.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Hybrid View

Голям фен
    Внимавайте откъде ги взимате тия папагалчета.Може да е било болно.Спокойно ще ти мине знам какво е,а иначе можеш и сама да си събереш пари и да си вземеш щом майка ти не иска макар че не разбирам защо не го иска????
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Мега фен Аватара на ameli
    беше напълно здраво и на магазина нищо му нямаше
    беше активно и само на 4 месеца! и живя само седмица в нас

а кой е казал, че майка ми не иска аз също до някаква степен

а в магазина имаше едно прекрассно какаду и един още малък жако, но за съжаление струват хиляди

мога да си отворя клон за дарения
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    вземи си нова клетка и смени храната,може да има бацили които морят птичките все пак тва животинче е няколко грама.

гадноо аз имах папагалче и то умря от тогава не съмси купувала защото просто знам че ще ми е мноого трудно ако и с него се случи нещо... сега си имам куче и мноого му се радвам.... просто много е гадно това което ти се е случило... вземи си някаква друга птичка след време ... за Коледа примерно ... нз

Щом обичаш папагалче си вземи ново. Ти си се грижила съсстарание - повече папагалчета заслужават страхотен стопанин като теб. Не си виновна, че са починали, направила си каквото можеш. Много съжалявам за теб. Напълно знам как се чувстваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си