- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Use Condoms
Преебахте ми темата![]()
Първоначално написано от angellove
Съгласна съм за тва.Първоначално написано от NaNa_SladuRana
Първоначално написано от JUSTDNB
![]()
файдА няма от тази тема..
определено е мн смислена и важна, но не си мисли че с нея ще повличеш на някое келешче и то ще почне да ебе с капути... мина модата на капутите.. дойде на бременните лапетии..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Не съм съгласна само с годините. Повечето момичета около мен бяха направили тази грешка още на по 13... иначе на 16-17 е нормално вече![]()
Наистина съм уязвима,
ала съм неповторима!
кво се прайте на големите ебачи,хяхяПървоначално написано от Jus7DreamBoy
вие путка не сте виждали на картинка,тръгнали да се правят на големи,пълни лайна..
после баща на 13![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
Ти па видя Николета Лозанова на снимка и ти се пръсха хормоните ..Първоначално написано от Di
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от Di
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
не,ама тия от аватара ти май те пръскат,а?Първоначално написано от travmiriaN
не се изказвай неподготвен,прасе
пръскат ме , както аз пръскам НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА ;]Първоначално написано от Di
Още едно мнение което доказва със силни аргументи колко е заблудено моето поколение![]()
Westside rollin' all day, every day
Ако го беше написал и правилно...Condoms are for pyssies
Гаф не винаги става,но има риск.И понеже си много отворен и не ползваш презервативи някой ден може и да си носиш последствията.
Eдин миг невнимание,цял живот бащаПървоначално написано от moon_flower
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Първоначално написано от Extremescream
Ваааа стига ве изплашихте ме. Другия път слагам презерватива и и давам 2 ескапелета за всеки случай. 1 посредата на акта и един в края... Че много си притеснявам
ПП - да ви еа майката , объркал съм копчето и ае... Кефят се , че са много грамотни ...До сега само за грешката съм чел коментари , а не по дадената тема
![]()
![]()
Станислава
Защо е толкова трудно просто да се приеме темата?За тези,за които искат да има смисъл - тя ще има,за другите не мога да отговарям.Не съм целяла нищо с нея и пак казвам просто ми хареса това,което е написано и начина,по който е написано - статията НЕ е моя.Реших,че някой може да вникне в темата и да я разбере,не си правя илюзии,че ще променя възгледите ви.B крайна сметка ако искаш да забреmeнееш на 13 - ще забременееш и толковаПървоначално написано от pampers
![]()
според мен израстването не се е променило.едно време(преди 50г) са се женили момичетата на 15-16години защото са си били развити жени,защо и сега да не е така.всеки има право на избор(психическото развитие няма нищо общо с физическото),така че дори да са станали жени пак може да са с акъл на дете и да не знаят какво да правят.а тва за презерватива беше тъпо щото всеки си решава за себе си има и други предпазни средства.
хъх и кво ся.
не сички са такакоя зубърка ше я земе лошия батко?
![]()
![]()
![]()
та стига с шита.
това е модата,да си фанеш по голям,по лош, с по бърза кола,и с повече ланеци,за да може а се чустваш сигурна от пищова в жапката на колата и от приятелите му,защото току виж на 16 някои шишко може да му се прииска да му направиш свирка,и тогава ти звъниш на баткото с ланеца и те идват 5 човека и шишкото не се прибира..
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
@JUSTDNB прекалено много генерализираш, не всичко от казаното е валидно за всички.
За презервативите съм съгласен трябв да се ползват
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
не мисля..Първоначално написано от vde