- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Оля се да я гледаш тая кака :d
Ем не си умирам от кеф де амаа.. кфо да се прави- природа![]()
Просто аз
той заглежда ,,, хаха и аз ще заглеждам ама знам , че тфа мн го дразни .. и като го напрая 2 3 пати и той са утказва в мое присъствие да заглежда![]()
![]()
Веднъж се случи изяде си го![]()
Ами аз постоянно..и ги обсъждам пред него![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
има очи момчето-следователно гледа....пък и все едно не се е случвало и аз да се заглеждам![]()
Ама,ако няма да поръчва го гонят от ресторантаПървоначално написано от NamelessRomantic
^^
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
Нормално е момчетата да гледат други момичета и обратното дори като са с приятелката си.. Ако поглеждането е с цел флирт има за какво да се притесняваш, но просто гледане е нормалноДаже има такова изследване колко пъти на ден мъжете гледат жените
![]()
О, заглеждам доста, но го правя с финес и добре развито периферно зрение, така че тя да не разбере![]()
Много подло е това но ..... Има и много хубави мацки при който е малко трудно де не се загледаш в секси къса пола с хубави крака ... Така един път преди доста време едно момиче скъса с мен , щото 2 часа съм бил гледал момичето на саседната маса .... То си беше и така но беше найстина хубава ...
ами не съм забелязала но ги заглежда .. беше се случвало да им подсвирква дори когат е с мене но се базика де![]()
бтл съм забелязала че когато съм още в началото с ново гадже доста ги гледам момченцата ама то така се случва че като си намеря гадже и изкачат толковва хубави момченца и се чудя къде са били докато съм ги търсила !![]()
но със времето спирам .. но паг заглеждам де някой хубав ако видя
но ме дразнеше факта че аз немога нищо да правя а на него сичко му е позволено .. просто намен не ми пука много
щото знам че е с мен ; )
* brunettes
do it better ;] ..
Случвало се е и не ми е било приятно, но какво мога да кажа, в случая ако почна да му се карам ще стане скандал и ще го изкара на ревност
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Ние с моя приятел обсъждаме как той иска да ебе моята приятелка и как аз харесвам един негов приятел
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
И аззПървоначално написано от raia338
![]()
А ама иначе ти ходиш да се е*еш с други. Желязна логика.Първоначално написано от Yaninka
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Всички момчета зяпат и това не е повод за ревност. Това, че съм си избрал означава ли, че не трябва да разглеждам менюто?
Истината е че момчетата са по-ревниви от момичетата .Ако те се загледат , нищо . Ама ако ние се загледаме и вече става световна война !![]()
![]()
![]()
(hug) (hug) :* :* (hug) (hug)
+1 :PПървоначално написано от Assshley
Да си гледа...като ходи с мен,че не може даже да погледне друго момиче ли ахахах...Нали някак трябва да види конкуренцията ми и да се сети защо е с мен хаха..аз нямам проблеми,стига да не видя,че се захласва,както не ми се е случвало..
а вие момичета на гледате други мъже нали?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
чуждото е най-сладко. + почити винаги чуждите мацки имат по-големи цици, така че...
Е кво да правя. . и аз с моя коментирам. . като почнем да се караме коя била по-хубава все едно сме той и бисексуалната му сестра на лов за мацки. . ония ден даже седя и гледам една ама уникалната мацка беше / с дълга руса къдрава коса една кафява туника едни кафяви ботушки на 10 санта токче и с едно тало като на някой фотомодел/ и аз седя няква типщо не съм лесбиика бе дееба
;xx и такам. .какво да го правя то си им е в природата на мъжете да се заглеждат, стига само с поглед да си остава няма проблем ;pp
И аз кво' ... с последното ми гадже бяхме големи образи по улиците. Той загледа някое момиче и аз му кажа примерно: Има много як задник, нали? и той се усети, свежда поглед и се изчервяваА после му го връщах тъпкано...макар че ни беше супер весело. Всеки имаше голяма сводбода и правеше каквото си иска, с когото си иска и си имахме доверие. Голям гъз беше
![]()