Здравейте, нуждая се от помощ, ако има по-компетентни и с повече опит по възможност жени. Имам приятелка от 6 месеца. Първите месеци бяха едни от най-хубавите мигове в живота ми, бяхме неразделни. Пропуснах да кажа, че сме в един клас. Та всичко нормално, докъто бившия и не разбра за мен и тя почна да излиза с него като с приятел, което за мен е нормално ходили са около година и нещо. Та приех го, разбирахме се вярвам и все още, че няма нищо повече от приятелска връзка с него. И наскоро започна да ме избягва, вече не е така влюбена във мен избягва дори целувки, вика ми, кара ми се понякога, казва ми, че и е тъпо с мен и, че иска да я оставя да дишам. Старая се да и давам свобода, но съм много влюбен в нея, страх ме е да не я загубя. Каза ми също, че със бившия и е интересно като излиза. И аз прекалявам понякога де, следвам я навсякъде разпитвам я постоянно, но така де..не си я давам. Не мога да оставя нещата така, страх ме е да не ме остави, казва ми, че по-свестен от мен не е срещала, но сякаш съм в някаква депресия не съм свикнал тя да е далеч от мен и не мога да я преодолея. Има моменти в които мълчим като пукали..има и моменти в които сме много радостни и си говорим постоянно, не сме правили секс от може би месец и повече мисля си, че това е причината да не е на кеф напоследък, но ме е страх да не е спала с бившия си. Дайте ми съвет какво да правя, какво да говоря с нея, как да преодолея тази депресия..Благодаря !