- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много кофти ситуация...
Здравейте.Казвам се Иво и съм на 15 години.
Проблемът ми е много сложен![]()
В началото на 8ми клас сляха моята паралелка с една друга поради недостиг на ученици (нали след 7ми клас се кандидатства-приеха поне 85% от класа аз реших да не се местя заради приятели,а имах много добър успех с който влизах 100% в едно училище)
На първия учебен ден се срещнах с учениците които бяха преместили в нашия клас.Видях едно момиче от другата паралекла което много ми допадна.След като учителката ни чете конско 45 минути би звънеца и напуснахме стаята.Поговорих с въпросното момиче и си допаднахме,станахме много добри приятели.
Мина известно време и се влюбих в нея....Аз съм много притеснителен човек и дори неможах да и кажа какво чувствам към нея.Разболях се и отсъствах 1-2 седмици,върнах се на училище и видях как най-добрия ми приятел и момичето което обичах се целуват и т.н от там (u)
Ходиха 3 месеца и се разделиха...Аз знаех,че ще се случи...
На 15ти септември (първия учебен ден) най-накрая имах шанса да я видя (цяла лятна ваканция съм мислил за нея и т.н)Замислих се дали ще бъда по-добър като приятел или като нещо повече.Аз съм някакъв "ЕМОподобен" сериозен,намръщен кисел поради много проблеми със семейството и приятелитеа тя е една весела винаги грее...Аз от толкова много проблеми със нямам настроение за да си поговоря с нея за нещо хубаво нямам какво да споделя с нея само лоши неща ми се случват и не ми идва на ум дори нещос което да я впечатля а немога лице в лице да и кажа,че я обичам...Реших да почна с намеци,разбирасе нямам успех .Днес обаче отново най-добрия ми приятел почна пак да я забива тя май още го обича но не съм сигурен ако пак тръгнат не знам какво да направя определено той не я заслужава,познавам го от много години и ми е споделял защо ходи с нея (секса и други неща..не му пука за чувствата и и т.н) Аз много рядко се влюбвам такаче не искам да я изпускам.Мисля,че трябва да продължа да опитвам но с намеци няма да стане нищо...Моля помогнете ми дайте някакъв съвет.
Чета за 6
Уча за 5
Изпитват ме за 4
Отговарям за 3
Пишат ми 2 :X o.O