.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

малки гърди

Здравейте,имам малки гърди и искам да ги оголемя ,но не с подплънки,а за операция не бих се наела.Разбрах ,че имало някакви хапчета,ако някой знае да ми каже,моля...или пък мазила някакви или народна медицина,благодаря

Първо на колко си Второ не се комплексираи заради такива дребни неща , момче съм и да наистина има някакво значение , ама минимално ,смисъл ако си сладка и печена не ти трябват някакви големи гърди за да си имаш сериозен приятел това е от мене
    Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...

Цитирай Първоначално написано от HouseMusicBoy
    Първо на колко си Второ не се комплексираи заради такива дребни неща , момче съм и да наистина има някакво значение , ама минимално ,смисъл ако си сладка и печена не ти трябват някакви големи гърди за да си имаш сериозен приятел това е от мене
    аз съм на 14 и си имам но искам и по големи да са .. докоро мислих да пия боза но се пак съм 14 годишна има си време още да растат

darinf666 щях да ти кажа да пуснеш снимка не гола ест ама няма че пак ще ме нападнат аа иначе по темата момчетата поне ако съдя по себе си и моите фр предпочитат малки но стегнати гърди а не гърди който след махането на сутиена падат до стомаха все пак това са само гърди като се замислим ...
    Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...

Цитирай Първоначално написано от HouseMusicBoy
    darinf666 щях да ти кажа да пуснеш снимка не гола ест ама няма че пак ще ме нападнат
    емии незнам на какво се дължи по равита ли съм но някои ме бъркат понякога че съм осми клас

darinf666 няма лошо да си по развита :P:P

Повече от фен
    няма как да си увеличиш бюста освен чрез опреция! От бозата най-много да ти порасне задника.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

О,Боже
    Аз ще ставам на 16 и размера на сутиена ми е 75В (напълно нормално), никога не съм харесвала мацки с големи цици,а ти тук се вайкаш Не че нещо,но да не би да слушаш чалга?

Между другото за рингтона който се смеете аз бях гледал експеримент с една 18 годишна мацка беше плоска като дъска и я караха в продължение на 2 седмици на всеки час (когато е будна естествено) да слуша от телефона някакъв специален запис на бебешки плач и за тия 2 седмици и бяха пораснали с 3-4 см.

земи пии една студена вода,дете?!
    кви хапчета са ти в главата,това са хапчета които вдигат хормоните,ако не се лъжа или нещо такова,не си ли малка се 1 да тръгне някъв на 12 да пие добавки за мусколи..
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Ем аз съм на 14 и нося сутиен 85B Има още толкова да ми растат..
    А за теб.. още си малка,че да мислиш за оголемяване на бюста Тъй че... Боза ако пиеш най-много гъз и "шкембак" да напрайш..

ПП: носиш ли сутиен?

ПП2: с него ли спиш?
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0

и аз съм чувала че може да се хване рак и наистина ли може ако се спи с негго да пречи на растежа им

доколкото знам аз не е хубаво да се спи с сутиен защото пречи на растежа и на формата им ...а относно оголемяването възможно е само с оперативна намеса или ако си хапваш по стабилно макар , че тогава ще имаш не само големи гърди ами и голям задник ....всички тези продукти за оголемяването на бюста са пълна простотия

в предишното училище имаше едно момиче в моя клас /тогава бях 8 клас/ а нейната гръдна обиколка беше 116 а тя беше само на 14.

но всеки е различен и има време за всичко ! Както някои момчета имат малък пенис , така момичетата имат малки гърди. Не се СДУХВАй. Има време ще ти пораснат

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Станислава

още ще се развиваш доста... а за гърдите.. ето няколко метода

1ви най-ефикасен ОПЕРАЦИЯ!
    2ри Секс
    3ти Естроген отвън (с някфи хапчета или инжекций)
    4ти БОЗЪ!

Това за секса съм го чувал от доста хора.. :/ но мисля ,че си още малка за да правиш мн секс.. за да ти порастни бюста ,но все пак ако искаш да пробваш мога да ти помогна с някоя др приятелска услуга
    No pain no gain!
    www.impulse.bg/dargon

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    О,Боже
    Аз ще ставам на 16 и размера на сутиена ми е 75В (напълно нормално), никога не съм харесвала мацки с големи цици,а ти тук се вайкаш Не че нещо,но да не би да слушаш чалга?
    +1 И аз съм така,като изключим,че съм на почти 18.Защо всички искат Д чашка?Какво им е на не толкова големите гърди?
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

споко ще порастнат [ и мойте са малки ама се опитвам да не избивам на комплекси ][/i]
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от darinf666
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0

и аз съм чувала че може да се хване рак и наистина ли може ако се спи с негго да пречи на растежа им
    \/ .. Това за рака не съм го чувала никога

Иначе във фъстъците има витамин Е ,който помага за растежа... Четох на скоро една статия и там пишеше нещо подобно

До авторката.. не бързай да ти растат В мойто даскало има една нисичка и дребничка .. слабичка.. апа с цици колкото дини В БУКВАЛНИЯ СМИСЪЛ!!! .. Грозно е просто Така че не бързай да ти растат хах..

Град
    Galapagar
    Братовчетка ми е на 21 и носи най-малкия размер сутиен(е! незнам дали е най-малкия,но е по-малък от моя.. моя е 80Б) така.. Та тя е с мн мн малък сутиен и пълни само половината от него,така че.. пък и ти си на 14 кфо искаш да са ти като на крава ли?

Цитирай Първоначално написано от travmiriaN
    в предишното училище имаше едно момиче в моя клас /тогава бях 8 клас/ а нейната гръдна обиколка беше 116 а тя беше само на 14.

но всеки е различен и има време за всичко ! Както някои момчета имат малък пенис , така момичетата имат малки гърди. Не се СДУХВАй. Има време ще ти пораснат
    +1
    а, има метод с естроген отвън, с инжекции, май и с хапчета...но нека не те лъже дявола да пробваш такива номери, щото е мн, мн вредно, тези химикалии отиват в кървта и нормално вредят мн на сърцето.

Цитирай Първоначално написано от DARGON
    още ще се развиваш доста... а за гърдите.. ето няколко метода

1ви най-ефикасен ОПЕРАЦИЯ!
    2ри Секс
    3ти Естроген отвън (с някфи хапчета или инжекций)
    4ти БОЗЪ!

Това за секса съм го чувал от доста хора.. :/ но мисля ,че си още малка за да правиш мн секс.. за да ти порастни бюста ,но все пак ако искаш да пробваш мога да ти помогна с някоя др приятелска услуга
    да ти е*ба селяка,чесно
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Боже Боже Боже Тея 2 дупки за какво са ти? Ти за циците гледаш
    Не плачи защото е свършило, усмихни се защото е станало.

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    Споко и моите не са големи,но си ги харесвам.За какво са ти големи,казват,че тежат бая и ако са прекалено големи усещаш дори и в кръста болки понякога!
    Даа.. да... ти всичко знаеш

Дърпай им зърното всеки ден и ще пораснат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си