- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отново..
Ох, в същото положение съм ... Дано да се оправиш скоро, дано да се съберете .. (hug)
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
охх това, което прочетох беше супер мило... но ще се наложи да се стегнеш!
Просто аз
Днес тя ме потърси..Отговорих и,но не беше същото,сякаш не се познавахме..А я познавам до болка и в същото време незнам нищо за нея..И наистина когато съм сред компания забравям за чувството че ми липсва..Но не мога без нея,родени сме един за друг,колкот и банално да звучи..![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
...И аз съм слабохарактерна ама чак такива тъпизми не съм говорила май.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Защо нападате така момчето? Има май само един отговор, че не сте се влюбвали толкова колкото той е в момента, защото ако бяхте, щяхте да знаете какво е и как любовта те кара да излезнеш от кожата си и да правиш неща които никога не си мислил, че ще сториш... ама и вашето време ще дойде![]()
Айде бе...сигурно.Първоначално написано от Re5peC7
Знам колко хубаво и в същото време отвратително е.
Тва не означава,че трябва да се разнежвам толкова на думи. Това,което е написал ми изглежда неискрено и моментно. На всичкото отгоре преувеличава. Все едно е лигав романтичен филм от най-лигавите. Не знам. Явно съм толкова хладнокръвно,че не ми го побира главата,как може наистина да мислите тва,което пишете. Все си мисля,че не е така в реалността. Дано,дано е така както си мисля.
Кво значи да излезеш от кожата си в такъв момент и нужно ли е изобщо? Че аз съм била толкова...объркана,загрижен а,тъжна,отчаяна и т.н с кофти емоциите,но в същото време толкова ъъм апатична отвън с толкова празно изражение,че едва ли би си помислил,че ми е тъжно освен ако не си кажа също толкова спокойно и хладнокръвно. (говоря за наистина реалния живот)
4XCOKИ
След като не знаеш какво ми е,що коментираш?
Да не би да си в мозъка и в мен че да знаеш какво ми е?!
Аз не коментирам това какво ти е.
Казвам,че така като си го написал,оставам с впечатленията,че си голямо мрънкало недоволно от живота.
4XCOKИ
Недоволен съм,но не съм мрънкало..
Просто трябваше да кажа всичко което ми беше в главата..
Едва ли ще ме разбереш..
Права си, че има голяма разлика между истинския живот и този във форума. Тук никой не те познава и не те вижда, затова е по-лесно да показваш слабостите си, както каза ти, и да казваме каквото и да е било без да мислим за някакви последствия след това. Но има различни хора, някои както в истинския живот, така и тук продължават да показват колко "корави" са и колко всъщност са над тези неща, ама това въобще не е показване на сила, понеже силния човек знае да преценя и балансира нещата, а този форум е точно за изливане на душата, нещо което разтоварва и ти помага. Тук се пише за да си помогнеш, не за да се докажеш пред някой, който не познаваш и виждаш![]()
За да си помогнеш? Мисля,че един човек може да си помогне и без да пише по форуми. Всъщност авторите на дългите теми знаят отговорите на въпросите си,просто искат да ги чуят и от другите.
Ако например автора на една такава тема си я прочете като страничен зрител,веднага би разбрал какво да прави например и ако трябваше и да отговори,щеше да отговори по същия начин както би го направил и човек,който не е замесен в историята.
И всички,които изказват мнението си по дългите теми,дори с малко не могат да помогнат,ако ти сам не си помогнеш. Те дават "съветите си" въз основа на личния си "опит" и именно страничното виждане.Не могат да погледнат през очите на автора...по точно не искат. И аз сега не мога,но мога да кажа какво мисля за Di от начина по който го е написал. Не искам да съм крайна,просто така изглежда.
4XCOKИ
След дъжд качулка.Първоначално написано от Di
Издънил си се и тва е, приеми го, ти си некадърник, тя няма да се върне, освен, ако не е тъпа.
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
^^ WTF?
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Помага, да!Помага, защото казваш всичко каквото ти е и по-този начин не го задържаш в себе си..един вид изпускаш малко парата. Права си за това, че авторите на дългите теми знаят отговорите на въпросите си и искат да го чуят просто от другите, но нима като чуеш и от някой друг, че това е правилния път това не ти помага? Не се ли чувстваш малко по-сигурна в мислите и разсъжденията си, както сега аз подкрепих твое изказване?
Когато знам нещо и съм права,не ми е нужно ничие друго одобрение. Чувствам си се сигурна и без да ме подкрепяш. И виж...щом искаш толкова да си кажеш всичко отвори си един текстов документ и си излей "мъката".Първоначално написано от Re5peC7
4XCOKИ
С теб не се спори явноПървоначално написано от ShtrudeL
..ама има време живота да те поочука
П.С. Сега разбирам и избора ти на аватар, право в десятката браво! \/
Роско - не че нещо ама кво ти пречи Щрудела?
Автора че мрънка като момиче, че и по зле - факт. Ама се нервя когато спрете да мислите и се филмирате. Затова пиша.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
До доста погрешни изводи стигаш. И сигурна съм,че не разбираш избора ми на аватар.Първоначално написано от Re5peC7
4XCOKИ
Нали!Първоначално написано от valdesbg
4XCOKИ
Мога да кажа, че се отнася същото и за теб, но хайде да не спамя в темата на момчето повечеПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
Да не се лъжем...не ти пука за темата на момчето.
4XCOKИ
Ами, всъщност не ми пречи и това не е заяждане, въпреки, че тя си мисли май точно това, понеже ми играе контра на всяко мое мнение без да се опита да види смисъла, ама както и да еПървоначално написано от valdesbg
Ами ако се замислиш, май точно за това започна нашата..ммм..дискусия?Първоначално написано от ShtrudeL
Именно,че виждам смисъла,който не ми харесва,го оспорвам. ^
Според моята гледна точка,твоята не ми харесва.
Бтв...и аз не се заяждам. Обичам да си изказвам мнението ^ Нищо лично.
4XCOKИ
Е,ако това ще те успокой и аз съм на т'ва дередже...Буквално съсипана,заради момче обаче.Не усетих,кога хлътнах толкова.Лошото е,че няма надежда за мен ха.При теб дано нещата стоят по-добре и се наредят.Аз си легнах снощи в 12 и до 2 часа мислех за него и плаках.И днес е така.Ам,свикнах с болката,радостта е малко.
![]()
![]()