- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Относно Лизането
Здравейте отново!Бих искал да попитам за лизането понеже наскоро имахме сексуални проблеми със приятелката ми , дали лизането е елементарно или си има някаква техника? Знам ,че звучи непрофесионален този въпрос, но никой не е роден научен
![]()
Докато я лижеш трябва да усетиш как точно и харесва на нея.
[size=7][b][u]fosse cos
викат му клитор ;}
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
Той човека влязъл в сайта с цел някой дам у помогне, а вие го критикувате и го пращате да си търси сам.За какво тогава е този сайт според вас?Каква му е целта?
Не се ли замислята, че момчето иска някой да му го обясни по-простичко?
И за по-голямо удоволствие не се набляга само на клитора, ами и по-надолу.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
"Разбирачите" да замълчат
Знаем на какво сте "способни"
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Приятелю....много трудно е за обяснение самото насочване...в по горната част на вагината или по точно клитора има отворче..значи то е като 2 стъбълца в което езика ти може да се провре съвсем леко...от там почваш с едни нежни движения да "лижеш" по едно време почва да се усеща как езика ти почва да намира все по малко място в което може да се напъха сякаш нещо го избутва...ето това място може да побърка всяко едно момичеПървоначално написано от Nikolai234
![]()
Благодаря за отговоритеЩе се справя предполагам
![]()
Сподели как е минало после.Успех![]()
Успех и от мене :]![]()
![]()
.. всичко опира до желание!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Я бре. Лижи я с гърмящи бомбони в уста.![]()
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
Първоначално написано от pwnage
И направо да и сложи една пиратка в п*тката, та да може да се "разшири" по-бързо..![]()
Pagani Zonda
http://www.teenproblem.net/s/1641.html Заповядай и успех.![]()
![]()
просто я наблюдавай как реагира на различните способипомагай си и с ръце
ОпределеноПървоначално написано от EarthShaker
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Такам.. такам.. ем.. виждам по-горе са ти дали линк.. виж го и ще разбереш някои нещица :PАз не съм разбирачка,щото не съм почнала "половия си живот" хъх.. все пак съм на 13 .. все пак мисля че ще ти помогне статията
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
ако ти се отдава ок.. ако не няма да се научиш![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
+1Първоначално написано от EarthShaker
дано момчето е разбрало,щото аз поне нищо не схванах.Първоначално написано от dif4u1912
иначе по темата питай я директно какво и харесва така ще се научиш най добре
Непрофесионален....Първоначално написано от Nikolai234
![]()
![]()
![]()
То вече секса в професия ли се превърна?Ето,от 13-годишни може да работят децата!
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
надявам се :P трудно ми е с думи да обясня каде да си постави човек езика....тук много хора казват да наблюдава какво точно и харесва...това че и харесва не означава че ще я докара до положение в което да свърши нали се сещатеПървоначално написано от mimsssssss
ако ме е разбрал какво съм написал няма да има проблем и приятелката му ще остане повече от доволна....няма да знае каде се намира
![]()