Цитирай Първоначално написано от djuki
Цитирай Първоначално написано от themusicinme
Според мен на 14 години е рано да се мисли за такива неща. Но това е по-скоро проблем на родителите. Затова се стига до гадни неща като нежелана бременоост например. Трябва да се мисли какво се прави. А тя възраст е отвратителна. Не стига, че си в пубертета, ами толкова влияния отвън - приятелките правят това, правят онова. И какво? Недей бъди поредната овчица в стадото. Бъди различна. По проблема, той не харесва теб. По-скоро харесва те, но донякъде. Харесва те като човек, държание. Не знае коя си всъщност. Представяш се за друга. Видял е нечия друга снимка. Ако признаеш всичко, може да те отреже (не че губиш много) или да го приеме от забавната страна и да поиска да те опознае теб, истинската теб. Ако продължиш тоя сценарий, доникъде няма да се стигне. Само ще стане по-зле. Пак ще трябва да признаеш и най-вероятно никак няма да го очароваш. Айде успех \/
в началото на поста си мисля , че леко прекаляваш ... няма нищо лошо на тази възраст всеки почва да търси гадже водят се за ръчичка и едни срамежливи целувки има я и другата крайност, които се ебат ама не мисля че трябва така да слагаш нещата темата е съвсем различна ...

Ами или ще го отрежеш по скайп и даваш напред ...
или ще му кажеш истината и ще се надяваш да е харесал теб , а не момичето от снимката ... или ще го излъжеш благородно ... но най- добре признавай всичко пък нещата ще си се подредят по най - добрия начин
Може да прекалявам малко. Но го казвам за нейно добро. Да бъде предпазлива. Нека има гадже, щом толкова иска, но трябва да е мн внимателна. Да не се доверява прекалено (особено на момчета).