.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Проблемче....

Знам,че ви е писнало от подобен вид теми , но просто искам да ви се извиня,затова че нямам смелост да търся и да чета.Просто ме е страх.

Проблема е следния:с приятеля ми правихме секс с презерватив , всичко беше точно.После той отиде до банята , мисля ,че не се къпа , но и не помни дали е уринирал, въпреки че попринцип го прави.Проблема идва в това , че правихме секс 2 път, но без презерватив.Члена му беше напълно сух след акта и момчето се изхвърли извън мен .
    Въпреки всичко наистина адски много съм притеснена ,защото вече минаха около 2 седмици и усещам болки в яйчниците и в корема и не мога да разбера бременна ли съм или ще ми идва (трябва да ми дойде след 1 седмица) . МОЛЯ ВИ , не се отнасяйте с пренебрежение , не ме упреквайте ,защото аз самата осъзнавам грешката и не е нужно да ми казвате да съм мислила преди това.Просто моля да ми кажете признаци на бременност при жената. А тест ще направя ако не ми дойде на датата , в която трябва да ми дойде.
    Благодаря ви...
    Push me and then just touch me so i can get my satisfaction .

Мега фен
    Град
    София
    Щом сте правили секс беэ преэервативи,естествено,че има шанс да си бременна.Но не съм от екстрасенсите по скат и дори и да ми кажеш на коя дата си родена и какъв цвят ти е косата,пак няма да мога да ти кажа дали си бременна или не.3а това има тестове эа бременност и гинеколоэи,скъпа.А,и нещо друго - и да си бременна,няма на първата седмица от бременноста да эапочне да те боли и да драйфаш като говедо.Теэи симптоми малко по-късно се проявяват.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на t0d1t0
    офф ... Чакай за теста , ако изобщо ти закъснее... От де да знаем дали си бременна или не... Ако ще го правите без презерватив трябва да знаете как да се предпазвате!
    Станислава

Мега фен
    Град
    София
    А на колко си ?
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    България
    Направи си тест щом акта е бил чак преди 2 седмици нищо друго не можеш да направиш

Тест се прави поне след 8 9 дена след акта при теб са 14 какво чакаш ?!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    направи си тест.. и ще разбереш истината

на 16 и половина съм...
    Push me and then just touch me so i can get my satisfaction .

Приятеля ти е СКЛЕРОЗИК!

човек да не помни дали е уринирал .. малко интересно

Колкото до бременноста изчакай ако не ти доиде тест :]

Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    офф ... Чакай за теста , ако изобщо ти закъснее... От де да знаем дали си бременна или не... Ако ще го правите без презерватив трябва да знаете как да се предпазвате!
    +1

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    След като са минали две седмици - тест! Точно толкова трябва да мине преди да го направиш! Десйтвай, защото се съмнявам някой тук да има някой дистанционнен гинеколог! Ако теста те изненада (не)приятно отиди на специалист.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си