.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 68 от общо 68
    Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    По принцип го сритвам и му казвам "Не гледай бе...АБЕ не гледай....обърни се веднага!!!" Ама и аз му го връщам
    Брях,брях

знае че ще си изпусне влака..затова не се заглежда .. поне докато е с мен !
    i got a little Secret for ya..

аз лично си падам по 30 годишни секси лелки xD но ако видя сестра ми с някъв с такава разлика .......
    i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
    not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
    not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH

Нормално е да попоглежда. Ако е някое наистина хубаво момиче аз също я заглеждам. Да заглеждам момчета- много рядко. В последно време всички са ми прекалено метросексуални.
    Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!

Град
    - .::*MuSiC iT's My LiFe*::. -
    Еми нормално е момчетата да се заглеждат в другите мацки въпреки че моя като ги зяпа се дразня и си му казвам
    Иначе е имало случаи аз да му покажа някоя яка мацка и да я обсъждаме двамата

По принцип ,когато имаш гадже той би тряало да те интересува от теб. Иначе за кво ще ходи със тебе апък да се заглежда по други мацки? Или момичето не е достатъчно секси или нз кво
    tAke a dIrty pIcture

Да, определено всяко момче гледа. В началото ми беше супергадно, особено като отидохме на море заедно и там на плажа.. не мога да се оплача от тялото си, но винаги има По-голяма риба :P

Град
    Нейде си
    А заглежда се понякога,даже коментира.И след това и аз се включвам в оглеждането и правим "дисекция" на мацката.Не ми пречи,да гледа,ама да не пипа.

Град
    Far far away..
    Мдам,заглежда си се. Обаче когато обратното се случи доста се засяга. Преди известно време бяхме в едно кафене,а зад гърба му мина един страшен пич,който не успях да пропусна. Моя като разбра какво гледам бая се понацупи.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Ами бившата ми ми хакна един шамар зад врата Ся случвало ми се е да се заглежда,даже помня как приятелката ми ме пита харесва ли ми една която ходеше пред нас,аз отговорих да и тя се засмя
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от sulley
    Не ми се е случвало нито на мен,нито на бившето ми гадже,докато бяхме заедно.Или поне не съм забелязала.

А ако се случи,ще го сръчкам,ощипя или някаква друга причинена телесна вреда.

naaah.. Обикновено този, с когото ходя ме "обожава". В смисъл, че съм му достатъчна ии не изпитва нужда да се заглежда толкова по "чуждото". Иначе все пак си е нормално да гледаме и да коментираме ;д.
    I want to be remembered as the girl who always smiles

Ами то това си е вродено в тях.. малко са момчетата които не заглеждат другите .. И моят приятел така ги заглежда и все му се сърдя но се свиква ... Все пак за това ги имат тези очи и на мен не ми е приятно никак даже.. (прави така и ти )

Голям фен Аватара на bebchoOoOoOo
    Цитирай Първоначално написано от pinkyy
    naaah.. Обикновено този, с когото ходя ме "обожава". В смисъл, че съм му достатъчна ии не изпитва нужда да се заглежда толкова по "чуждото". Иначе все пак си е нормално да гледаме и да коментираме ;д.
    +1
    Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!

Senior Member Повече от фен
    Град
    Пазарджик city
    Ем аз доста често се заглеждам по готини мацки.... а пък дори и да съм с гаджето ми или не ... цент не ми пука ;ддд а пък ако моето момиче се заглежда... веднага й обръщам лицето към мен ... целувам я страсно и тфа е

A, заглеждам се и аз по батковци.

Ама и по-красиви мадами се заглеждам. Голяма почитателка съм на красивите жени! Особено когато мълчат! (:
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

а

Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    Цитирай Първоначално написано от raia338
    ще го сритам ако го видя да гледа др
    +++
    пффф чакайте бе ние сме маже това че си имаме гаджета не значи че като видим по яка мацка няма да се обърна за да вида как и е задният двор няма никаква причина вие да ревнувате защото ние просто се заглеждаме но в същото време ходим с вас и нямаме симпатий към друга а вие като видите некой мажага с лек шоколодов тен впити дънки че чак срамотийте му изкачат катко и розофа блузка отгоре с розова ризка а дали няма да се обърнете по некое скапано фешанче като това ?

Град
    In the middle of Nowhere
    Обсъждаме момичетата,че и момчетата До сега не сме се карали за това,че е загледал някоя.Нека си гледа и аз гледам
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си