- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- малки гърди
Здравейте,имам малки гърди и искам да ги оголемя ,но не с подплънки,а за операция не бих се наела.Разбрах ,че имало някакви хапчета,ако някой знае да ми каже,моля...или пък мазила някакви или народна медицина,благодаря
Първо на колко сиВторо не се комплексираи заради такива дребни неща , момче съм и да наистина има някакво значение , ама минимално ,смисъл ако си сладка и печена не ти трябват някакви големи гърди за да си имаш сериозен приятел
това е от мене
![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
аз съм на 14 и си имам но искам и по големи да са .. докоро мислих да пия бозаПървоначално написано от HouseMusicBoy
![]()
но се пак съм 14 годишна има си време още да растат
![]()
darinf666 щях да ти кажа да пуснеш снимка не гола ест ама няма че пак ще ме нападнатаа иначе по темата момчетата поне ако съдя по себе си и моите фр предпочитат малки но стегнати гърди а не гърди който след махането на сутиена падат до стомаха
все пак това са само гърди като се замислим ...
![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
емии незнам на какво се дължи по равита ли съм но някои ме бъркат понякога че съм осми класПървоначално написано от HouseMusicBoy
![]()
darinf666 няма лошо да си по развита :P:P
няма как да си увеличиш бюста освен чрез опреция! От бозата най-много да ти порасне задника.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
О,Боже![]()
Аз ще ставам на 16 и размера на сутиена ми е 75В (напълно нормално), никога не съм харесвала мацки с големи цици,а ти тук се вайкашНе че нещо,но да не би да слушаш чалга?
Между другото за рингтона който се смеете аз бях гледал експеримент с една 18 годишна мацка беше плоска като дъска и я караха в продължение на 2 седмици на всеки час (когато е будна естествено) да слуша от телефона някакъв специален запис на бебешки плач и за тия 2 седмици и бяха пораснали с 3-4 см.
земи пии една студена вода,дете?!
кви хапчета са ти в главата,това са хапчета които вдигат хормоните,ако не се лъжа или нещо такова,не си ли малка се 1 да тръгне някъв на 12 да пие добавки за мусколи..
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Ем аз съм на 14 и нося сутиен 85BИма още толкова да ми растат..
А за теб.. още си малка,че да мислиш за оголемяване на бюстаТъй че... Боза ако пиеш най-много гъз и "шкембак" да напрайш..
![]()
ПП: носиш ли сутиен?
ПП2: с него ли спиш?
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
и аз съм чувала че може да се хване рак и наистина ли може ако се спи с негго да пречи на растежа имПървоначално написано от elito0o0o0
доколкото знам аз не е хубаво да се спи с сутиен защото пречи на растежа и на формата им ...а относно оголемяването възможно е само с оперативна намеса или ако си хапваш по стабилно макар , че тогава ще имаш не само големи гърди ами и голям задник....всички тези продукти за оголемяването на бюста са пълна простотия
в предишното училище имаше едно момиче в моя клас /тогава бях 8 клас/ а нейната гръдна обиколка беше 116 а тя беше само на 14.
![]()
но всеки е различен и има време за всичко ! Както някои момчета имат малък пенис , така момичетата имат малки гърди. Не се СДУХВАй.Има време ще ти пораснат
![]()
![]()
още ще се развиваш доста... а за гърдите.. ето няколко метода
1ви най-ефикасен ОПЕРАЦИЯ!
2ри Секс
3ти Естроген отвън (с някфи хапчета или инжекций)
4ти БОЗЪ!
Това за секса съм го чувал от доста хора.. :/ но мисля ,че си още малка за да правиш мн секс.. за да ти порастни бюста ,но все пак ако искаш да пробваш мога да ти помогна с някоя др приятелска услуга![]()
+1 И аз съм така,като изключим,че съм на почти 18.Защо всички искат Д чашка?Какво им е на не толкова големите гърди?Първоначално написано от NaNa_SladuRana
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
споко ще порастнат[ и мойте са малки ама се опитвам да не избивам на комплекси
][/i]
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Първоначално написано от darinf666
\
/ .. Това за рака не съм го чувала никога
![]()
Иначе във фъстъците има витамин Е ,който помага за растежа... Четох на скоро една статия и там пишеше нещо подобно![]()
До авторката.. не бързай да ти растатВ мойто даскало има една нисичка и дребничка .. слабичка.. апа с цици колкото дини В БУКВАЛНИЯ СМИСЪЛ!!! .. Грозно е просто
Така че не бързай да ти растат
хах..
![]()
Братовчетка ми е на 21 и носи най-малкия размер сутиен(е! незнам дали е най-малкия,но е по-малък от моя.. моя е 80Б) така.. Та тя е с мн мн малък сутиен и пълни само половината от него,така че.. пък и ти си на 14 кфо искаш да са ти като на крава ли?![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от travmiriaN
а, има метод с естроген отвън, с инжекции, май и с хапчета...но нека не те лъже дявола да пробваш такива номери, щото е мн, мн вредно, тези химикалии отиват в кървта и нормално вредят мн на сърцето.
да ти е*ба селяка,чесноПървоначално написано от DARGON
![]()
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Боже Боже БожеТея 2 дупки за какво са ти? Ти за циците гледаш
![]()
Не плачи защото е свършило, усмихни се защото е станало.
Даа.. да... ти всичко знаешПървоначално написано от Alexandra93
![]()
![]()
![]()