.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Супер фен Аватара на Zaharinka
    Масажирай ги или някой батко да ти ги мачка и ще пораснат

Град
    Дупи
    Защо не си вземеш от ония силиконовите сутиени дето залепват за цицките .. те не уголемяват ли малко ?
    Behind every beautiful thing , there's some kind of pain ..

Втората буквичка от азбуката да не се обажда
    И все пак съм си доволна. :P

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Мила моя,когато имаш едни такаа огромни пъпеши,да,ще те заглеждат,но приятелки са ми казвали че толкова тежат и са неудобни,особено на 300 м бягане в даскало,че ще ти се иска да ги отрежеш.Повярвай ми,когато ги имап ще искаш да ги няма
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Трябват си , трябват си .

Поне когато са ГОЛЕМИ като идеш на море не можеш да се удавиш , ще ти служат като надуваеми възглавници :]

така...искам да кажа на всички ,които ми казват че още има време да растат ,че са се заблудили.Някакво момиченце е писало ,че е на 13 и вие сте си помислили ,че това съм аз-не аз съм на 18 на 18 на 18 и вече няма как да растат още,но иначе мирси за съветите

Повече от фен Аватара на sl0w
    До 21 ако не ти порастът СИЛИКОН , но внимавай при кой си го правиш....

Re: малки гърди

Цитирай Първоначално написано от dasiq
    Здравейте,имам малки гърди и искам да ги оголемя ,но не с подплънки,а за операция не бих се наела.Разбрах ,че имало някакви хапчета,ако някой знае да ми каже,моля...или пък мазила някакви или народна медицина,благодаря
    Ам не знам не мога да ти помогна.Порови се из нета и виж.Ама не знам за какво ти е ...все пак природата ти ги е дала и не мисля,че трябва да се комплексираш от размера на бюста си.Моите гърди също са малки "стотинка под мушама" все едно ама не се комплексирам.Я горе главата!

Град
    София
    За кво искаш да са ти големи, след време да падат в салатата ли? Седи, грей се и чакай природата да си свърши работата. Някои обичат малки цици.
    Everybody loves a little bit of pain.

Пий боза

Пий БОЗААА !!! Действа ама ще станеш дебела ....

Голям фен Аватара на play23
    Много по секси е да са стегнати от колкото да са големи ама като си свалиш сутиена да ти увистват до пъпа.Най-добре е да са големи и стегнати ама тва става само с силикон май

Цитирай Първоначално написано от dasiq
    така...искам да кажа на всички ,които ми казват че още има време да растат ,че са се заблудили.Някакво момиченце е писало ,че е на 13 и вие сте си помислили ,че това съм аз-не аз съм на 18 на 18 на 18 и вече няма как да растат още,но иначе мирси за съветите
    Гърдите растът цял живот, но почти незабележимо. Стопяват се като отслабнеш и наедряват като понапълнееш.

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Цитирай Първоначално написано от ScreambOy
    Боже Боже Боже Тея 2 дупки за какво са ти? Ти за циците гледаш
    Westside rollin' all day, every day

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си