- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Социална стипендия?
Значи интересува ме ако двамата родители не работят и не са на борсата как трябва да се докаже,че найстина са безработни ?
Здрасти!Ами трябва да вземат бележка от НОИ за последните 6 месеца или от бюрото по труда,ако са работили през последните 6 месеца или ,ако са били на борсата от там да си вземат бележка с получаваните доходи..........Не съм много сигурна,но днес класната ни обяснаваше нещо подобно.....
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
240ЛВ на член от семейството....Като смяташ и детските и ако имаш брта/сестра и техните детски и ако взимат стипендия
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
И все пак наще не работят никъде,не са на борсата и съответно няма от къде да вземат бележка : X
Е как така?Никога ли не са работили?Да кажем преди 1 години 2 и как така не са отишли на борсатаПървоначално написано от mey_si
.....От последното място където са работили трябва да имат някакъв документ,нещо такова защо са ги уволнили/напуснали и ако от там са отишли на борсата (например вземали са 2 месеца пари например през май и юни......Те би трябвало да са им дали някакъв документ........)А за останалото време,в което не работят от Бюрото по труда да им издадат документ за безработица........Или ако искаш да си сигурна питаи някоя учителка например по счетоводство(на моя клас тя ни обяснава)или звънни в НОИ
После като се прибере майка ми, ще я питам със сигурност и ще ти кажа от къде да се вземат бележки.......Първоначално написано от mey_si
По добре питай класния си ръководител, но иначе трябва задължително бележка от НОИ за доходите на родителите ти, или от борсата, ако са без работа. Също, ако имаш брат или сестра, които учат и годишния ти успех..общо взето това е![]()
Бележка трябва да се вземе от НОИ-за безработица за последните 6 месецаПървоначално написано от mey_si