.
Затворена тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Мега фен
    Град
    <3

Да си кажа.

Искам огроомно тревисто пространство (поляна) без край с много дървета,тичащи зайчета,таралежи и катерички ^^ Искам дъга и малко слънце,хубава мелодична,тиха музика и меко червено одеало насред тревистите връхчета/поляната. Искам идеално синьо небе с много бели облачета,които се местят бавно,бавно от леекия вятър. Там искам и човек,който да пресъздаде всичко това в себе си,да е червеното одеалце и допира на прясната,свежа зелена простираща се навсякъде трева,но върпеки това да е само за мен. <3 ^_^ Искам времето да спре,да няма бъдеще,нито минало. Искам слънцето да ме приспива и прегръща,но никога да не заспивам. ^^ Искам да си чета от време на време някоя затъпяваща книжка под огромните дървета с шарена сянка,заобиколена от зайците,които споменах по-горе,или просто да съм сама сред този рай. ^^ Искам да съм сбъднато желание. ^^ Искам още,амЪ няма да споделя. ^^

П.П Не ми разваляйте настроението (не че ще можете...т.е не се опитвайте ^) със злобарските си коментари. ^^

Едит: Като видях овцата от аватара си (което по между другото е ебати яката) се сетих че искам и няколко малки и белички агънца из треваата. ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Хубави желания,а дано се изпълнят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си