- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Use Condoms
Скъпи батковци и какички, чичковци и лелки. Не знам доколко нещата са се променили откакто вие бяхте на нашата възраст, може да е съвсем малко. Може пък промените да са драстични. Може да е било така само в някои социални кръгове.
Момичетата днешно време израстват прекалено бързо. И физически и сексуално.
Физически – аха аха са станали на 15 – 16 години и почват да се оформят като моми. Виждат, че момчетата около тях са още момченца. Съучениците им не ги удовлетворявати – все още си играят, не могат да ходят по кафета, не ги оценяват както подобава. Опитват се да ги свалят като ги удрят и скубят. Тогава почват да се оглеждат за по-големи момчета. А батковците са момчетата които момичетата на тяхната възраст не ги нравят много много. Виждате ли затворения кръг ? Виждате го я.
Сексуално – батковците си хващат “заек” от гимназията. Разхождат се из парковете, пият кафета, ходят по клубове. Един път даже са се понапили както трябва докато техните ( на момичето техните ) ги нямало. А пък ти, нали ги знаете големите лоши батковци – едни такива сексуално ненаситни са. Но малкото сладко миньонче не му пуска. Смята, че и е прекалено рано, че не той е точния човек. Той я зарязва, тя съжелява. Няма да направи същата грешка и със следващия, нали ? Виждате ли как стават нещата? Виждате я, много ясно.
Следващия ще е по-голям, по-лош, по-сексуално ненаситен. Ще пие повече, ще има по лоша компания. Ще се друса леко, ще я почерпи, ще и хареса …
Да дадеш на 15 годишно момиче пенис е като да дадеш на пеленаче пистолет – не знае какво точно трябва да се прави с него, а ако разбера как се хваща и къде се стиска я ще си отнесе главата я ще си създаде куп ядове.
Не всяко момиче би направило този избор, не всяко момиче е толкова глупаво. За целевата група имам само един съвет – използвайте презервативи.
Първоначално написано от angellove
Много добре. Едно голямо БРАВО!
fuck that shit
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
Пич ти разбиваш идеологията на половина 12 13 14 годишни момиченца![]()
Ама, како ДЖЪСТДНБ, какво е шпалка?![]()
![]()
Иначе едно голямо БРАВО!
Ти си моят идол!
Искам и аз да стана като теб някой ден!
Не, сериозно - БРАВО!
НАЙ - ГОЛЕМИЯ СИ !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не се бъзикай,де хДПървоначално написано от AzEbaTeletabisi
![]()
Това не е авторско между другото,просто много ми хареса и реших да го постна,иначе мерси![]()
Знам,тва мислиш ли,че не ми е ясно,още като пусках темата?Просто ми хареса това,което казва и начина,по който го казва iii да,момиче съм![]()
+1Първоначално написано от t0d1t0
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
темата ми хареса :P а затворения кръг е бил кръг и по влемето на лелките,въпреки че твърдят,че е бил права линия![]()
Едно голямо БРАВО за тва =D>
Ъ , к'воПървоначално написано от NoContinuation
![]()
Станислава
Пише се pussies,идиотеПървоначално написано от t0d1t0
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
ше го пише както си искаПървоначално написано от Extremescream
![]()
К'во ся ше го изядете че е направил една грешка![]()
![]()
ЩЕ го пише както трябва.Като ще се прави на интересен,поне да е като хората.Първоначално написано от travmiriaN
А и не ми излизай с номера 'ама тука е форум и можем да пишем както си искаме'.Да,така пишете понеже явно сте неграмотни и не можете иначе.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Никой не излиза с такъв номер , а пък и за една тъпа грешка тука се карате , докато има някви тъпаци немогат да напишат 2 изречения на кръст:Първоначално написано от Extremescream
Цитат: "А чивството е иманно загорялост "
evala !
{} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3
Пуу голяма караница заради една путка..Дали с "y" или с "u" тя си остава путка!![]()