.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Град
    Париж

тъпата съдба ..

Ам гледам, че доста хора пишат просто така, за да споделят мъката си и понеже има нещо, което ме измъчва и реших да го споделя с вас ..
    Ами значи (без значи ) има едно момче (х) което харесвах много отдавна, но го бях забравила и преди около 10 месеца пак се появи в живота ми и чувствата ми към него се завърнаха.. нищо не стана, скарахме се и спряхме да си говорим .. след което си намерих приятел (у) , всичко беше супер, но още понякога се сещах за (х), още исках да го видя, още си мечтаех да се получи нещо между нас .. и тъкмо когато започнах да се привързвам повече към (у) и може би дори да се влюбвам се появи момчето (х) и всичко се прецака .. зарязах (у) и в момента съм сама, и незнам с кого исмам да бъда .. хем ми е мъчно за бившия ми(бяхме заедно 3 месеца), хем имам чувството, че ми се е отдала възможност, която съм чакала с години и че ако не я използвам ще бъде много тъпо и може би ще съжелявам .. и незнам какво да правя и се чувствам адски гадно и .. това е общо взето
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Senior Member Голям фен Аватара на relax4o
    Задачката е да намерите двете неизвестни X и Y

По темата... Може би това ти е била най-грубата грешка да зарежеш Y. Сега най-вероятно ще си седиш сама, докато не ти минат чувствата към двамата.
    "Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
    Карай да върви, пък каквото ще да става...

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    радвам се, че споделяш с нас терзанията на младата си душа...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Град
    Париж
    Цитирай Първоначално написано от relax4o

По темата... Може би това ти е била най-грубата грешка да зарежеш Y. Сега най-вероятно ще си седиш сама, докато не ти минат чувствата към двамата.
    Всъщност още мога да се върна при (у), но мога и да опитам с (х) и се чудя кое от двете да направя ..

Град
    ....in the rain...
    ^ лесно, отиваш при тоя с който ти е най - хубаво, който харесваш повече и т.н....

Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    ^ лесно, отиваш при тоя с който ти е най - хубаво, който харесваш повече и т.н....
    Изборът е твой.Успех
    All i want is... everything
    I'm just a wanna be.

Град
    Париж
    де да беше толкова лесно .. има още милион подробности с които няма да ви занимавам пък и ме мързи да пиша .. но знам, че съм мноооого прецакана и сама се прецаках де, ама от къде можех да предвидя, че това ще се случи ..

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Остани сама.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от 258
    де да беше толкова лесно .. има още милион подробности с които няма да ви занимавам пък и ме мързи да пиша .. но знам, че съм мноооого прецакана и сама се прецаках де, ама от къде можех да предвидя, че това ще се случи ..
    еми ок ...стой си сама, както вече ти казаха... защо трябва да си с някой...

Град
    Париж
    1-во защото не ми е хубаво така
    2-ро защото може би това ми е единствения шанс с (х) и утре мисля да си опитам късмета ама все пак с него няма да е нищо сериозно .. така че си оставам сама май

Мега фен
    Град
    <3

Re: тъпата съдба ..

Ам гледам, че доста хора пишат просто така
    Нали! А аз като им го казвам,ми заключват/трият темите...
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на machoka
    Със сигурност забрави за (у), защото е нечестно да постъпваш така спрямо него. Щом имаш чувства и искаш те да бъдат споделени с (х), тогава какво ще дириш с другото момче? Ще бъдеш с него, мислейки си за (x)?
    Пробвай да бъдеш с него и забрави за (у)!

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Гадна работа, според мен трябва да избереш, но по това което си написала си личи, че имаш чувства към Х, ама знам ли аз.
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Със сигурност забрави за (у), защото е нечестно да постъпваш така спрямо него. Щом имаш чувства и искаш те да бъдат споделени с (х), тогава какво ще дириш с другото момче? Ще бъдеш с него, мислейки си за (x)?
    Подкрепям!!Или си остани сама..
    Big or small, lies are lies!

Град
    Бикини-Ботъм
    Постъпила си правилно,че си зарязала Y (ама е яко с тия букви )
    Айде пробвай се Prince-Charmy и бегай.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Не е виновна "тъпата съдба",а тъпото дете....Ми като не можеш сама да разбереш ти кой харесваш,как искаш ние да ти помогнем? Онче-бонче? Седни си на четерибуквието,реши с кой искаш да си и действай!
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Град
    Париж
    Цитирай Първоначално написано от sweet_sorcerer
    Не е виновна "тъпата съдба",а тъпото дете....Ми като не можеш сама да разбереш ти кой харесваш,как искаш ние да ти помогнем? Онче-бонче? Седни си на четерибуквието,реши с кой искаш да си и действай!
    Кога казах, че искам някой да ми помага? То си пише, че исках просто да споделя с някой, а в момента нямах с кой

Ох, математика...

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Не се връщай при (у) Може да пробваш с (х), но не бъди с някой, който не харесваш
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Повече от фен Аватара на LDto

\/ \/ \/ \/ \/

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Остани сама.
    Съгласна съм. Може би много хора не мислят така, но за мен лично самотата е нещо много по- полезно от срещата с *него/нея*. Кара те, да се замислиш къде си сбъркал, къде другият е сбъркал и да си вземеш поука. Пусни се по течението и през този период, в който си сама помисли над всичко, което си направила, , и когато сама стигнеш до отговорите на въпросите си, ще се почувстваш по- добре.

П.С: Моята история е подобна. Спри да търсиш *нещото*, и *то* само ще те намери, повярвай.

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Много точно и правилно Спрете да мислите само за дупетата си, защото след някой друг ден като ти скимне пак нещо за (х) пострадалия ще е (у)

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от 258

Всъщност още мога да се върна при (у), но мога и да опитам с (х) и се чудя кое от двете да направя ..
    Бях в твоето положение с разликата,че ходех с приятеля ми над 1 година и реших да пробвам с бивш към когото мислех,че имам чувства ... е върнах се,ама се оказа,че не е това,което търся и за което го мислех направих грешка и сега съм си с приятеля ми пак и се радвам,че на време се осъзнах.Та ... помисли си добре какво да правиш и с кого да бъдеш!И ако направиш грешка,дано не е късно да я поправиш!Успех
    Обичам те <3 !!!

Град
    Пловдив
    "Съдба,съдба,защо си тъй жестока? Парите малко,ку...те тъй многооо."

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си