.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Град
    София

Харесваме се,но..

Сега съм 8ми клас и съм в същото училище, в което бях до 7ми клас.. Таа.. Там имаше едно момче (да речем А), което много ми харесваше.. Иии почнахме да излизаме с 1 и съща компания, той се държеше с мен супер мило и т.н.. Абеее личеше му, че ме харесва, на мен също ми личеше, че го харесвам /приятелките постоянно ми правеха намеци за тва, ама както и да е / Обаче нищо не стана.. Всм той не е от хората, които имат скайп, а на мен ми е мн по-лесно да си говоря с момче чрез скайпа или смс-и ии може би това е една от причините, защото и двамата ни беше срам да си го кажем очи в очи Таа.. Сега нали приеха ме в същото училище, А. също го приеха /пак сме в различни класове, ако има някакво значение/.. И той явно не знаеше, че аз съм в същото у-ще, защото като ме видя се очуди малко, обаче пак почна да се държи с мен супер приятно, аз все още го харесвах.. Но просто нз и двамата както казах ни е срам да си го признаем, да бъдем нещо повече.. Явно той няма да направи първата крачка,, дайте ми някакви идеи как аз да я направя,, ама да не са прекалено драстични, като:

Ейй, секси

пс-надявам се, че сте разбрали поне малка част от това, което написах

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Ами най-добре е да му го кажеш директно .. стига с тия недомлъвки

Град
    София
    Еми нз не мога.. Всм не съм няква супер срамежлива, даже съм супер открита, ама като става въпрос за момчета..

Град
    Бикини-Ботъм
    Душа,аз те разбрах ама проблемът ти не е зор за умиране.

Какво очакваш да чуеш от нас ? Да ти кажем да последваш сърцето си и да бъдеш смела ли ? Или ако искаш да включим и романтика,направо да ти предложа 'Море от любов' и купища розички.

Ми говорете лице в лице и точка.Не трябва да си гений,че да го направиш. (или поне се надявам)
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от your_secret
    Еми нз не мога.. Всм не съм няква супер срамежлива, даже съм супер открита, ама като става въпрос за момчета..
    ''Или излизаш на сцената или оставаш зад завесата'' ,нещо подобно е

Град
    Пловдив
    Ми излезте в парк или някъде,където на тебе ти е предразполагащо и му се обесни в любов. Питай го просто,дали иска да имате нещо повече като взаимоотношения. Не е чак толкова трудно.

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

Град
    По балкана някъде..
    мн по-лесно да си говоря с момче чрез скайпа или смс-и
    Тфа е адски FAIL и какво само си пишете и най-накрая на живо нямате никви теми и седите в мълчание като пънове.... Евала на пича,че не ползва скайп...
    ACϟDC

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ако за тебе "ей секси" е драстично смяятай ..

Ами нека го повторя за 1000 път .. няма от какво да те е срам .. знаеш, че той те харесва, знаеш, че ти го харесваш аз не виждам срам ??
    Като няма скайп му напиши бележка и му я дай като се разминавате по коридора баси .. Пък и никой не е казал, че трябва да отидеш при него и да му кажеш "айде да се гаджосаме" покани го да излезете ..

Мега фен Аватара на machoka
    Вариант 1: Покани го да излезете на кафе..

Вариант 2: кажи му 'искаш ли да се разходим някъде късния следобяд или привечер?' ако каже да, ти му отговори 'добре, оставям на теб да измислиш какво ще правим точно. срещата ни е в 19.00ч' ... и го виж къде ще те заведе и намери подходящ момент (не чакай до като се разделите) да го питаш дали иска да имате нещо повече като взаимоотношения и така.. не е сложно.

Научете се да ГОВОРИТЕ!

Голям фен Аватара на RaZzer
    Щом толкова се притесняваш да се разкриеш - не го прави... Кани го навънка, ходете на разходки, кафета и т.н. Ти просто го предразполагай и му давай шансове и чакай той да ти се разкрие!
    Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...

Re: Харесваме се,но..

Цитирай Първоначално написано от your_secret
    Сега съм 8ми клас и съм в същото училище, в което бях до 7ми клас.. Таа.. Там имаше едно момче (да речем А), което много ми харесваше.. Иии почнахме да излизаме с 1 и съща компания, той се държеше с мен супер мило и т.н.. Абеее личеше му, че ме харесва, на мен също ми личеше, че го харесвам /приятелките постоянно ми правеха намеци за тва, ама както и да е / Обаче нищо не стана.. Всм той не е от хората, които имат скайп, а на мен ми е мн по-лесно да си говоря с момче чрез скайпа или смс-и ии може би това е една от причините, защото и двамата ни беше срам да си го кажем очи в очи Таа.. Сега нали приеха ме в същото училище, А. също го приеха /пак сме в различни класове, ако има някакво значение/.. И той явно не знаеше, че аз съм в същото у-ще, защото като ме видя се очуди малко, обаче пак почна да се държи с мен супер приятно, аз все още го харесвах.. Но просто нз и двамата както казах ни е срам да си го признаем, да бъдем нещо повече.. Явно той няма да направи първата крачка,, дайте ми някакви идеи как аз да я направя,, ама да не са прекалено драстични, като:

Ейй, секси

пс-надявам се, че сте разбрали поне малка част от това, което написах

еми та по добрее е да му кажеш 4е го оби4аш, штом викаш че се даржи много добре с тебе и че му се разбира ниама от какво да се страхуваш. кажи мо че искаш да говорич с него на саме и просто му го кайи
    Niemand w

Re: Харесваме се,но..

Цитирай Първоначално написано от xxselbstmordxx

еми та по добрее е да му кажеш 4е го оби4аш,
    амм..къде в цялата работа момичето е написало,че го обича чак

Като излезете някъде сами,например на кафе и там когато сте сами,може той да се престраши да ти признае чувствата си(ако има такива).
    Може да пробваш с някакви намеци..например да го хванеш за ръката,да му се усмихваш влюбено и т.н.
    А й кво се притесняваш....нали смяташ,че той също има някакви чувства към теб..ако му кажеш надали ще те отхвърли
    Успех

Nqma takiva.Dori ne pro4etoh temata ti.Samo kato gledam zaglavieto ti-kato se haresvate vzemaite se,nqmate opravdaniq!

Повече от фен Аватара на sl0w
    Остави му белешка под чина ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си