.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54

Тема: Use Condoms

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    Преебахте ми темата
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    темата ми хареса :P а затворения кръг е бил кръг и по влемето на лелките,въпреки че твърдят,че е бил права линия
    Съгласна съм за тва.
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Много добре написано. С приятели правим поредния филм и статията ти ме вдъхнови.

Re: Use Condoms

Цитирай Първоначално написано от JUSTDNB
    Да дадеш на 15 годишно момиче пенис е като да дадеш на пеленаче пистолет – не знае какво точно трябва да се прави с него, а ако разбера как се хваща и къде се стиска я ще си отнесе главата я ще си създаде куп ядове.

Супер фен
    Град
    Bourgas
    файдА няма от тази тема..
    определено е мн смислена и важна, но не си мисли че с нея ще повличеш на някое келешче и то ще почне да ебе с капути... мина модата на капутите.. дойде на бременните лапетии..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Не съм съгласна само с годините. Повечето момичета около мен бяха направили тази грешка още на по 13... иначе на 16-17 е нормално вече
    Наистина съм уязвима,
    ала съм неповторима!

Супер фен Аватара на Di
    Цитирай Първоначално написано от Jus7DreamBoy
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    Condoms are for pyssies
    +1
    кво се прайте на големите ебачи,хяхя
    вие путка не сте виждали на картинка,тръгнали да се правят на големи,пълни лайна..
    после баща на 13
    не се изказвай неподготвен,прасе

Мега фен Аватара на t0d1t0
    леле сериозно... Т'ва не го знаех
    Станислава

Цитирай Първоначално написано от Di
    Condoms are for pyssies
    +1
    вие п***а не сте виждали на картинка,тръгнали да се правят на големи,пълни лайна..
    после баща на 13
    Ти па видя Николета Лозанова на снимка и ти се пръсха хормоните ..

Станислава

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Condoms are for pyssies
    +1
    вие п***а не сте виждали на картинка,тръгнали да се правят на големи,пълни лайна..
    после баща на 13
    +1
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Супер фен Аватара на Di
    Цитирай Първоначално написано от travmiriaN
    Condoms are for pyssies
    +1
    после баща на 13
    не,ама тия от аватара ти май те пръскат,а?
    не се изказвай неподготвен,прасе

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Много хубава тема Браво!

Цитирай Първоначално написано от travmiriaN
    Condoms are for pyssies
    +1
    после баща на 13
    не,ама тия от аватара ти май те пръскат,а?
    пръскат ме , както аз пръскам НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА ;]

Ако ползват презервативи как ще имат деца

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...

Скъпи батковци и какички, чичковци и лелки. Не знам доколко нещата са се променили откакто вие бяхте на нашата възраст, може да е съвсем малко. Може пък промените да са драстични. Може да е било така само в някои социални кръгове.

Момичетата днешно време израстват прекалено бързо. И физически и сексуално.

Физически – аха аха са станали на 15 – 16 години и почват да се оформят като моми. Виждат, че момчетата около тях са още момченца. Съучениците им не ги удовлетворявати – все още си играят, не могат да ходят по кафета, не ги оценяват както подобава. Опитват се да ги свалят като ги удрят и скубят. Тогава почват да се оглеждат за по-големи момчета. А батковците са момчетата които момичетата на тяхната възраст не ги нравят много много. Виждате ли затворения кръг ? Виждате го я.

Сексуално – батковците си хващат “заек” от гимназията. Разхождат се из парковете, пият кафета, ходят по клубове. Един път даже са се понапили както трябва докато техните ( на момичето техните ) ги нямало. А пък ти, нали ги знаете големите лоши батковци – едни такива сексуално ненаситни са. Но малкото сладко миньонче не му пуска. Смята, че и е прекалено рано, че не той е точния човек. Той я зарязва, тя съжелява. Няма да направи същата грешка и със следващия, нали ? Виждате ли как стават нещата? Виждате я, много ясно.

Следващия ще е по-голям, по-лош, по-сексуално ненаситен. Ще пие повече, ще има по лоша компания. Ще се друса леко, ще я почерпи, ще и хареса …

Да дадеш на 15 годишно момиче пенис е като да дадеш на пеленаче пистолет – не знае какво точно трябва да се прави с него, а ако разбера как се хваща и къде се стиска я ще си отнесе главата я ще си създаде куп ядове.

Не всяко момиче би направило този избор, не всяко момиче е толкова глупаво. За целевата група имам само един съвет – използвайте презервативи.

Още едно мнение което доказва със силни аргументи колко е заблудено моето поколение
    Westside rollin' all day, every day

Condoms are for pyssies
    Ако го беше написал и правилно...
    Гаф не винаги става,но има риск.И понеже си много отворен и не ползваш презервативи някой ден може и да си носиш последствията.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Condoms are for pyssies
    Гаф не винаги става,но има риск.И понеже си много отворен и не ползваш презервативи някой ден може и да си носиш последствията.
    Eдин миг невнимание,цял живот баща
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Супер фен Аватара на Amateur
    Ти ме разби

Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Condoms are for pyssies
    Eдин миг невнимание,цял живот баща
    Ваааа стига ве изплашихте ме. Другия път слагам презерватива и и давам 2 ескапелета за всеки случай. 1 посредата на акта и един в края... Че много си притеснявам

ПП - да ви еа майката , объркал съм копчето и ае... Кефят се , че са много грамотни ... До сега само за грешката съм чел коментари , а не по дадената тема
    Станислава

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от pampers
    файдА няма от тази тема..
    определено е мн смислена и важна, но не си мисли че с нея ще повличеш на някое келешче и то ще почне да е** с капути... мина модата на капутите.. дойде на бременните лапетии..
    Защо е толкова трудно просто да се приеме темата?За тези,за които искат да има смисъл - тя ще има,за другите не мога да отговарям.Не съм целяла нищо с нея и пак казвам просто ми хареса това,което е написано и начина,по който е написано - статията НЕ е моя.Реших,че някой може да вникне в темата и да я разбере,не си правя илюзии,че ще променя възгледите ви.B крайна сметка ако искаш да забреmeнееш на 13 - ще забременееш и толкова

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    според мен израстването не се е променило.едно време(преди 50г) са се женили момичетата на 15-16години защото са си били развити жени,защо и сега да не е така.всеки има право на избор(психическото развитие няма нищо общо с физическото),така че дори да са станали жени пак може да са с акъл на дете и да не знаят какво да правят.а тва за презерватива беше тъпо щото всеки си решава за себе си има и други предпазни средства.

хъх и кво ся.
    не сички са така коя зубърка ше я земе лошия батко?

та стига с шита.
    това е модата,да си фанеш по голям,по лош, с по бърза кола,и с повече ланеци,за да може а се чустваш сигурна от пищова в жапката на колата и от приятелите му,защото току виж на 16 някои шишко може да му се прииска да му направиш свирка,и тогава ти звъниш на баткото с ланеца и те идват 5 човека и шишкото не се прибира..
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Фен Аватара на vde
    Град
    Виена

@JUSTDNB прекалено много генерализираш, не всичко от казаното е валидно за всички.

За презервативите съм съгласен трябв да се ползват
    Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.

Град
    Sofia

Цитирай Първоначално написано от vde
    @JUSTDNB прекалено много генерализираш, не всичко от казаното е валидно за всички.
    не мисля..

Не всяко момиче би направило този избор, не всяко момиче е толкова глупаво. За целевата група имам само един съвет – използвайте презервативи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си