.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54

Тема: Use Condoms

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Всичко си зависи от това дали имаш акъл в главата или не.Но наистина повечето на тая възраст нямат...
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Extremescream написа:
    moon_flower написа:
    Цитат:
    Condoms are for pyssies

Ако го беше написал и правилно...
    Гаф не винаги става,но има риск.И понеже си много отворен и не ползваш презервативи някой ден може и да си носиш последствията.

Eдин миг невнимание,цял живот баща

Ваааа стига ве изплашихте ме. Другия път слагам презерватива и и давам 2 ескапелета за всеки случай. 1 посредата на акта и един в края... Че много си притеснявам

ПП - да ви еа майката , объркал съм копчето и ае... Кефят се , че са много грамотни ... До сега само за грешката съм чел коментари , а не по дадената тема
    Аз мисля,че си изказах мнението относно презервативите. "И понеже си много отворен и не ползваш презервативи някой ден може и да си носиш последствията."

Мега фен Аватара на t0d1t0
    аха , аха , аха За бебе не знам... Не ми пука чак толкова... Бебетата вече се правят по въздушно-капков път за някой хора... Няма да се притеснявам за болести , инфекции и прочие , а ми дали приятелката ще забременее ... Губации! Бахти паниките дето сте То ако толкова лесно се забременяваше то до сега да бяхме пъти повече.
    Станислава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си