.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 68

Град
    [На Метри От Земята]
    Ем не си умирам от кеф де амаа.. кфо да се прави- природа
    Просто аз

той заглежда ,,, хаха и аз ще заглеждам ама знам , че тфа мн го дразни .. и като го напрая 2 3 пати и той са утказва в мое присъствие да заглежда

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Веднъж се случи изяде си го
    Ами аз постоянно..и ги обсъждам пред него
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    има очи момчето-следователно гледа....пък и все едно не се е случвало и аз да се заглеждам

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от NamelessRomantic
    Е аре стига де,оставете момчето...ся като е на диета не значи че няма да гледа менюто
    Ама,ако няма да поръчва го гонят от ресторанта ^^

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

Нормално е момчетата да гледат други момичета и обратното дори като са с приятелката си.. Ако поглеждането е с цел флирт има за какво да се притесняваш, но просто гледане е нормално Даже има такова изследване колко пъти на ден мъжете гледат жените

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    ами,дразня се.
    нормално е.

ноо не ми пука чак толкова де,все пак е с мен щото му харесвам,нали.
    не съм го вързала.
    +1

Фен Аватара на sunity06
    Град
    гетото
    Нормално, заглежда се по др а и аз не пропускам да го сръчкам или ощипя, а след това да изкоментирам тази, която е загледал. А аз щом загледам някои, то веднага той ме убива! Светът не е честен!
    Забавно е да правиш невъзможното!

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    случва се

Град
    София
    О, заглеждам доста, но го правя с финес и добре развито периферно зрение, така че тя да не разбере

Повече от фен Аватара на sl0w
    Много подло е това но ..... Има и много хубави мацки при който е малко трудно де не се загледаш в секси къса пола с хубави крака ... Така един път преди доста време едно момиче скъса с мен , щото 2 часа съм бил гледал момичето на саседната маса .... То си беше и така но беше найстина хубава ...

ами не съм забелязала но ги заглежда .. беше се случвало да им подсвирква дори когат е с мене но се базика де
    бтл съм забелязала че когато съм още в началото с ново гадже доста ги гледам момченцата ама то така се случва че като си намеря гадже и изкачат толковва хубави момченца и се чудя къде са били докато съм ги търсила ! но със времето спирам .. но паг заглеждам де някой хубав ако видя но ме дразнеше факта че аз немога нищо да правя а на него сичко му е позволено .. просто намен не ми пука много
    щото знам че е с мен ; )
    * brunettes
    do it better ;] ..

Голям фен Аватара на Dollystar
    Случвало се е и не ми е било приятно, но какво мога да кажа, в случая ако почна да му се карам ще стане скандал и ще го изкара на ревност
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Ние с моя приятел обсъждаме как той иска да ебе моята приятелка и как аз харесвам един негов приятел
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Цитирай Първоначално написано от Marge
    Ние с моя приятел обсъждаме как той иска да е** моята приятелка и как аз харесвам един негов приятел
    Дано се шегуваш...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от raia338
    ще го сритам ако го видя да гледа др
    И азз

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от Yaninka
    Цитирай Първоначално написано от raia338
    ще го сритам ако го видя да гледа др
    И азз
    А ама иначе ти ходиш да се е*еш с други. Желязна логика.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Всички момчета зяпат и това не е повод за ревност. Това, че съм си избрал означава ли, че не трябва да разглеждам менюто?

Град
    Dobrich
    Истината е че момчетата са по-ревниви от момичетата .Ако те се загледат , нищо . Ама ако ние се загледаме и вече става световна война !
    (hug) (hug) :* :* (hug) (hug)

Цитирай Първоначално написано от Assshley
    Обикновенно ги обсъждаме с него. Не се дразня освен ако не си счупи врата да гледа някоя определена.
    +1 :P

Да си гледа...като ходи с мен,че не може даже да погледне друго момиче ли ахахах...Нали някак трябва да види конкуренцията ми и да се сети защо е с мен хаха..аз нямам проблеми,стига да не видя,че се захласва,както не ми се е случвало..

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    а вие момичета на гледате други мъже нали?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

чуждото е най-сладко. + почити винаги чуждите мацки имат по-големи цици, така че...

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Е кво да правя. . и аз с моя коментирам. . като почнем да се караме коя била по-хубава все едно сме той и бисексуалната му сестра на лов за мацки. . ония ден даже седя и гледам една ама уникалната мацка беше / с дълга руса къдрава коса една кафява туника едни кафяви ботушки на 10 санта токче и с едно тало като на някой фотомодел/ и аз седя няква тип що не съм лесбиика бе дееба ;xx и такам. .какво да го правя то си им е в природата на мъжете да се заглеждат, стига само с поглед да си остава няма проблем ;pp
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Град
    Стара Загора
    И аз кво' ... с последното ми гадже бяхме големи образи по улиците. Той загледа някое момиче и аз му кажа примерно: Има много як задник, нали? и той се усети, свежда поглед и се изчервява А после му го връщах тъпкано...макар че ни беше супер весело. Всеки имаше голяма сводбода и правеше каквото си иска, с когото си иска и си имахме доверие. Голям гъз беше

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си