.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Всеки път съм друг :)

Здравейте! Сигурен съм, че не се различавам с нищо от момчетата тук,нито пък съм по-специален или нещо, та :
    На 18 години съм, имам скромен живот, сериозна връзка(2 години) и изневерявам.Проблема е там, че не с една или 2, а с една камара момичета, дори се страхувам сам да си призная ;\ . Напоследък се чувствам ужасно и не знам каква е причината, преди това ме правеше щастлив, а сега сякаш магията изгасна, замина си. Сега проблема е, че искам да съм само с мойта любов, а това няма как да стане, защото нещата са излезнали извън релси.Ако спра да се виждам с тях ще се разбере, по-точно тя ще разбере и ще ми стане много гадно. А и нормално ли е всеки път да се влюбвам, това проблем ли е и само аз ли го имам ? Влюбвам се в абсолютно всяка, с която бъда заедно(знаете онова чувство, което ви кара сърцето да бие и бързо, и бавно)?

много ви благодаря, от вас не искам съвети, а само мнения

Братле тва ми звучи малко тип ала оная история,аз печела яко кинти ама за какво са ми толкова много като нема за кой да ги харча... Ми да много ясно че ще ти стане съвестно и ще се "чукнеш" малко в главата ама май вече е късно или поне аз така си мисля... Голяма гъзария и тежкърлък е да чукаш на "лево-десно" обаче като ти спре кранчето и си влюбен,това е малко аграрно мислене казвам го без лоши чувства.
    Смисъл ако си те кефи да си ебеш и си толко готин,че да ти връзват за какво ти са любови и връзки та даже и теми по форумите пускаш.
    Ако искаш да си мъж и се стремиш към сериозни неща,имаш амбиции които асоциираш със семейство,деца,бъдещи взаимоотношения,общ дом и все стойностни фактори в живота ми айде то тогава ще си проличи дали те бива или не,а това че пускаш разни топици къв ебач си...Баце тука такива машини като тебе с лопата да ги ринеш не само от мъжки ами и от женски пол,дори има и изявени звезди като никове ако не верваш разгледай форума!

мисля че и това време ще ти мине....надявам се че като срещнея точнат жена ...няма да хойкаш толкова
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

ти кво са фалиш ли се

Град
    Пловдив
    Ти не се влюбваш във всяка. Ако си влюбен няма да си топваш перото във всяка мастилничка,която видиш. Може би сам ше разбереш,когато наистина си се влюбил. То просто няма душа да ти даде, да и изневериш.

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Сериозна връзка, а изневеряваш .. за мен това не е сериозна, ама знам ли аз.
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Мега фен Аватара на machoka
    Аз ще ти кажа какъв ти е 'проблема' - НЕ си влюбен, не си опознал още висотата на това понятие.

Когато гледаш с влюбен поглед момичето си, виждаш само и единствено нея. Особено като сексуален партньор - да, по улицата се разминаваш с чифт дълги крака завършващи с готин задник - но само до там. Ти ВЕЧЕ си имаш своите крачета, своето дупе, своето коремче... имаш желание да бъдеш само в тяхната компания. Всичко друго губи смисъл и ВЪТРЕШНО нямаш желание да хойкаш.

Това е проклятието на любовта! Прави те моногамен.

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Това е проклятието на любовта! Прави те моногамен.
    Това много ми хареса. Прозвуча като цитат от "Сексът и градът".

А пък авторът заслужава приятелката му да научи що за ... човек е. Най-искрено му го пожелавам.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Бикини-Ботъм
    Искаш мнение ли? А първо един въпрос-да не си шизофреник ?

Не заслужаваш любовта на това момиче,което явно само си губи времето с теб.
    По-добре да не продължавам,защото не обичам да се държа грубо..
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Супер фен
    Не виждам никакъв смисъл в тази тема... Дори не знам какво целиш с нея На големия ебач ли се правиш? Да определено не е любов твоето.. Не мога да бъда по съгласен с Machoka ... Разбери кво искаш и тогава прецени какво да правиш Успех... дано си намериш отговорите

Мега фен Аватара на teenems
    а защо не си мислил ?
    дали на теб ще ти е приятно ако разбереш ,че тя ти е изниверявала с камара момчета ?
    едва ли ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    не я заслужаваш
    The blood that binds us ..till death unites us

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Въпрос на принципи.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Пловдив
    Казваш и в един момент:

Бейби? Аз съм тук и не искам да съм друг.

