- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ем няма заглавие
С удоволствие.
Даже сам ще дойда.
Да предположим. Набиете се хубаво и след това какво? Не виждам смисъл.Първоначално написано от haritov
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
няма да се стигне до бой щото няма да дойде похсПървоначално написано от ShtrudeL
а и да дойде ще го оставя да ме удари първи после да знам за кво се бия
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В момента и двамата се държите глупаво. Преглътнете всичко и се разберете хубу. Оо Вярвам,че можете.Първоначално написано от haritov
Ей значи,много не го харесвам тва в момчетата. Наистина глупаво е.
4XCOKИ
тъп съм така е ама да ме обижда без причини че и ме заплашва без причина...Първоначално написано от ShtrudeL
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Като не разбираш от дума.
От: haritov
До: w0sh
Пуснато на: Съб Сеп 19, 2009 12:58 am
Заглавие: ибахти обира взриви кенефа за 500долара
какво искаш
От: w0sh
До: haritov
Пуснато на: Съб Сеп 19, 2009 12:59 am
Заглавие: Re: ибахти обира взриви кенефа за 500долара Отговорете с цитат на съобщението
Трябва ли да сикам нещо.
С Помаци нямам взимане даване.
Пуснато на: Съб Сеп 19, 2009 1:02 am
Заглавие: Re: ибахти обира взриви кенефа за 500долара
чист българин съм и съм христянин
пп
да ти дам номера на един психолог?
Пуснато на: Съб Сеп 19, 2009 1:03 am
Заглавие: Re: ибахти обира взриви кенефа за 500долара Отговорете с цитат на съобщението
Казах ти че не искаш да ме занимаваш, ама твоята рязана особа не разбира от дума.
Ходи си бери опиум.
Пуснато на: Съб Сеп 19, 2009 1:05 am
Заглавие: Re: ибахти обира взриви кенефа за 500долара
w0sh написа:
Казах ти че не искаш да ме занимаваш, ама твоята рязана особа не разбира от дума.
Ходи си бери опиум.
не съм рязан
що ако се занимавам ко ще ми напрайш?
Пуснато на: Съб Сеп 19, 2009 1:06 am
Аз не съм само човек на думите, повярвай ми.
Не си играй с физчиеското си здраве.
????????????????????????????????
кви думи туко обиди и заплахи има само
haritov не разбирам защо и с каква връзка си му писал това първоначално,каквото и да означава...той ти е отговорил и че не му се занимава...вярно не е трябвало да те обижда така,ама не разбирам защо си му писал първия път?
4XCOKИ
за да разбера защо са тия непрекъснати обидиПървоначално написано от ShtrudeL
ето как се почнаПървоначално написано от w0sh
![]()
Гого осра си собствената тема .. как не те е срам!!!![]()
По темата .. няма как да знам със сигурност дали е така или не докато не ми го докаже (че мисли за мен и тн .. ) не вярвам само на "усещания" ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Големи хора, а се занимават с лапешки историй. Заплашване през интернет за боища и тем подобни... Цъ цъ цъ. Мязате на свестни хора, не разваляйте доброто впечатление ;]
По темата - НЕ ! ... Докато не видя действия не вярвам на празни приказки и "усещания" и 6ти чувства или каквото и да било xD
ахъмПървоначално написано от FromAutumToAshes
4XCOKИ
не мога да предположа дали мисли за мен или не![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Ебахти бебетата .. честно![]()
Behind every beautiful thing , there's some kind of pain ..
кефиш ме.Първоначално написано от w0sh
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
haritov, ела у Пловдив, ще си уредим един танц![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
я не се излагайте бе..при всички положения бой няа да има ;д
The blood that binds us ..till death unites us
E-e rqdko,no smqtam 4e na vseki se e slu4valo
Гадното нещо в мен казва,че хората пишещи на латиница изглеждат по-тъпи. Не знам какво го кара да мисли така.
4XCOKИ
ми щото е по-лесно...и не се притесняваш за правописни грешкиПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
![]()
:P
![]()
You're falling.
You're screaming.
You're stuck in the same old nightmare.
He's lying.
You're crying.
There's nothing left to salvage.
LoVe Is PaIn...BuT wOrLd without LovE...
Има фонетично...пък като знаеш как да си пишеш,какво ще се притесняваш?Първоначално написано от chefo9309
4XCOKИ
Ми той май смисъла е,че хората не знаят как да пишат...Първоначално написано от ShtrudeL
А по темата - не,никога...
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD