- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой е тоя.. ;D
Според мен изглежда добре![]()
Предпочитам прилично и ненатрапчиво поддържан мъж , отколкото потен , космат и чорлав ама "натурален" рзбираш ли.
Значи предпочиташ безалкохолно пред натуралното сокче...Първоначално написано от BlackWings
ненатрапчиво поддържан мъж?
а тая смехория на главата му, мазната.. каква трябва да стане, че да добие ниво натрпачива?
уахахахах се кефите на резенки вече!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
то густо, то пусто
Все ми е тая дали е обикновен човек или модел/актьор...
На мен ми харесва как изглежда, което не значи, че нямам вкус и всички, които харесвам са такива![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Айде край , обявена съм за гейопочитателка![]()
![]()
Просто казах че нито прекалено начервисани и подкукордисани , нито прекалено натурални не са ми по вкуса , ама нейсе.
Има голяма разлика между поддържан , и такъв дето не му се разбира мъж ли е жена ли е , айде моля ви се![]()
харесваш чалми ?Първоначално написано от SunSmile
то густо, то пусто
Че турчин ли е?Първоначално написано от Joc
Ем хубаво. Явно е някой турски модел. не променя представата ми за турците, която никак не е хубава. Не ми е минавало през ума, че турчин може да изглежда така. Евала!
Все ми е тая, не съм влюбена в него, но му признавам, че се поддържа и изглежда добре. Само толкова! Не ми е на първо място външността ;]
Има много по - хубави българи от тоя и един руснак, който... и след работа е по - прекрасен от тоя![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Нормално е този да не ни върже...все пак той желае силно мъжко тяло досебе си.Първоначално написано от machoka
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Първата асоциация беше- е*ати мазния пе*ераст.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
EarthShaker ти си добре идеален си спокойно , не изглеждаш вмирисан и неподдържан , давам те за нагледен приемлив пример![]()
Не знам защо си мислиш че като кажа "поддържан" имам предвид червисан , зализан , курдисан , накурвен като магистрална фея![]()
Жестоко във филма се вкарахте.Благодаря за онзи сайт,не го знаех,вече ще го използвам.
Въпросният младеж,ако прочете половината постове тука,ще се хване за главата![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
мен ми мяза на фото-момченапоследък всички станаха модели....докога ли
![]()
![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Нее?!Не отмина ли вече модата по хейтването на мъжете, използващи козметика бай дъ уей?
Да се къпеш и да използваш дезодорант е едно,но на тоя гланца му ми изважда очите през снимката;само как не е свил джуки...
а тая смехория на главата мураайт.
шото спомена нещо за червисанПървоначално написано от BlackWings
![]()
мерси мерси, ся тука се червя пред монитора![]()
![]()
Еми преди 30 години децата не са били подвивани с памперси а с парцали.. айде са да не се използват и памперси.. преди 30 години са се женили на по 20 години .. айде са и ние като циганите още на 12 щото нали преди 30 години е било така.. Преди 30 год сичко е мн по различно.. ама са сме 21 век и нещата са малко по различни..Първоначално написано от EarthShaker
По темата: .. Мисля, че беше модел в БГ агенция.. но не съм мн сиг.. със сиг е модел но нз дали в бг.. ноо 100% не е някой известен![]()
* Когато сърцето крещи,а разумът си запушва ушите...когато сълзите напират,а клепачите - съпротивляват,когато гласът се сподавя,а мислите витаят... тогава!
Незнам каф е ама ми се фижда готин!![]()
[..имам родина..]![]()
[..имам народ..]![]()
[..имам и вяра..]![]()
[..имам живот..]![]()
[..имам надежда..]![]()
[..имам съдба..]![]()
[..БЪЛГАРИЯ ДОКАТО УМРА..]
4 мацка която каже, че го харесва ще й дам номера на момчето