.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от ivan_realmadrid
    "Прави добро и хората ще ти се качат на главата" А по ли е добре да си лош и всички да странят от теб?!

мда.. поне от моя клас нямам нужда от помощ и предпочитам да ме мразят и да странят от мене... значи трябва да съм лош, така ли?

Аз по-скоро съм привърженик на тезата: направят ли ти добро не отвръщай, а направят ли ти зло отвърни с ТРОЙНО зло

Точно тук в България тази теза добро за добро няма как да е вярна!
    It's better to be ALONE than to be with people you don't like.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Oпределено не е така ,, Не всеки път , когато правиш добро ти се връща със същото.На мнение съм , че на добрите им се качват на главата .. Не е хубаво да си безхарактерно добър , винаги можеш да си добър , но да държиш на своето , за да не те мачкат ..
    да оставяш да те тъпчат, не значи, че си ''прекалено добър''. значи, че си малодушен. добротата и малодушието нямат нищо общо.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    дам,вярна е,както и че Бог забавя,но не забравя

Супер фен
    Като цяло да, но всичко си има граници.. Трябва да помагаш на тези, които цениш и които знаеш, че ще оценят доброто, което си сторил. Ако почнеш да помагаш на всеки, който ти поиска услуга (малка или голяма) ще се озовеш да забравиш да мислиш за себе си и за най-близките си.

Голям фен Аватара на gret4ety
    Цитирай Първоначално написано от adizitk1
    понякога ама най-често в сила е тезата "прави добро, за да изядеш лайно"
    Е тфа е отговора. \/

Мега фен Аватара на Hilary_
    в много малко пъти е вярна ..

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Oпределено не е така ,, Не всеки път , когато правиш добро ти се връща със същото.На мнение съм , че на добрите им се качват на главата .. Не е хубаво да си безхарактерно добър , винаги можеш да си добър , но да държиш на своето , за да не те мачкат ..
    +1
    По-добре не мога да го кажа!
    [/b]

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Цитирай Първоначално написано от Seducti0n
    не винаги се връща толкова скоро, колкото на самите нас ни се иска, но иначе съм склонна да твърдя, 4е тезата е вярна(:

Та в този ред на мисли-Господ бави, но не забравя.
    Тоест, ако човек е направил нещо добро, рано или късно ще стане и самият той обект на добро дело, но ако го е направил безкористно, без да очаква, че съдбата ще му се отплати.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Не.
    По-скоро 'Мисли добро и ще ти се връща добро' е вярно на 100%.
    Не са важни нашите постъпки, а мислите и чувствата, който влагаме в тях.

Kolkoto pove4e porastvam tolkova po-protivore4ivi zaklu4eniq si vadq,za tova sprqh da vadq takiva.Oba4e smqtam,4e nqma zna4enie dali shte ti se vyrne,a dali kogato napravish dobro shte se po4uvstvash po-dobre,za men tova e smisylyt na dobrotata!(Izvinqvam se 4e ne pisha na kirilica.)

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Доста тъпо е да правиш добро,само и само за да ти се върне и на теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си