- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- тъпата съдба ..
Ам гледам, че доста хора пишат просто така, за да споделят мъката си и понеже има нещо, което ме измъчва и реших да го споделя с вас ..
Ами значи (без значи) има едно момче (х) което харесвах много отдавна, но го бях забравила и преди около 10 месеца пак се появи в живота ми и чувствата ми към него се завърнаха.. нищо не стана, скарахме се и спряхме да си говорим .. след което си намерих приятел (у) , всичко беше супер, но още понякога се сещах за (х), още исках да го видя, още си мечтаех да се получи нещо между нас .. и тъкмо когато започнах да се привързвам повече към (у) и може би дори да се влюбвам се появи момчето (х) и всичко се прецака .. зарязах (у) и в момента съм сама, и незнам с кого исмам да бъда .. хем ми е мъчно за бившия ми(бяхме заедно 3 месеца), хем имам чувството, че ми се е отдала възможност, която съм чакала с години и че ако не я използвам ще бъде много тъпо и може би ще съжелявам .. и незнам какво да правя и се чувствам адски гадно и .. това е общо взето
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Задачката е да намерите двете неизвестни X и Y
По темата... Може би това ти е била най-грубата грешка да зарежеш Y. Сега най-вероятно ще си седиш сама, докато не ти минат чувствата към двамата.
"Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
Карай да върви, пък каквото ще да става...
радвам се, че споделяш с нас терзанията на младата си душа...![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Всъщност още мога да се върна при (у), но мога и да опитам с (х) и се чудя кое от двете да направя ..Първоначално написано от relax4o
![]()
^ лесно, отиваш при тоя с който ти е най - хубаво, който харесваш повече и т.н....
Изборът е твой.УспехПървоначално написано от PurpleDream
![]()
All i want is... everything
I'm just a wanna be.
де да беше толкова лесно .. има още милион подробности с които няма да ви занимавам пък и ме мързи да пиша .. но знам, че съм мноооого прецакана и сама се прецаках де, ама от къде можех да предвидя, че това ще се случи ..Първоначално написано от PurpleDream
![]()
Остани сама.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
еми ок ...стой си сама, както вече ти казаха... защо трябва да си с някой...Първоначално написано от 258
1-во защото не ми е хубаво така
2-ро защото може би това ми е единствения шанс с (х) и утре мисля да си опитам късметаама все пак с него няма да е нищо сериозно .. така че си оставам сама май
![]()
Нали! А аз като им го казвам,ми заключват/трият темите...Ам гледам, че доста хора пишат просто така
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Със сигурност забрави за (у), защото е нечестно да постъпваш така спрямо него. Щом имаш чувства и искаш те да бъдат споделени с (х), тогава какво ще дириш с другото момче? Ще бъдеш с него, мислейки си за (x)?
Пробвай да бъдеш с него и забрави за (у)!
Гадна работа, според мен трябва да избереш, но по това което си написала си личи, че имаш чувства към Х, ама знам ли аз.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Подкрепям!!Или си остани сама..Първоначално написано от machoka
![]()
Big or small, lies are lies!
Постъпила си правилно,че си зарязала Y (ама е яко с тия букви)
Айде пробвай се Prince-Charmy и бегай.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Не е виновна "тъпата съдба",а тъпото дете....Ми като не можеш сама да разбереш ти кой харесваш,как искаш ние да ти помогнем? Онче-бонче? Седни си на четерибуквието,реши с кой искаш да си и действай!
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Кога казах, че искам някой да ми помага?Първоначално написано от sweet_sorcerer
То си пише, че исках просто да споделя с някой, а в момента нямах с кой
![]()
Ох, математика...![]()
Не се връщай при (у)Може да пробваш с (х), но не бъди с някой, който не харесваш
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Съгласна съм. Може би много хора не мислят така, но за мен лично самотата е нещо много по- полезно от срещата с *него/нея*. Кара те, да се замислиш къде си сбъркал, къде другият е сбъркал и да си вземеш поука. Пусни се по течението и през този период, в който си сама помисли над всичко, което си направила, , и когато сама стигнеш до отговорите на въпросите си, ще се почувстваш по- добре.Първоначално написано от LadyDi
П.С: Моята история е подобна. Спри да търсиш *нещото*, и *то* само ще те намери, повярвай.![]()
![]()
Много точно и правилноПървоначално написано от machoka
Спрете да мислите само за дупетата си, защото след някой друг ден като ти скимне пак нещо за (х) пострадалия ще е (у)
![]()
Бях в твоето положение с разликата,че ходех с приятеля ми над 1 година и реших да пробвам с бивш към когото мислех,че имам чувства ... е върнах се,ама се оказа,че не е това,което търся и за което го мислехПървоначално написано от 258
направих грешка и сега съм си с приятеля ми пак и се радвам,че на време се осъзнах.Та ... помисли си добре какво да правиш и с кого да бъдеш!И ако направиш грешка,дано не е късно да я поправиш!Успех
![]()
"Съдба,съдба,защо си тъй жестока? Парите малко,ку...те тъй многооо."![]()
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.