.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

става ли с грим

Здравейте,имам грозен нос-голям е и е гърбат за лицето ми,дори ме е срам да съм в профил към някого,може ли това да се скрие с грим и ако може как?Бих си направила операция ,но нямам толкова пари за сега,някой да знае как да го оправя по друг начин

гримът нема да ти изправи носа.Само с операция.
    ...Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.

Град
    София
    Еми опитай се примерно да наблегнеш на очите или устата, поне малък ефект трябва да има, не че ще ти смали носа, само така ще изглежда ако направиш както трябва грима

Ами в горния коментар беше казано да напрегнеш на други части от лицето си. Може също да носиш от големите очила, ниско на носа си и така дори в профил няма да се забелязва много. Иначе друго не се сещам.

става и с резачката,къв грим те затопля?
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Супер фен Аватара на Di
    само с операция
    не се изказвай неподготвен,прасе

Отиди да те гримират професионално и кажи какво искаш да се опитат да ти корегират.
    Виж как ще те направят и ако се харесаш опитай сама

Голям фен Аватара на JCoutureJunkie
    Град
    В близост до хладилника

Re: става ли с грим

Цитирай Първоначално написано от dasiq
    Здравейте,имам грозен нос-голям е и е гърбат за лицето ми,дори ме е срам да съм в профил към някого,може ли това да се скрие с грим и ако може как?Бих си направила операция ,но нямам толкова пари за сега,някой да знае как да го оправя по друг начин
    ами и аз съм в горе-долу същото положение.Или поне така си мисля,хората около мен никога не са ми казвали нещо лошо,нито и носа е кой знае колко зле,но все пак...Както те посъветваха купи си по-големи очила тип "муха".Малко фешънски изглежда,но ако леко ги смъкнеш наистина профила изглежда по-добре.Аз имам такива,които ми стигат точно над веждите.
    По принцип няма да е лошо да слагаш някакви дрехи,грим или да си правиш такива прически,че вниманието да отива към тях,а не към носа.Всякакви шалове,обици,въобще каквото ти харесва.
    Аз ще чакам да стана на 18 и така то догава ще я карам.

А може и да си купиш и очила, да не са слънчеви (такива с диоптер само че с обикновени стъкла) и да си ги носиш винаги

Град
    В света на чудесата..
    ^ Винаги съм го смятала за глупаво..
    А по темата:Събирай пари за операция

Ами аз знам един трик.
    Така.По средата на носа слагаш коректор,бели сенки,бял фдт или изобщо нещо бяло дето имаш, а отстрани на носа с по-тъмно оформяш контура.И сега съм сигурна, че никой нищо не разбра от моите обяснения, затова...
    Запомнете, гледате на ваша отговорност

Мечтаех...за добро или зло...
    Намерих теб,но аз се изгубих.

^ В тоя форум, само художници имаме. ЕвалЯ, евалЯ!

Каквото и да сложиш,като се обърнеш в профил,гърбицата винаги ще я има.Само операция е спасението.

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    ^ В тоя форум, само художници имаме. ЕвалЯ, евалЯ!
    Мечтаех...за добро или зло...
    Намерих теб,но аз се изгубих.

Град
    в света на приключенията ..
    сложи си спирала и молив на очите
    гланц на устните с ярко розов цвят
    и си готова носът ти почти няма да личи
    иначе ти пожелавам скоро време да имаш пари и за операция

Цитирай Първоначално написано от bonbonkata011
    Ами аз знам един трик.
    Така.По средата на носа слагаш коректор,бели сенки,бял фдт или изобщо нещо бяло дето имаш, а отстрани на носа с по-тъмно оформяш контура.И сега съм сигурна, че никой нищо не разбра от моите обяснения, затова...
    Запомнете, гледате на ваша отговорност

благодаря ти за добрия съвет

Супер фен Аватара на Zaharinka
    ^
    Този трик е да стане носа по-тънък,но гърбицата ако имаш или ти е тип клюн или камба няма как да стане

Мега фен Аватара на ameli
    много ми е интересно да видя този твой голям нос (ако не се пртесняваш разбира се)
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

И според мен трябва операция и да наблегниш повече на очите и толкова няма да се комплексираш от носа
    ..Отне ми го пред нищо - не се спря,
    приятелко ти моя най-добра.
    Беше ти за мене и сестра
    подлата измама не ще простя...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си