- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблеми с приятелката ми
Здравейте, нуждая се от помощ, ако има по-компетентни и с повече опит по възможност жени. Имам приятелка от 6 месеца. Първите месеци бяха едни от най-хубавите мигове в живота ми, бяхме неразделни. Пропуснах да кажа, че сме в един клас. Та всичко нормално, докъто бившия и не разбра за мен и тя почна да излиза с него като с приятел, което за мен е нормално ходили са около година и нещо. Та приех го, разбирахме се вярвам и все още, че няма нищо повече от приятелска връзка с него. И наскоро започна да ме избягва, вече не е така влюбена във мен избягва дори целувки, вика ми, кара ми се понякога, казва ми, че и е тъпо с мен и, че иска да я оставя да дишам. Старая се да и давам свобода, но съм много влюбен в нея, страх ме е да не я загубя. Каза ми също, че със бившия и е интересно като излиза. И аз прекалявам понякога де, следвам я навсякъде разпитвам я постоянно, но така де..не си я давам. Не мога да оставя нещата така, страх ме е да не ме остави, казва ми, че по-свестен от мен не е срещала, но сякаш съм в някаква депресия не съм свикнал тя да е далеч от мен и не мога да я преодолея. Има моменти в които мълчим като пукали..има и моменти в които сме много радостни и си говорим постоянно, не сме правили секс от може би месец и повече мисля си, че това е причината да не е на кеф напоследък, но ме е страх да не е спала с бившия си. Дайте ми съвет какво да правя, какво да говоря с нея, как да преодолея тази депресия..Благодаря !
Е как така с тебе й е било скучно пък с него интересно ...![]()
Аз си мисля, че трябва да си поговориш с нея ..Според мен малко е тръгнала по пътя на "колкото повече, толкова по - добре" ..
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
това с излизанките с бивши уж като "приятели" никога не ми е харесвало се някой от тях ще испитва още чуства към другия![]()
мм може да е щото не сте правили секс ;д той всичко оправяама незнам кво да говориш с нея .. кажи и че не ти е приятно да излиза с бившия си ..
не е заради секса. тя ако искаше, щеше да спи с теб. просто си й омръзнал, а бившия й в момента й се струва по- интересен. спри да ходиш по нея! остави я да се сети какво би било да не си близо до нея по всяко време.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Остави я по дяволите.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
бъди мъжкар ман ..не и с евръзвай не може да и ходиш по дирите да и звъниш да и трепериш и да очакваш респект нямаа бате ...бъди мъжкар покажи и че тя е губещата от една ваша раздяла да видим как ше нааклониш везните
za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si
поговори с нея без да я притискаш... обясни й, че те притеснява нейното отношение напоследък, но не обвинявай конкретно бившия и не изказвай желание да спре да го вижда, защото така ще станеш лошия и задушаващия... а и наистина... дай й малко повече свобода и в най-кратък срок ще разбереш дали е момичето за теб![]()
Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...
Водиш загубена битка.И грешката ти е била че си бил с нея постоянно,просто и е омръзнало да е стеб в 80% от случайте е така.Доста хора от класа ми тръгнаха бяха всеки ден заедно и накрая какво .Big dick in the face mothafoka.
Glory,Glory Manchester United!!!
Остави я да види какво е без теб.Ако все още те обича ще те потърси.А ако не те потърси след като си я оставил за малко сама,поговорете и я попитай какво всъщност иска,когато даже не те е потърсила.
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
аз не бих позволила да ИЗЛИЗА С бивш ..веднъж ок ,но да излиза![]()
Остави я малко да се осъзнае ,къде греши и какво прави![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Знам какво е някой буквално да те задушава и да не ти дава никакво лично пространство. Ти щом й позволяваш да излиза с други момчета значи далеч не е чак толкова тежко, а тя явно преувеличава много. Според мен трябва да се дистанцираш, когато тя се усети, ако направи нещо за връзката ви - заслужава си да я продължите. Но ако ти покаже, че не я интересува вече е ясно, че няма да я бъде.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Жалко за теб.![]()
Пък иначе поговори с нея и я питай има ли проблем,защото това вашето вече не е връзка,а триъгълник.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
NE hodi postoqnno sled neq ,ostavi q sama da se seti za teb.
Ем, ти вече си напът да я загубиш. Тичаш и след полата и си се превърнал в лепка.
Ясно ти е показала че не те иска. Какво повече искаш - директно да ти го изрече?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Вече си я изгубил. Трябва по някакъв начин да поддържаш интереса и!
така..
започнала е да го харесва пак.
покажи и че си по добрия ;с
понякога стремежа да не загубим любимия човек ни изиграва лоша шега.
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Първоначално написано от kidwestern
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Остави я малко на мира и ако на нея й пука за теб,ще те потърси![]()
А за това с бившия незнам....лично моя приятел е в една компания с бившата си,ама нито ми е давал повод,нито нищо,за да ревнувам от нея.
Но това,дето казва,че с него й е по-хубаво,нещо или не осъзнава,че ти става гадно,или не й пука много за теб.
Няма такива "приятелства" между момиче и момче..почти невъзможно е ..Остави я и ти" да си диша" и ще видиш как ще се опитва после нещата между вас да вървят..Тя знае,че я обичаш и обужаваш и се възползва![]()
Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф
перфектен отговор според менПървоначално написано от DekoDenev
![]()
All i want is... everything
I'm just a wanna be.
И ДВАМКАТА С ПЕРФЕКНИЯ ОТГОВОР СТЕ ЖАЛКИПървоначално написано от TheLegend
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
трябва да я зарежеш... ме усещаш ли, че те манипулира само![]()
Просто аз
жалка къртинка .. хаха бившия .. година и нещо ето защо ! инска отново него може би ... секи би казал да говориш с нея .. да ама да не си мислиш че тя пък ще ти каже кво е станало и т.н.
Ти си я загубил вече .. Аз ще ти дам съвет, да я зарежеш [ първи ] моята сапунка беше същата... тя ме остави, и се върна при онзи... [аз съм с него в един клас] вече минаха 3 месеца и мога да кажа, че първия месец бях в депресия, но нали затова са приятелите, на които всъщност благодаря много![]()
![]()
-->> Не става само с ядене.... требва и пиене <<--
Благодаря на всички за съветите ! Нещата между нея и мен потръгнаха.![]()