- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя
Моят проблем е следния.Харесвам едно момиче от моя клас-сега съм 6-ти клас.Падам си по нея от миналата година.А преди това тя си падаше по мен.Интересувам се как да подхода към нея,защото е ходила с един мой много добър приятел и мисля,че между тях все още има искра.Най-големия ми проблем е че с нея сме много блиски приятели.Тя споделя всичко с мен и ви питам при такива обстоятелства има ли начин да я спечеля или не.За приятеля ми не се бойте.С него сме се разбрали по въпроса.Сега говорим за нея.Моля за помощ!
6-ти клас
Подари и снакс.
Без пъти изцепки моля.Наистина много се надявам тая година да и грабна сърцето.Просто не мога да опиша какво чувствам.ЗНам,че не е любов,но много силно превличане имам към нея.
Сигурно е желание за разплод.
6-ти калс вече требе семейство да правиш.
"Кво става"Х"?МЕжду другото харесвам те,аре да си станем гаджета!"-ТВа ли да й кажа ле.Кат усета,че вече съм се добрал до хълма и остава само да забия знамето знам какво да й кажа ама искам мнение как да действам преди това
Че не можеш ли просто да и кажеш искам да поговорим и и казваш..квот имаш да и казваш?
Шести клас мафията не действа така,какво знаеш ти? о.ОПървоначално написано от Kukumqvka
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM
*удряне главата в клавиатурата,избухване в смях..*
покани я да си играете с барбита![]()
![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
нищо не знамПървоначално написано от stup1fy
![]()
Пиши й в скайпа и я покани на разходка в парка в някой от почивните дни... и там й обясни как стоят нещата...![]()
Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...
Абе само аз ли в 6-ти клас се радвах на детството си? То не,че съм спряла де.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
''големите'' пак се разпискаха ;д авторе, прави й намеци, че искаш да си й нещо повече от приятел. но да знаеш, че щом ти споделя лични неща, вероятно ще е доста трудно да я накараш да те види в друга светлина.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
или може би трябва да й нарисува зайче и да й го подари?Първоначално написано от sladur4etyYy
от Голямата.
Last.FM
ако не може да рисува, най- много да я отблъсне. моя вариант е по- удачен. ;]Първоначално написано от stup1fy
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Аз пък за първи път съм съгласна със Щрудел.Първоначално написано от sladur4etyYy
Да се радва на детството си защото след време ще съжалява.
Авторе,даваш и бележка на която обясняваш чувствата си,в момента в които тя я вземе тръгваш да бягаш о.О Ако тръгне след теб,it's true love <3
Last.FM
''да се радва на детството си''.. ми той се радва- първо увлечение, първа любов.. няма нищо лошо. на 13 години е нормално вече да не му се играе само с колички.
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Да мине на камиончета.Първоначално написано от sladur4etyYy
Last.FM
А ти до влакчетата стигна ли?Първоначално написано от stup1fy
Първоначално написано от sladur4etyYy
Епа така си е.
Времената се променят.![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
щом с приятеля ти няма проблем ,просто говори с момичето ..дръж се мило,смс-чета подаръчета и така ..Щом сте 6-ти клас ще се вкара в филма с подаръчета и смс-чета![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
w0sh много си строг към момчетоПървоначално написано от w0sh
![]()
![]()
отпусни се и й сподели че я харесваш пък каквото ще да става ...![]()