.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Град
    България

Как НЕ трябва да изглежда един компютър!

Ето така:

Редовното почистване на натрупания прах в компютъра е наложително, тъй като при неговата липса компютъра започва да изглежда като на снимката по-горе. А започне ли да изглежда по този начин обикновено и спира да работи или започва да прави проблеми, така че...

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy

Re: Как НЕ трябва да изглежда един компютър!

Цитирай Първоначално написано от ExtrAc7
    Ето така:

Редовното почистване на натрупания прах в компютъра е наложително, тъй като при неговата липса компютъра започва да изглежда като на снимката по-горе. А започне ли да изглежда по този начин обикновено и спира да работи или започва да прави проблеми, така че...
    Моя комп като го включа е като реактивен двигател на самолет и сичко прах мрах заминава
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Да и причината компютъра да прави проблеми и дори да изгори, е защото "натрупания прах" действа като термо изолатор между частите на компютъра и така те не могат да се охлаждат!

ОМГ, това е нереално, откъде го изкопа.?!?wtf?!!?
    I'm RETIRED.
    I was tired yesterday, and today I'm tided too.
    http://www.facebook.com/john.stefanov
    http://blog.injenera.com

Цитирай Първоначално написано от ivanstef
    ОМГ, това е нереално, откъде го изкопа.?!?wtf?!!?
    Сигурно е неговият собствен, мързяло го е да го чисти

на мен ми се е налагало да чистя и по кофти компютри... и ония беше до такава степен натлачен, че "с духане не стана" пробвах и с прахосмукачка но ефекта пак беше=0... След което ми дойде великата идея с четка за боядисване да мога да къртя прахуляка и с прахосмукачка да го дърпам и стана.... като минах към вентилаторите от натлачване и липса на масло не можеха да се завъртят дори с ръка... общо взето почистването на този компютър ми отне 6 часа...

Цитирай Първоначално написано от rosenhristev
    на мен ми се е налагало да чистя и по кофти компютри... и ония беше до такава степен натлачен, че "с духане не стана" пробвах и с прахосмукачка но ефекта пак беше=0... След което ми дойде великата идея с четка за боядисване да мога да къртя прахуляка и с прахосмукачка да го дърпам и стана.... като минах към вентилаторите от натлачване и липса на масло не можеха да се завъртят дори с ръка... общо взето почистването на този компютър ми отне 6 часа...
    Егати, той да не е от Първата Световна бре ?

не но не беше чистен от 4-5 години...
    момичето го бяха закарали на сервиз да им сложат още рам и так да добавят какво беше не помня ония не са си направили труда горе долу да го забършат

А ме викнаха да го оправя защото не отчиташе монитора което ми беше много странно първоначално след това открих къде е номера в самата букса се беше натлачил толкова прах, че не можеше да направи връзка

не но не беше чистен от 4-5 години...
    момичето го бяха закарали на сервиз да им сложат още рам и так да добавят какво беше не помня ония не са си направили труда горе долу да го забършат

А ме викнаха да го оправя защото не отчиташе монитора което ми беше много странно първоначално след това открих къде е номера в самата букса се беше натлачил толкова прах, че не можеше да направи връзка
    Тя да не живее в пустинята на открито
    I'm RETIRED.
    I was tired yesterday, and today I'm tided too.
    http://www.facebook.com/john.stefanov
    http://blog.injenera.com

Може пък да е бил заровен някъде, за да се скрие информация

не просто се пушат около 2-3 кутии цигари в стаята на ден + това живее на доста централно място и постоянно има прахуляк

Супер фен
    Дам .. на тая снимка на автора дори си личат цветовете на някои компоненти че и на кабелите
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Град
    България
    не просто се пушат около 2-3 кутии цигари в стаята на ден + това живее на доста централно място и постоянно има прахуляк
    дам цигарите са доста добра причина

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Oo, че това на снимката нищо не е Аз моя като го отворих за пръв път имаше пухчета от прах.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

като видях темата си казах " Крайно време е да си го изчистя " ся лъщи от вътре.
    "I like my beer cold, my TV loud and my homosexuals flaming." by Homer Simpson. http://www.vbox7.com/play:7a6b9157 Най-добрите !!!!!!!

компютър най-добре да се чисти на 1 месец максимум ... да не говорим, че моите ги чистя на 2-3 седмици ...

Еее Росене кой ще тръгне да ги чисти на 1 месец при положение ,че съм виждал хора дето даже ги е страх да си отворят компа .... и естествено дават по 10-20 лева за едно мизерно почистване а иначе ся ще са изсмеете бая хора ама аз моя стария комп който беше кошница ама беше железен от 2000-та година изкара до 2007 и мисля че не е почистван никога да не говорим и за ударите които беше изял....

това говори много добре за вас и за това как се отнасяте с компютрите си ако си го беше чистил и да се грижиш за него можеше още да е жив ...
    първия ми компютър ми го купиха 1999 година и с добра поддръжка още е жив и не е мръднал... сменяно му е 2 пъти захранване и един вентилатор ама кой не мога да ти кажа мисля, че на видеото.

Естествено не само прахуляка има значение, но с добра поддръжка... в момента си го използвам като сървър ако мога така да го нарека и гледам филми от него съм го вързал към телевизора и една мощна система от от колони съм си прекарал и музика слушам от него само му се добавя постоянно хард и последния път и рам му сложих още...

тва са 2 кила прах бе егаси,аз моя го чистя 1 път месечно,ама са от 3 месеца не съм го отварял и ме мързи да се занимавам xD
    Нов човек съм

Град
    Марс & Сатурн
    Чистете си компа не го оставяйте така
    Гърци турци англичани бият се с дамаджани а съветските пилоти бомбандират ги с компоти

Аз моя по принцип като чуя че вентилаторите започват да се зорят го отварям да го видя в какво състояние е отвътре : ) Последния път от прах се бяха счупили 2 вентилатора Беше забавно
    Не съм Секс Машина, а е от Кокаина !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си