Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
Цитирай Първоначално написано от dif4u1912
Цитирай Първоначално написано от Nikolai234
Здравейте отново! Бих искал да попитам за лизането понеже наскоро имахме сексуални проблеми със приятелката ми , дали лизането е елементарно или си има някаква техника? Знам ,че звучи непрофесионален този въпрос, но никой не е роден научен
Приятелю....много трудно е за обяснение самото насочване...в по горната част на вагината или по точно клитора има отворче..значи то е като 2 стъбълца в което езика ти може да се провре съвсем леко...от там почваш с едни нежни движения да "лижеш" по едно време почва да се усеща как езика ти почва да намира все по малко място в което може да се напъха сякаш нещо го избутва...ето това място може да побърка всяко едно момиче
дано момчето е разбрало,щото аз поне нищо не схванах.
иначе по темата питай я директно какво и харесва така ще се научиш най добре
надявам се :P трудно ми е с думи да обясня каде да си постави човек езика....тук много хора казват да наблюдава какво точно и харесва...това че и харесва не означава че ще я докара до положение в което да свърши нали се сещате ако ме е разбрал какво съм написал няма да има проблем и приятелката му ще остане повече от доволна....няма да знае каде се намира