- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Моля Ви за помощ
Искам да ви питам как мога да кача 10-тина килограма без да заприличам на футболна топка![]()
![]()
Тей като съм висок 178 а тежа едва 54 кг.
Не се чувствам добре така ... нося дънки 28-29 размер както и тениски или блузи размер S... аа е адски трудно човек на 17 години да си намери дрехи,който да не му седят като чувал ...
Моля Ви помогнете ми
![]()
[*Над случаините полета дрънкат бирени шишета шесто чувство в мен напира: ПИЕ МИ СЕ БИРА! дрън дрън дрън дрън ПИЕ МИ СЕ БИРА*]
яж калорични и полезни храни-мед;зърнени храни;царевица;месо;млечни храни;зеленчуци;плодове ...
спортувай за малко мускулна маса ))
отиди на диетолог за подходяща диета за наддаване )))
успех и внимавай![]()
и аз тъй ;]
аз надебелях от някви хапчета дето ги рекламират по телевизията, ама сега не се сещам за името
яж по - мазни храни тъпкай се с хляб и тка .. но не прекалявай за да не се получи обратен ефект![]()
Яж по - мазни храни ии тестени изделия, но спортувай за да не стане лошо. А иначе къде ще ти се трупат мазнинките не се знае. Аз също исках да напълнея щото бях супер кльощава и така тъпча си се ама задника ми стана огромен. И пак си отслабнах
Всяко вдишване е квадратче към теб...
папкай редовно KFC .. McDonalds .. и подобни![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ама никой не му каза да ходи на фитнес и мазнините да станат мусколи..
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Ааа! Чакай,чакай! Ако ги слушаш тия знаеш ли как ще се освиниш..
То добре мазно,тестяно,сладко ама накрая ще си една лоена топка.
Нещо не мога да повярвам,че си такава кльоща ама айде..
Горния пост е достатъчно ясен,нали? Мусколи! М-у-с-к-о-л-и! Никаква мас,бе хора. Сега марш във фитнеса и почвай да набиваш протеини.. ;]
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC