- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- става ли с грим
Здравейте,имам грозен нос-голям е и е гърбат за лицето ми,дори ме е срам да съм в профил към някого,може ли това да се скрие с грим и ако може как?Бих си направила операция ,но нямам толкова пари за сега,някой да знае как да го оправя по друг начин
гримът нема да ти изправи носа.Само с операция.
...Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.
Еми опитай се примерно да наблегнеш на очите или устата, поне малък ефект трябва да има, не че ще ти смали носа, само така ще изглежда ако направиш както трябва грима![]()
Ами в горния коментар беше казано да напрегнеш на други части от лицето си. Може също да носиш от големите очила, ниско на носа си и така дори в профил няма да се забелязва много. Иначе друго не се сещам.
става и с резачката,къв грим те затопля?
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Отиди да те гримират професионално и кажи какво искаш да се опитат да ти корегират.
Виж как ще те направят и ако се харесаш опитай сама![]()
ами и аз съм в горе-долу същото положение.Или поне така си мисля,хората около мен никога не са ми казвали нещо лошо,нито и носа е кой знае колко зле,но все пак...Както те посъветваха купи си по-големи очила тип "муха".Малко фешънски изглежда,но ако леко ги смъкнеш наистина профила изглежда по-добре.Аз имам такива,които ми стигат точно над веждите.Първоначално написано от dasiq
По принцип няма да е лошо да слагаш някакви дрехи,грим или да си правиш такива прически,че вниманието да отива към тях,а не към носа.Всякакви шалове,обици,въобще каквото ти харесва.
Аз ще чакам да стана на 18 и така то догава ще я карам.
А може и да си купиш и очила, да не са слънчеви (такива с диоптер само че с обикновени стъкла) и да си ги носиш винаги![]()
^ Винаги съм го смятала за глупаво..![]()
А по темата:Събирай пари за операция
Ами аз знам един трик.
Така.По средата на носа слагаш коректор,бели сенки,бял фдт или изобщо нещо бяло дето имаш, а отстрани на носа с по-тъмно оформяш контура.И сегасъм сигурна, че никой нищо не разбра от моите обяснения, затова...
Запомнете, гледате на ваша отговорност![]()
![]()
![]()
![]()
сложи си спирала и молив на очите
гланц на устните с ярко розов цвят
и си готованосът ти почти няма да личи
иначе ти пожелавам скоро време да имаш пари и за операция![]()
Първоначално написано от bonbonkata011
^
Този трик е да стане носа по-тънък,но гърбицата ако имаш или ти е тип клюн или камба няма как да стане![]()
много ми е интересно да видя този твой голям нос (ако не се пртесняваш разбира се)![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
И според мен трябва операция и да наблегниш повече на очите и толкова няма да се комплексираш от носа![]()
..Отне ми го пред нищо - не се спря,
приятелко ти моя най-добра.
Беше ти за мене и сестра
подлата измама не ще простя...