.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Мега фен Аватара на ameli

защооооооооо

пиша го за да ми олекне, че много ми се насъбра
    писна ми вече, защо аз съм най-големия карък?!

на 2ри септември ми умря папагалчето, което безкрайно много обичах след 1 седмица си взех ново, защото беше толкова празно в нас ... като станех поглеждах по навик към клетката, а нея я нямаше

казах на майка ми и тя без да се противи ми купи ново - едничко. щях да му взема другарче, но по-късно. тъкмо го бях научила да ми стъпва на пръстчето ... и от вчера го гледам седи на дъното на клетката и преди малко и то си отиде а беше само на 4 месеца защоооо точно на мен, на влюбената в папагалчетата .. с толкова любов и старание си ги отглеждах, а сега и 2те ги няма не знам вече какво да правя

който реши да ме обижда, да си задържи коментара
    точно сега нямам нужда от обиди
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Град
    София
    охх, аз затва като ми умря зайчето не исках за си взимам ново, просто нямаше да го понеса А за папагалчето-нз, може да е от храната, която им даваш..

не е от храната, сигурна съм

тя е повече от перфектна, даже на мен ми се дояжда (шегичка)
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Да не е било нещо болно като сте го вземали?Първия стар ли умря?

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    за това тряя да имаш костенурка,живеят по-дълго

второто вълнисто ли беше?
    сигурно сама знаеш, че умират от мъка, трябвало е по-бързо да му вземеш другарче
    купи си друго

бтв как ги научаваш толкова бързо да ти се катерят по ръцете?

първото живя 6 години и си умря от старост (предполагам)
    второто беше инвалид
    а третото май от мъка-откакто го взехме цял ден го вардех да не излезе, щото правеше опити, някои от които доста успешни. вече от 3 дена не беше яло и пило и така....

ми внимателно...
    1. вкарвам си пръста във всяка една дупчица между решетките и послепеено се приближавам до пръчката, където е
    2. отваярм внимааателно вратичката и си слагам ръката на отсрещната пръчка и постепеееено приближавам
    3.побутвам ги по краченцето и го повдигам лееекичко
    4.то само си се намества
    5. повтарям процедурата по няколко пъти на ден и то свиква имам много търпение, що се отнася до птици

обожавам гииии

Град
    в света на приключенията ..
    съжелявам ..
    знам какво е да изгубиш животинче ... няколко пъти се е случвало и на мен .. а последния път езно малко котенце умля в ръцете ми докато се опитвах да му спася живота(беше болно от панлевкопония .. )
    можеш да си вземеш дпуго папагалче .. ))

Ами... Съжалявам ! Незнам какво друго мога да ти кажа . Опитай се да разбереш от какво умират . По-добре изчакай малко . В същата клетка ли гледа новото папагалче ? Старото да не е умряло от заразна болест , която да се е заразила и новото . Само любов не стига да отглеждаш същество .
    Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Аз имам два папагала - корели и по-рано също ми почина един и знам колко е тежко.

А, за да умре толкова скоро, да не би, ако предишното е било болно, това като е влязло в неговата клетка да се е заразило? Дезинфекцирай клетката и след това си вземи ново! Вземи си някакво по-голямо, защото живеят по-дълго и по-лесно им се намират болестите от докторите. )

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Клетката на едно и също място ли я държиш или я местиш ? Ако не я местиш е възможно да има прекалено много пряка светлина .. или да им е сенчесто Може и храна да е пробвай да купуваш от друго място
    Иначе много съжалявам

Кофти.. Не гледай на нещата така, че все едно си най-големия карък на света. Както ти казаха дезинфекцирай клетката или смени храната..

клетката я дезинфекцирах поне 1 път в месеца с някакъв йоден разтвор

второто умря от кръвозагуба, не от болест
    купувам ги все от различни места

първото беше от няква дупка, пък то се окара куча марка
    второто и третото бяха от хубави големи магазини

клетката си седеше на 1 и също място винаги-на секцията-нито на течение, нито на сянка, нито нищо
    лятото само ги изкарвах за мъничко и пак не бяха на пряка светлина

ииии едва ли скоро ще си взема ново
    септември месец всичко се обърка

Навремето и аз имах папагали порода Жако, но когато женската умря от старост, мъжкия спря да се храни и да пие и след време умря от мъка. Тези животинки не трябва да се оставят сами.

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    ами не знам чесно казано .. сега ми дойде на акъл да няма някакви ароматизатори около тях

специално ми казаха да не пръскам
    когато се парфюмирам, отивам на балкона, а като чистя с пронто го местя в другата стая за малко

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    нз изчерпах се това ми беше последната смилена идея съжалявам

qwno prosto e bil samoten
    drugite 2 jivqha pove4e ot 6tastlivo, vapreki 4e bqha sami4ki .. a toq

p.p: sorry

Голям фен Аватара на PurpleSand
    Съжалявам за папгалчетата ти!

Иначе и аз имам папагалче,вълнисто. Отначало живееше със своя приятел Коко ,който умря и сега е сам от Нова Година някъде,даже повече .. със сигурност не е от това,че е сам ...
    Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
    В кого да се вричам и приятел да наричам.

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    На мен преди 2 години ми умряха близо пет папагала,мноооого ги обичах,много,много..Иииии вече не съм си взимала,жал ми става ...
    Съжелявам за твоите.

Много съжалявам мила.

Град
    В света на чудесата..
    Ами....и аз си имам канарче вече на почти 1-на година и си представям какво ти е Ако,не си готова отново да понесеш това /защото дори и да си купиш рано или късно и то ще умре,колкото и да звучи ужасно / си вземи костениурка или рибки-имала съм рибки те също много радват,но изискат мнооого внимание и грижи,но пък ти каза,че вече имаш достатъчно търепине,така че може би няма да ти е проблем.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    И аз се чувствах по същия начин, когато умря морското ми свинче... Обичах го страшно много, а стоя при нас едва 3 месеца ...
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си