Цитирай Първоначално написано от anisummer
Според мен щом ще влизаш в университет , там ще се срещнеш с много интелигентни момичета и ще имаш голям избор. Сигурна съм че ще си намериш. А колкото до притеснениятата ти че си срамежлив, въобще не се притеснявай. Имай на предвид че много от момичетата си падат по такива и искат те да контролират ситуациите. Едно от тях съм аз. Никога не са ме привличали момчета които се правят на големи тежкари а всъщност не са нищо особено.Даже такива момчета като тебе са по-интересни. А до голяма степен зависи и от момичето дали ще те предразположи да разговаряте. Според мен много си сгрешил че си правил секс с онова момиче към което си нямал кой знае какви чувста. Първия път винаги трябва да е най-специален а не да го правиш от задължение или за да доказваш нещо на себе си.
Явно си някоя дебелана. Без да се обиждаш... Момчетата не вярват в тези приказки за първия път... целта е да го натъпчеш някъде. С какво е по-интересно едно момче, което си мълчи и очевидно има някакви комплекси. Обикновено този тип момчета биват предразполагани от момичетата и общо взето се сменят ролите - жената става мъж и обратно. Хубавите момичета винаги търсят тръпката и доминацията.. тези така наречени лоши момчета. Абе какво да обяснявам.