- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Вярна ли е тезата "Прави добро за да ти се връща добро&
Първоначално написано от ivan_realmadrid
мда.. поне от моя клас нямам нужда от помощ и предпочитам да ме мразят и да странят от мене... значи трябва да съм лош, така ли?
Аз по-скоро съм привърженик на тезата: направят ли ти добро не отвръщай, а направят ли ти зло отвърни с ТРОЙНО зло![]()
Точно тук в България тази теза добро за добро няма как да е вярна!![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
да оставяш да те тъпчат, не значи, че си ''прекалено добър''. значи, че си малодушен. добротата и малодушието нямат нищо общо.Първоначално написано от sladkish_14
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Като цяло да, но всичко си има граници.. Трябва да помагаш на тези, които цениш и които знаеш, че ще оценят доброто, което си сторил. Ако почнеш да помагаш на всеки, който ти поиска услуга (малка или голяма) ще се озовеш да забравиш да мислиш за себе си и за най-близките си.
в много малко пъти е вярна ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
+1Първоначално написано от sladkish_14
По-добре не мога да го кажа![/b]
Първоначално написано от Seducti0n
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Не.
По-скоро 'Мисли добро и ще ти се връща добро' е вярно на 100%.
Не са важни нашите постъпки, а мислите и чувствата, който влагаме в тях.
Kolkoto pove4e porastvam tolkova po-protivore4ivi zaklu4eniq si vadq,za tova sprqh da vadq takiva.Oba4e smqtam,4e nqma zna4enie dali shte ti se vyrne,a dali kogato napravish dobro shte se po4uvstvash po-dobre,za men tova e smisylyt na dobrotata!(Izvinqvam se 4e ne pisha na kirilica.)
Доста тъпо е да правиш добро,само и само за да ти се върне и на теб.![]()