- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- къде продават КУБИНКИ?
знаете ли къде продават кубинки и има по-голям избор? Вобикновените магазини за обувки няма![]()
Ами може да провериш в магазините кадето се продават метал стоки,ттам винаги имаЗа голям избор магазин Горгона в София
![]()
Иначе аз моите си ги намерих в обикновен магазин по-случайност![]()
просто трябва повечко да потърсишуспех
I am near you,
You don't see me.
Can you feel me?
closer than close.
Does it hurt? Does it burn?
Do you know what you've lost?
Are you scared of the dark?
в ОЧЗ има доста
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
може ли само да попитам за какво са ти,смисъл кефи те или знам ли и аз (не те нападам просто ми стана инт (: )
Да в очз има ама там не са много яки .. в горгон има на стиил и ъндърграун и още разни.. там има голям избор![]()
Кой е оня магазин(ако още съществува),дето е в една пряка на Мария Луиза посока гарата...някъде близо до Пънкариядата...там имаше бая.
И на мен ми трябва магазин във Варна. А относно за какво са ми - еми за да ги нося+ тва съм метълка и хипер мноу ме кефи ок?
ми има в "На тъмно" и в "Горгон"![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
аз за горгона за първи път чувамако може някой да ме просветли къде се намира и има ли изобщо във Варна такова нещо
![]()
ако иде реч за софия в подлеза на НДК съм виждала един магазин subway.Абе според вас тоя пича с червената коса от Макдоналдс с кубинки ли е![]()
![]()
![]()
Gorgon
Не мога да обясня къде се намира, но можеш да видиш адреса в сайта на магазина![]()
За София
-Горгон
-ОЧЗ
-Metal Heaven
-Subway shop
Тва май са най-добрите за кубинки,а за инфо за магазините,работно време и т.н.,може да се поразровиш в Гугъл примерно![]()
ми за варна нз ианче за софия ги казаха.
иначе тоя пич от макдоналдс ми мяза на пънкар, чудя се как скинарите не са гонабили още
Войни на Тангра
еи приятели продавам кубинки мартенс от варна съм . ако някои се интересува да пише лично хех![]()
Ммм..нямаше ли и в Xti(варна)
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
кой номер са поне няма ли да кажеш? Запазени ли са? Какъв цвят са? Снимка евентуално? За какви пари??Първоначално написано от FEMINn
Saatana vittu perkele hate crew!
В метълските магазини.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..