а не с тези от шишенцата.
Мн по лесно е нанасянето и е мн хубавкааа.А иначе зависи, ако си с тънкописец, а не с писец е мн по-трудно нанасянето на течната очна линия.
airplanes..
Да, и аз така мисля, ама все пак пуснах темата... Някой може да знае. Надеждата умира последна!![]()
![]()
airplanes..
Наистина това е по практично и аз мисля че в близките години няма да го намеря![]()
..Отне ми го пред нищо - не се спря,
приятелко ти моя най-добра.
Беше ти за мене и сестра
подлата измама не ще простя...
и аз съм навита да си купя, но надали ще стане в близките години![]()
Просто аз
в каталозите на ейвън трябва да има![]()
Мне няма такава. Аз само оттам си взимам козметика едва ли не, досега отдавна да съм си взела, ако правеха.
airplanes..
Няма такива в България![]()
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
На Ейвън и Орифлейм няма 100%
В България не съм виждала май![]()
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Ами щото наще не ми дават. Смисъл аз в ибея видях готина и евтина, ама те не та не и няма как.Първоначално написано от YourFavoriteDrug
airplanes..