- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Цветни лещиии
Какво мислите за цветните лещи, бихте ли си сложили![]()
__________________________________________________ ___________
На мен ми харесват цветните лещи, добре е, че може да си смениш цвета на окото, ако поискаш, благодарение на тях, в зависимост от годността им. Мии аз бих искала някой ден/след няколко години, че още съм малка за тях/ да си сложа синиА вие :P
имах , мина ми мерака![]()
не ме кефят![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Много зависи от човека. Виждала съм направо фрапиращи случаи, ама хората си се харесват.![]()
имах голям мекар да си взема някакви кафяво - зеленикави , но леко ми отмина
седи изкуствено
аз не бих си бъркала в очите
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Аз ако Ви кажа че сутрин и вечер бъркамС диоптър и навън няма как да нося очила щото е ужасно грозно
Иначе цветни навит съм на сините или зелените
![]()
ем аз съм мургава и незнам какви биха ми отивали ... може би тъмно зелени ...![]()
нещо не ме кефи да си бъркам в Учото![]()
Просто аз
аз имах зелени макар имам страхотни сини очи, но човек винаги иска това което няма.Моите ми ги бяха донесли от Италия и бяха за еднократна употреба ама аз нали да не направя и повече ги ползвах![]()
![]()
И на мен първо ме беше много страх да си ги сложа обаче после мина, а последния път когато ги сложих бяха толкова изтънели (бях ги ползвала максимума 4-5 пъти) че като ме запраи едвам ги свалих и оъ бързане си бръкнах 1000 пъти в окото
![]()
![]()
![]()
таа ако си вземете такива за по 1-2 пъти не ги носете повече съвет от вече патила си.Аммм да и според мен седят ужасно изкуствено но пак си ги слагах само за газария
![]()
![]()
и менеПървоначално написано от Neopitom3na
![]()
..Отне ми го пред нищо - не се спря,
приятелко ти моя най-добра.
Беше ти за мене и сестра
подлата измама не ще простя...
Ами, намам против, но нямам мерак да пръскам излишни пари за нещо, което ще ми писне след няколко дена. Пък и като няма нуждна, защо да давам пари за нещо толкова скъпо?
Иначе колкото до бъркането в Учото... мен не ме притеснява толкова!
и аз съм същатаПървоначално написано от JaCkSpAr0y
![]()
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
^Аз пък много харесвам как стоят очила.
цветни лещи бих пробвала,ама само заради експеримента.Иначе не понасям женски със светли очи и не бих искала и моите да са такива.
Аз имам цветни с диоптър (сини) и какво да ви кажа ..
пълна глупост че ги взех - сега седят ей така в някой ъгъл.
Точно 2-3 месеца ги носих после ми писна да си бъркам в окотои ги оставих ..
Друг е въпросът че при повечето си личи че си с лещи и се получава някакъв странно смешен ефект :s Което за жалост се получи и при мен майНо все пак си зависи от собственият цвят на окото и този който избираш
Колкото до очилата - Не мисля че е грозно. Ако се изберат стилни рамки и модел който да отива на лицето даже е мн стилно![]()
Имам сини и зелени.. ама даже не им обръщам внимание.. в началото супер много им са радвах.. ама ся нещо..
Първоначално написано от thedarkkiss
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
не ме кефят, седят изкуствено. пък и си харесвам цвета.![]()
в Събота си порачах синьо-зелени , в Сряда ще пристигнат .. още не съм ги носила , а вече ми мина мерака![]()
![]()
![]()
Nqmam nujda ot le6ti moite o4i sa si sini![]()
![]()
По едно време имах голям мерак да си взема синивинаги съм искала сини очи, но няма и това си е
. В край на сметка не съм си взимала, но дори и да бях едва ли щяха да ми отиват.. на тъмно кафяви очи и с моя мерак да са сини щеше да се получи уникално смешна комбинация най-вероятно.
![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Аз съм за лещите принципно!На мен не ми трябват защото съм със сини очи но някой ако иска и има възможност защо да не си сложи!Моя приятелка иска да си купи но нз от къде !Я кажете от къде си ги поръчвате и колко пари са!И дали наистина стоят добре или личат че са лещи!![]()
как така от къде?!
от оптика естествено
от 80 до 140 лв са някъде, може да има и по скъпи
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Тнх ю!Еми аз не бях се интересувала закова питам!А ефектно ли стой защото има една приятелка скоро РД и искаме да и направиме подарък и трябва ли тя да ходи в оптиката или може ние да ги поръчаме !
![]()
![]()
![]()