- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- малки гърди
Масажирай ги или някой батко да ти ги мачка и ще пораснат![]()
Защо не си вземеш от ония силиконовите сутиени дето залепват за цицките .. те не уголемяват ли малко ?![]()
Behind every beautiful thing , there's some kind of pain ..
Втората буквичка от азбуката да не се обажда![]()
И все пак съм си доволна. :P
Мила моя,когато имаш едни такаа огромни пъпеши,да,ще те заглеждат,но приятелки са ми казвали че толкова тежат и са неудобни,особено на 300 м бягане в даскало,че ще ти се иска да ги отрежеш.Повярвай ми,когато ги имап ще искаш да ги няма![]()
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Трябват си , трябват си .![]()
Поне когато са ГОЛЕМИ като идеш на море не можеш да се удавиш , ще ти служат като надуваеми възглавници :]
така...искам да кажа на всички ,които ми казват че още има време да растат ,че са се заблудили.Някакво момиченце е писало ,че е на 13 и вие сте си помислили ,че това съм аз-не аз съм на 18 на 18 на 18 и вече няма как да растат още,но иначе мирси за съветите
До 21 ако не ти порастът СИЛИКОН , но внимавай при кой си го правиш....
Ам не знам не мога да ти помогна.Порови се из нета и виж.Ама не знам за какво ти е ...все пак природата ти ги е дала и не мисля,че трябва да се комплексираш от размера на бюста си.Моите гърди също са малки "стотинка под мушама" все едно ама не се комплексирам.Я горе главата!Първоначално написано от dasiq
За кво искаш да са ти големи, след време да падат в салатата ли? Седи, грей се и чакай природата да си свърши работата. Някои обичат малки цици.
Everybody loves a little bit of pain.
Пий боза![]()
Пий БОЗААА !!! Действа ама ще станеш дебела ....![]()
Много по секси е да са стегнати от колкото да са големи ама като си свалиш сутиена да ти увистват до пъпа.Най-добре е да са големи и стегнати ама тва става само с силикон май![]()
Гърдите растът цял живот, но почти незабележимо. Стопяват се като отслабнеш и наедряват като понапълнееш.Първоначално написано от dasiq
Първоначално написано от ScreambOy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Westside rollin' all day, every day