.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Цветни лещиии

Какво мислите за цветните лещи, бихте ли си сложили

__________________________________________________ ___________

На мен ми харесват цветните лещи, добре е, че може да си смениш цвета на окото, ако поискаш, благодарение на тях, в зависимост от годността им. Мии аз бих искала някой ден/след няколко години, че още съм малка за тях/ да си сложа сини А вие :P

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    имах , мина ми мерака
    не ме кефят

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Мега фен Аватара на koshtramba
    И аз така, имах зеленички (( и още ги имам )) ама на светло си личи бая, иначе за вечер стават. Като цяло - писват.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Много зависи от човека. Виждала съм направо фрапиращи случаи, ама хората си се харесват.

имах голям мекар да си взема някакви кафяво - зеленикави , но леко ми отмина

Мега фен Аватара на ameli
    седи изкуствено

аз не бих си бъркала в очите
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Аз ако Ви кажа че сутрин и вечер бъркам С диоптър и навън няма как да нося очила щото е ужасно грозно Иначе цветни навит съм на сините или зелените

ем аз съм мургава и незнам какви биха ми отивали ... може би тъмно зелени ...

Град
    [На Метри От Земята]
    нещо не ме кефи да си бъркам в Учото
    Просто аз

аз имах зелени макар имам страхотни сини очи, но човек винаги иска това което няма.Моите ми ги бяха донесли от Италия и бяха за еднократна употреба ама аз нали да не направя и повече ги ползвах И на мен първо ме беше много страх да си ги сложа обаче после мина, а последния път когато ги сложих бяха толкова изтънели (бях ги ползвала максимума 4-5 пъти) че като ме запраи едвам ги свалих и оъ бързане си бръкнах 1000 пъти в окото таа ако си вземете такива за по 1-2 пъти не ги носете повече съвет от вече патила си.Аммм да и според мен седят ужасно изкуствено но пак си ги слагах само за газария

Цитирай Първоначално написано от Neopitom3na
    и мене
    ..Отне ми го пред нищо - не се спря,
    приятелко ти моя най-добра.
    Беше ти за мене и сестра
    подлата измама не ще простя...

Ами, намам против, но нямам мерак да пръскам излишни пари за нещо, което ще ми писне след няколко дена . Пък и като няма нуждна, защо да давам пари за нещо толкова скъпо? Иначе колкото до бъркането в Учото... мен не ме притеснява толкова!

Цитирай Първоначално написано от JaCkSpAr0y
    Аз ако Ви кажа че сутрин и вечер бъркам С диоптър и навън няма как да нося очила щото е ужасно грозно Иначе цветни навит съм на сините или зелените
    и аз съм същата
    Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    ^Аз пък много харесвам как стоят очила.
    цветни лещи бих пробвала,ама само заради експеримента.Иначе не понасям женски със светли очи и не бих искала и моите да са такива.

Град
    - .::*MuSiC iT's My LiFe*::. -
    Аз имам цветни с диоптър (сини) и какво да ви кажа ..
    пълна глупост че ги взех - сега седят ей така в някой ъгъл.
    Точно 2-3 месеца ги носих после ми писна да си бъркам в окото и ги оставих ..
    Друг е въпросът че при повечето си личи че си с лещи и се получава някакъв странно смешен ефект :s Което за жалост се получи и при мен май Но все пак си зависи от собственият цвят на окото и този който избираш
    Колкото до очилата - Не мисля че е грозно. Ако се изберат стилни рамки и модел който да отива на лицето даже е мн стилно

Имам сини и зелени.. ама даже не им обръщам внимание.. в началото супер много им са радвах .. ама ся нещо..

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от thedarkkiss
    Цитирай Първоначално написано от Neopitom3na
    и мене
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    не ме кефят, седят изкуствено. пък и си харесвам цвета.

в Събота си порачах синьо-зелени , в Сряда ще пристигнат .. още не съм ги носила , а вече ми мина мерака

Nqmam nujda ot le6ti moite o4i sa si sini

Супер фен Аватара на dead_princess
    седят много изкуствено

и не бих си сложила

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    По едно време имах голям мерак да си взема сини винаги съм искала сини очи, но няма и това си е . В край на сметка не съм си взимала, но дори и да бях едва ли щяха да ми отиват.. на тъмно кафяви очи и с моя мерак да са сини щеше да се получи уникално смешна комбинация най-вероятно.

Loko Sofia
    Manchester United

Аз съм за лещите принципно!На мен не ми трябват защото съм със сини очи но някой ако иска и има възможност защо да не си сложи!Моя приятелка иска да си купи но нз от къде !Я кажете от къде си ги поръчвате и колко пари са!И дали наистина стоят добре или личат че са лещи!

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    как така от къде?!
    от оптика естествено
    от 80 до 140 лв са някъде, може да има и по скъпи

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Тнх ю! Еми аз не бях се интересувала закова питам!А ефектно ли стой защото има една приятелка скоро РД и искаме да и направиме подарък и трябва ли тя да ходи в оптиката или може ние да ги поръчаме !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си