.
Отговор в тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 184

Hybrid View

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от Swe3ty5
    Цитирай Първоначално написано от girl91
    Цитирай Първоначално написано от Buhtaaa
    Имам чувстово,че тея теми вече се правят от комплексари които нямат а искат да имат и се правят пред другите,че имат.Какво ви интересува какъв парфюм има другия просто питайте чак и снимка.Имам чувстово,че ако покажете снимка на някой смотан парфюм ще почнете да го рочите и т.н.
    И аз мисля по същия начин!!!

А аз не мисля така!! Просто проявявам любопитство какъв парфюм използвате в момента! Не бъдете толкова зл*бни, ако мога така да ви нарека! Но всеки с мнението си ..
    Не съм злобна, просто смятам, че не всеки, който поства снимки на маркови парфюми, всъщност ги има вкъщи наистина.

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Мм и аз съм на това мнение. . Ок разбирам да имате 2-3 ама вие по 15. . все по-нови по скъпи и по-маркови. . няма лошо и аз имам маркови парфюми ама 2-3 вие се изкарахте. . предполагам накои наистина ги имат, но вие всички . . нищо лично. . без нападки моля, все пак сме тук да коментираме не да се караме. . и все пак имате вкус страшни парюми
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ползвам няколко. За ежедневен - рулон Ferrari Extreme и парфюм United Colors of Beneton Inferno Paradiso. Вечер и за срещи - Paco Rabane XS и Aqva Bvlgari

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    В момента съм с този
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    В.Търново
    съжалявам, че нямам друга снимка, тази е направо от каталога извадена.

уникален е, няма да го сменям до края на живота си!
    всичките на LR са класа над вашите скъпи "Мол-ски" парфюми, и са на по достъпна цена, но... какво ли знам. Моя парфюм държи два дни с три пръсквания..

Имам чувстово,че тея теми вече се правят от комплексари които нямат а искат да имат и се правят пред другите,че имат.Какво ви интересува какъв парфюм има другия просто питайте чак и снимка.Имам чувстово,че ако покажете снимка на някой смотан парфюм ще почнете да го рочите и т.н.

А аз не мисля така!! Просто проявявам любопитство какъв парфюм използвате в момента! Не бъдете толкова зл*бни, ако мога така да ви нарека! Но всеки с мнението си ..
    Не съм злобна, просто смятам, че не всеки, който поства снимки на маркови парфюми, всъщност ги има вкъщи наистина.
    Не знам дали сте визирали мен, но не съм съгласна с вашето мнение.Не мисля, че парфюмите са толкова недостъпни, колкото ги изкарвате.Аз лично, предпочитам да си купя един хубав парфюм отколкото 2 евтини.

http://prikachi.com/images.php?files/1096465l.jpg

Ето за тези, които не вярват

Супер фен Аватара на BigFakeSmile

този е любимия на майка, но и аз го обожавам и си взех...доста е силен и хубаав

дамм..аз не давам повече от 20 лв за парфюми, просто има и по-важни неща..ама и тези които имам си ги харесвам :P
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

И от двата съм много доволна
    Научете първо смисъла на думата "Уважение" и чак тогава говорете за "Любов"..

И аз имам този в момента и много си го харесвам :P
    Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.

Повече от фен Аватара на mirki4a

Напълно съм съгласен.На някои постове направо си им личи...

Моите:

Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.

Супер фен
    nicolepcd

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Еми мойте са по-обикновени,ноо майка ми има ''малко'' по-скъпи и аз ги имам за общи
    Мойте ->
    много е хубав и ->

И ''общите'' ;д ->

Тоя го обожавам,но почти свърши...->

Град
    Велико Търново

товаа ми е 2 опаковка от този ;дд

Имам и други,но ги ползвам по рядко :
    Том Форд-Черна Орхидея
    на С.Оливър + някои на майка ми които дооста рядко пръскам просто защото аромаатите не се задържат дълго на кожата ми,като :

Аз имам един въпрос.. (:
    много ми е интересно като гледам имаа някои хора които са постнали снимки на хубави парфюми,следд което Б.Ю. ...
    ее добре когато имате хубав парфюм ии някакъв смотанн изобщо смотания пръскате ли го :д ?
    много ми е интересно просто

Аз лично съм вманиачена на тема парфюми ии когато се депресирам си купувам парфюми ;дд ии без парфюм просто не излизам,но за менн евтините парфюми простоо не са парфюми !

добре има парфюми 30 мл за по 30-40 лева което не е хич много какъв е смисъла например човек да си купи парфюм за 20 лева които да не ухае толкова приятно като само за още 10 лв ще си купи много по-хубав ??

ПП: ако някои не вярва мога да снимам парфюмите

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia

последния оня ден свърши

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Мега фен Аватара на Hilary_
    И аз мога да постна 10 снимки от нета на маркови парфюми... не е ли по-добре да се постват сниммки, направени от притежателите на парфюмите...
    ъхъ .. =D> =D>

Голям фен Аватара на DiDiChKa
    K.

Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    Добрият мъж трябва да търка клитора на жена си и да изпитва удоволствие от това!

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Страхотен!
    Този ми е любимия -> ама за псоледно като си взимах и си поизхарчих парите... и нямах за него, и за т'ва си взех Ocena ^ той също е много свеж.

Уникален!
    Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch

последния оня ден свърши
    Се ми е на акъла че ги имаш...
    Брях,брях

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    що пък да ги няма?

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си