- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- PLEASE HELP
Значи преди 1-2 години се скарах с едно мом4е от съседния квартал и от тогава се едно не се познаваме.. нито здр нито ни6то.. и с моите фр ре6ихме да си направиме skype за ебавки и аз запо4нах да си пи6а с него като си мислех 4е 6е е само некфа ебафка.. писанме си около 1 месец.. през тфа време си пратихме снимки (аз му пратих на моми4е, което мое да се каже, 4е е по-хубаво от мен) и тн.. и тои ме хареса и хлътна супер много.. както и ази тои иска да тръгнеме и да се видиме ама нз тфа как 6е стане като аз не съм тая, за която сe представям .. и са попаднах в някфа супер ужасна ситуация.. нз кфо да правя.. да си призная ли, 4е съм аз или не..
PLEASE HELP
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите
12??
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
kfo 12
без коментар.
The blood that binds us ..till death unites us
na 14
Еми, аз бих му обяснила всичко и от там нататък той решава... Ако иска да се видите само заради готиното момиче на снимката, значи не си струва да се занимаваш с него. Ако наистина те харесва, би трябвало да ти прости.
А за какво сте се скарали преди?
P.S. Боже, за първи път аз да отговоря сериозно, докато останалите се гаврят. Края на света сигурно е близо.
да тръгнете по скайп
еми кво се чудиш
лол не е достатъчно силно.
рофл също..
зомг може би,амна и то не е
фейл май ще да е.
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Кажи му .. така или иначе няма какво друго да се направи ..![]()
п.с. сега изобщо дори няма да те поглежда .. това е едно от най - тъпите неща, които могат да се направят ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от AFT
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You're falling.
You're screaming.
You're stuck in the same old nightmare.
He's lying.
You're crying.
There's nothing left to salvage.
LoVe Is PaIn...BuT wOrLd without LovE...
Според мен на 14 години е рано да се мисли за такива неща. Но това е по-скоро проблем на родителите. Затова се стига до гадни неща като нежелана бременоост например. Трябва да се мисли какво се прави. А тя възраст е отвратителна. Не стига, че си в пубертета, ами толкова влияния отвън - приятелките правят това, правят онова. И какво? Недей бъди поредната овчица в стадото. Бъди различна. По проблема, той не харесва теб. По-скоро харесва те, но донякъде. Харесва те като човек, държание. Не знае коя си всъщност. Представяш се за друга. Видял е нечия друга снимка. Ако признаеш всичко, може да те отреже (не че губиш много) или да го приеме от забавната страна и да поиска да те опознае теб, истинската теб. Ако продължиш тоя сценарий, доникъде няма да се стигне. Само ще стане по-зле. Пак ще трябва да признаеш и най-вероятно никак няма да го очароваш. Айде успех \/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
в началото на поста си мисля , че леко прекаляваш ... няма нищо лошо на тази възраст всеки почва да търси гадже водят се за ръчичка и едни срамежливи целувки има я и другата крайност, които се ебат ама не мисля че трябва така да слагаш нещата темата е съвсем различна ...Първоначално написано от themusicinme
Ами или ще го отрежеш по скайп и даваш напред ...
или ще му кажеш истината и ще се надяваш да е харесал теб , а не момичето от снимката ... или ще го излъжеш благородно ... но най- добре признавай всичко пък нещата ще си се подредят по най - добрия начин
От просто ебавка гледай кво станало.Ако искаш по-нататък да имаш няква връзка с него като истинската ''ти'',не му казвай,но ако смяташ,че с него нищо няма да стане му кажи истината и най-вероятно няма да ти проговри.
Постъпила си отвратително !
Аз ако бях на негово място,нямаше да искам да те погледна,защото най-малкото си лъжкиня,а не защото държа повече на външния вид.
Единстеното добро,което можеш да му направиш,е да си признаеш и да се надаваш да не е от агресивните.
"Аз съм това,което оцелее от мене."
ми то май е ясно, че трябва да кажеш истината...пък от там нататък зависи от него дали ще ти прости...
You're falling.
You're screaming.
You're stuck in the same old nightmare.
He's lying.
You're crying.
There's nothing left to salvage.
LoVe Is PaIn...BuT wOrLd without LovE...
Почни да му задаваш въпроси от сорта ".. Ти заради самата мен, или заради външността ми ме харесваш?" .. ии той разбира се ще каже "Заради характера" (поне така си мисля де) ии тогава му кажи за какво става на въпрос.![]()
![]()
Такива като теб не заслужават интернет. За какво не си спряла на време, ако искаш да се правиш на друга -> omegle.com !![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Може да прекалявам малко. Но го казвам за нейно добро. Да бъде предпазлива. Нека има гадже, щом толкова иска, но трябва да е мн внимателна. Да не се доверява прекалено (особено на момчета).Първоначално написано от djuki
![]()
Хубава идея. Така ще го прецениш малко.Първоначално написано от m0n4yyy
![]()
Те решили да се изгаврят с момчето ,а ти какво предлагаш?!Първоначално написано от AFT
Я се постави миличка(авторката на темата) в неговата ситуация и прецени ти как би се почувствала.Мислете малко бе хора - не е много трудно.
![]()
Стига бе!Първоначално написано от yYniiKaLnAa
тези истории са за деца 8+..Израстни малко...