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

Тцтцтцтц.......GROW UP!
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Еми няма да го смекчавам,заслужаваш си го.Постъпил си егоистично и детински,сега ше стоиш на сухо
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Мега фен Аватара на Hilary_
    "Напоследък се чувствам ужасно и не знам каква е причината.."
    .. че може би имаш сериозна връзка, а изневеряваш??

"преди това ме правеше щастлив, а сега сякаш магията изгасна, замина си .."

нима? Принципно трябва да те прави щастлив мисълта за "твоето момиче" .. не за некви еднодневки ..

"Сега проблема е, че искам да съм само с мойта любов.."

нали знаеш, който си го направи сам .. никой друг не може да му го направи ... късно си се сетил .. и за каква любов изобщо говориш ти дори не знаеш значението на тази дума ...

"тя ще разбере и ще ми стане много гадно.."

на тебе ще ти стане гадно?? Айде сега си представи на нея какво ще й е и дали го заслужава??

"А и нормално ли е всеки път да се влюбвам, това проблем ли е и само аз ли го имам ?"

Проблема ти е в главата .. и силно се съмнявам, че "всеки път си се влюбвал в тях", защото с това, което си правил си доказал, че не можеш да обичаш дори човека до теб ...

Споделям мненията на Hilary_ и machoka...
    Бтв много обичам такива като теб - карат ме да се чувствам умен.

Ха - ха - ха! Първо незнам коя е тази истинска луда,която 2 години да те търпи,а ти да ходиш по к*рви! Ебаси глупавия си честноо .. това момиче дето си с него трябва адски много да те обича,за да ти прощава всичките тея неща или в другия случей да е същата като тебе,което ме съмнява.Апък за останалото какво да ти кажа .. доста лапешки постъпки. И се съмнявам,че се влюбваш просто всяко нещо,което не можеш да имаш или не си достигнал все още ти се струва вънлуващо и те кара да се чувстваш влюбен .. въпреки,че би трябвало при мисълта за сериозната си приятелка да се чувстваш по тоя начин.Незнам какво да ти кажа,защото момченца като тебе бол .. неразсъждаващи и в последствие осъзнали се ама късничко.И да ти кажа все едно е дали ще изневериш с една или с 'камара момичета' както ти се изрази.Все е изневяра,все е лицемерно и отвратително . Незнам според мене няма как да се спреш освен ако наистина не го искаш,защото веднъж започнал ли си да го правиш тва (имам предвид да си ходиш по други и т.н и да търсиш нови тръпки ) пак ще го повториш сигурна съм .
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Божеееееееееееееее.. ГЛЕДАМ И НЕ ВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ... ВЛЮБЕН бил , моля ви се.. Влюбен таратанци.. Ся са сети за момичето, с което си от две години.. Чак ся ти стана съвестно.. .. Ей такиа кат теб заслужават да ги кастрират !!! Или приятелката ти да разбере, че кръшкаш.. Големи еб*чи. голямо нещо..
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Имам чувството,че тая тема е някаква хвалба .. както и да,според мен момичето в което уж си ''влюбен'' заслужава друго момче,което ще е само и единственно с нея.. по-добре да я боли,че си и изневерявал от колкото да живее в заблуда..

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Искам да ти окапе пишката ...
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен
    Нещастник!Като тебе такива много.Не ви е срам.Изобщо не заслужаваш момичето до теб и обичта й!Щяло да му е гадно,ако разберяла,а тя какво - няма да й е гадно ли?Ще се смее и ще се радва за постъпките ти?Такива като теб ги ненавиждам.Пожелавам ти наистина тя да разбере що за човек си и да намери друг,който ще струва много пвоече от теб и ще я цени,а не да й изневеява с много други.Малко ли бяха боклуците,че и още ...
    Обичам те <3 !!!

Град
    Wonderland
    обаче всички как го нахранихте..
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    обаче всички как го нахранихте..

Мммм истината боли..
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~