- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Сега пък имам проблем с очите
Често взе да ми се случва да ми стане нещо и не мога да гледам все едно Все трябва да мижа такова все едно светлената ми пречи Спускам щорите и става като в пещера иначе не мога да си отворя очите Някъв дразнеш гаден .. капки някви ли да търся ?
phah
преумора в очите .. очен лекар
ти цялата си проблемна, ако питаш мен
не е нужно
ми то липса на сън така става...
иначе лекар![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Почивка а скоро и при очен за всеки случай![]()
Главоболие имаш ли?Първоначално написано от balon4eee
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
мда може да е щото спя на 14 дена 1 път ... и само пред компа по цяла нощ си унищожих очите ... Утре ще се наспя и да видиме ама днеска цял ден едва гледам и сега са се пръснали отстрани и са червени все 1 съм се напушила зверски или съм препила и са се връщам от токсикологита нещо такова ..
Главата ме боли малко ..
phah
Вземи си направление от личния лекар и върви на очен лекар,за да не стане по лошо.Може и да е от преомора,но все пак е хубаво да минеш един преглед![]()
Вземи да спиш по-редовно![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.