.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Относно Лизането

Здравейте отново! Бих искал да попитам за лизането понеже наскоро имахме сексуални проблеми със приятелката ми , дали лизането е елементарно или си има някаква техника? Знам ,че звучи непрофесионален този въпрос, но никой не е роден научен

Мега фен
    Град
    София
    Докато я лижеш трябва да усетиш как точно и харесва на нея.
    [size=7][b][u]fosse cos

викат му клитор ;}
    i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
    not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
    not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH

Той човека влязъл в сайта с цел някой дам у помогне, а вие го критикувате и го пращате да си търси сам.За какво тогава е този сайт според вас?Каква му е целта?
    Не се ли замислята, че момчето иска някой да му го обясни по-простичко?

И за по-голямо удоволствие не се набляга само на клитора, ами и по-надолу.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

"Разбирачите" да замълчат

Знаем на какво сте "способни"
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Re: Относно Лизането

Цитирай Първоначално написано от Nikolai234
    Здравейте отново! Бих искал да попитам за лизането понеже наскоро имахме сексуални проблеми със приятелката ми , дали лизането е елементарно или си има някаква техника? Знам ,че звучи непрофесионален този въпрос, но никой не е роден научен
    Приятелю....много трудно е за обяснение самото насочване...в по горната част на вагината или по точно клитора има отворче..значи то е като 2 стъбълца в което езика ти може да се провре съвсем леко...от там почваш с едни нежни движения да "лижеш" по едно време почва да се усеща как езика ти почва да намира все по малко място в което може да се напъха сякаш нещо го избутва...ето това място може да побърка всяко едно момиче

Благодаря за отговорите Ще се справя предполагам

Сподели как е минало после.Успех

Успех и от мене :]

Мега фен Аватара на Hilary_
    .. всичко опира до желание!!!

Град
    Пловдив
    Я бре. Лижи я с гърмящи бомбони в уста.

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

Цитирай Първоначално написано от pwnage

И направо да и сложи една пиратка в п*тката, та да може да се "разшири" по-бързо..
    Pagani Zonda

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    http://www.teenproblem.net/s/1641.html Заповядай и успех.

Мега фен Аватара на EarthShaker
    просто я наблюдавай как реагира на различните способи помагай си и с ръце

Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    Определено
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar

Такам.. такам.. ем.. виждам по-горе са ти дали линк.. виж го и ще разбереш някои нещица :P Аз не съм разбирачка,щото не съм почнала "половия си живот" хъх.. все пак съм на 13 .. все пак мисля че ще ти помогне статията
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Цитирай Първоначално написано от Xeon
    Цитирай Първоначално написано от pwnage

И направо да и сложи една пиратка в п*тката, та да може да се "разшири" по-бързо..

хахахахаааааааааааааааааа ааа

Супер фен
    Град
    Bourgas
    ако ти се отдава ок.. ако не няма да се научиш
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    +1

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...

Цитирай Първоначално написано от dif4u1912
    Приятелю....много трудно е за обяснение самото насочване...в по горната част на вагината или по точно клитора има отворче..значи то е като 2 стъбълца в което езика ти може да се провре съвсем леко...от там почваш с едни нежни движения да "лижеш" по едно време почва да се усеща как езика ти почва да намира все по малко място в което може да се напъха сякаш нещо го избутва...ето това място може да побърка всяко едно момиче
    дано момчето е разбрало,щото аз поне нищо не схванах.
    иначе по темата питай я директно какво и харесва така ще се научиш най добре

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра

Непрофесионален.... То вече секса в професия ли се превърна?Ето,от 13-годишни може да работят децата!
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    Цитирай Първоначално написано от dif4u1912
    дано момчето е разбрало,щото аз поне нищо не схванах.
    иначе по темата питай я директно какво и харесва така ще се научиш най добре
    надявам се :P трудно ми е с думи да обясня каде да си постави човек езика....тук много хора казват да наблюдава какво точно и харесва...това че и харесва не означава че ще я докара до положение в което да свърши нали се сещате ако ме е разбрал какво съм написал няма да има проблем и приятелката му ще остане повече от доволна....няма да знае каде се намира

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си