- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпросче
Значи преди 2 седмици правих секс с презерватив и всичко си беше както трябва,но сега ми закъснява с 3 дни а винаги цикъла ми е бил редовен,може ли да съм забременяла?
ДА!Първоначално написано от naeks
![]()
Възможно е, вземи мерки.![]()
![]()
бременна си! 100% сигурно е! Щом като ти е бил редовен... Аре бързо на гинеколог , че и аз почнах да се притеснявам!![]()
Станислава
Каквото и да се случва сега, щом си правила секс без презерватив има възможностНаучете се най-накрая да се образовате преди да се мятате в леглата на зажаднелите за п**ка пикльовци...
![]()
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Мне е задължително ... Може , ако си ходила на море от климата да е станало както при мене![]()
Първоначално написано от m0n4yyy
и аз така мисля
![]()
А ти няма да е зле да се научиш да четеш. Към авторката: споко бе, 3 дена са нищо, ни съ пристиснявай.Първоначално написано от monincetyyy
Ooooo Извинявам сеПървоначално написано от ImmortalTechnique
наистина не съм прочела
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
![]()
бЪРЗО НА ГИНЕКОЛОГ!! щом ти е бил редовен ..
мале.. закъсняла си ми се струва
късно е за хапченца
.. мале.. разкажи нещо повече.. на колко години си.. този с който си правила секс сериозен приятел ли ти е... как стоят нещата..
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
и после да се гръмне нали? Или докато пише??? А а а а ... Аха , ахаПървоначално написано от elito0o0o0
![]()
Станислава
Айде запази си мнението за себе сиПървоначално написано от t0d1t0
![]()
Както казаха,вероятно е от стреса или климата. Щом сте се предпазвали,предполагам няма защо да се тревожиш. Don't worry !
![]()
I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you trough it all
Even If saving you sends me to Heaven ...
честито тризнаци![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Казва че го правила С ПРЕЗЕРВАТИВ, а не без...чети хубаво...а по темата: мисля че не си бременна, май е от климата или от притеснения или от някой др характер, обаче вземи си тест да се успокоиш...Първоначално написано от monincetyyy
Дано са живи и здрави ! и да не правят като майка си и баща си .. да се перат без презервативиПървоначално написано от HanopkaH
![]()
![]()
Ам човече тя е казала , че са го правили С презерватив.![]()
Станислава
++++++++++ 1Първоначално написано от t0d1t0
моля ви четете по-добре и не пишете тъпотии...
+1...Първоначално написано от xit_ss
Хах... Вземи си тест за бременност и ше видиш как стоят нещата![]()
![]()
Ако не си бременна и ти закъснява или е от промяната на климата или е нещо друго.. за това отиди на гинеколог и без това е добре да се ходи по-честичко ,когато водиш полов живот![]()
е добре , но след като се е скъсал ..Първоначално написано от t0d1t0
Извинявам се за Поста , не съм прочел внимателно ! ..![]()
![]()
бас ти ловя,че си някоя от пиклите на по 14-15 годинки и цикъла ти е дошъл вчера.. уатевър бременна си . честито
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?