- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отново..
Да.Отново се сдухах,една седмица всичко мина незабелязано бързо,не я усетих просто.Една седмица без да я чуя..Една седмица в която не мислех за нищо..И сега кво,лайно..Сам,по моя желание отново,искащ да бъда с нея,но не по начина който тя иска..Бих дал всичко,ще си отрежа краката само за да я видя за една секунда..А като се сетя че сега някой друг е с нея,радва и се,целува я и какво ли още не,направо ми се свива всичко..Никоя няма да е като нея и го знам..Никоя няма да ми се обажда в 4 сутринта за да посрещне изгрева с мен..Никоя няма да ме иска така,както тя..И всеки ме лъже 'ще ти мине',няма да ми мине..Не ме ли виждат,съсипах се.. Няма го онова самочувствие,което беше преди,пълна отрепка съм.. Както и да е,сега ще се натъпча с активия,дкоато не повърна..Едва ли някой ще го прочете,но..
Mariah Carey - We Belong Together
не се изказвай неподготвен,прасе
Звучиш като момиче. Стегни се малко.
И ЩЕ ТИ МИНЕ. На всеки му минава. И аз си мислех, че няма да ми мине, но се случи. Е, не е както преди всичко, обаче пак ми мина. И на теб ще ти мине.
Вие на хероин ли сте бе?
Не искам да прозвучи като успокоение,но аз прочетох твоето душевно излияние.Съчувствам ти.Наистина.Не знам как да ти помогна.Баналните забрави я,тя не заслужава,има толкова момичета,в повечето случаи не помагат.Дори времето не е способно да заличи раните,но все пак остава единствено да чакаш.Да чакаш да се появи друга,която ще те обича истински и ще те накара така да се влюбиш,че да забравиш старата любов и всичко ще се нареди.ЧакашИ без това нямаш друг избор.Начините да се разведриш предполагам са ясни-купони,излизания,приятели, ови запознанства.... много алкохол и чалга
. Успех.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Колко драматично
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
аз си мислех че си момиче майна.![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
много алкохол и чалга![]()
засега е обратното ;; много чалга и алкохол
е дано помогнеПървоначално написано от Di
![]()
![]()
![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
хах...прекалено познато чувство... http://www.vbox7.com/play:1c0d0081 ...поздрав за вс, които се чувстват така...Първоначално написано от Di
![]()
![]()
![]()
You're falling.
You're screaming.
You're stuck in the same old nightmare.
He's lying.
You're crying.
There's nothing left to salvage.
LoVe Is PaIn...BuT wOrLd without LovE...
бий си 2 чикий освободи всичкия тестостерон събрал се в теб.. след това побягай малко и си 6![]()
Режи вените![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
ако ще ми се правите на оригинални и забавни,не струвате
ако няма кво да кажете подминавате..
Ми какво да ти кажем,батка?Както някой каза,държиш се като момиче...Я се стегни малко.Загубил я бил,дрън-дрън.Ми ще има и др след нея,колкото и да не ти се вярва сега.Ние какво можем да кажем - нали уж "ще ти мине" било лъжа?Повръщай си там активията и влез малко в ред...
няма и да прочета тва дет си написал.. не ми пука кво казвашПървоначално написано от sweet_sorcerer
Ми като не те интересува ко се пънеш?
"ще си отрежа краката само за да я видя за една секунда.."
Недей да прибягваш до такива мерки .. ще ти трябват ..![]()
"Никоя няма да е като нея и го знам.."
Кога опозна всички момичета по света, че да го казваш ..![]()
"Никоя няма да ми се обажда в 4 сутринта за да посрещне изгрева с мен.."
Да .. може би ще седи цяла нощ с теб за да го посрещнете заедно ..![]()
"И всеки ме лъже 'ще ти мине',няма да ми мине..Не ме ли жидват,съсипах се.."
Сам се заблуждаваш, че няма да ти мине ..Съсипваш се, защото се предаваш .. недей!!!
![]()
"пълна отрепка съм.."
Не си .. ако беше нямаше да ги има и гореспоменатите хора, които се опитват да ти помогнат .. много малко хора наистина заслужават да бъдат наречени "отрепки" ..Не те познавам, но съм убедена, че ти не си ..
![]()
"Както и да е,сега ще се натъпча с активия,дкоато не повърна.."
Пробвай с шоколад .. помага ... (личен опит)![]()
п.с. готина песничка ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Аз си мислех че си жена.
Никой нормален мъж не харесва лейди гага, траверса.
И двамата май май трябва да се лекувате. ОоПървоначално написано от Hilary_
4XCOKИ
^ти май за ПР не си чувал,се тая..
хилари,активията ми помогна доста да ти кажамерси
.. поне нашето е лечимо докато твоето няма оправия!!Първоначално написано от ShtrudeL
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Бих казала същото за вас,но ще прозвучи невярно и изтъркано. Аз няма от какво да се лекувам.Първоначално написано от Hilary_
4XCOKИ
ходи врътни овцата на ШТрудел и занеси на личния лекар..Първоначално написано от ShtrudeL
Да ве сега ще отговоря сериозно. Има само един начин да си решиш проблема. Аз съм същия, сутрин и вечер когато си лягам, нещо ми става, когато съм в легнало положение и се едно се влюбвам ли не знам какво става... Само по един начин се оправям и то е когато излизам на вън с приятели и се забавлявам ( така се разсейвам и забравям за такива работи) Трябва да излизаш всеки ден!!!
хах съгласен съм, но колкото и да е вярно...просто така се чувства в момента...и аз съм се чувствал така и дори още се чувствам...ама ади да не сменяме темата...Първоначално написано от Hilary_
You're falling.
You're screaming.
You're stuck in the same old nightmare.
He's lying.
You're crying.
There's nothing left to salvage.
LoVe Is PaIn...BuT wOrLd without LovE...