.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Град
    В света на чудесата..

Дали това е правилното решение..?

Записах се на уроци по испански език.Само да поясня,че не уча в испанска гимназия и съм А Б С О Л Ю Т Н О начинаеща. Чудя се дали взех правилното решение....испански ли трябваше да запиша или немски....френски..? Определено знам,че испанския ме влече най-много,но пък той ли е най-точния..този,който ще ми послужи най-добре?Какво е вашето мнение и мислите ли,че веднъж седмично /в неделя/ е достатъчно,защото ходя и на уроци по англ.ез. и прецених,че тогава ще ми бъде най-удобно и ще мога изцяла да се раздам

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Зависи към къде се насочваш.

Според мен е много хубаво, че си записала втори език (ти по принцип английски ли учиш?) и мисля, че щом те влече най-много е добро попадение. Аз уча немски и направо ме съсипва, езиците са ми силата, но това нещо не му схващам нищичко.. Казвали са ми, че и френският е доста труден. Абе като цяло май испанският е най-лесен, а и щом ще го учиш веднъж в седмицата..
    Не мисля, че има правилно и грешно решение за езици, всеки един от тези би ти бил полезен, вече трудно, ако не и невъзможно да вземат човек без втори чужд език. Щом имаш амбиция да го учиш, а не те карат, супер.

PS А и не забравяй, че испанският май е втори по говоримост в света след английския, търси се доста, така че ще ти е от голяма полза

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Еми като ти харесва най-много испанския него ще уичш. Апък аз мисля, че ти е достатъчно, да учиш два езика извън класно допълнително в училище, то се товари и не става много хубаво.

Важно е да учиш този,който най-много ти харесва.

Мега фен
    Какво учиш в училище като език ?

Мега фен
    И кой клас си ?

Супер фен Аватара на iPurple
    Един език повече НИКОГА няма да ти е излишен, а всеки език е полезен по някакъв начин. Няма за какво да съжаляваш..
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar

Re: Дали това е правилното решение..?

Цитирай Първоначално написано от Beautyful
    Записах се на уроци по испански език.Само да поясня,че не уча в испанска гимназия и съм А Б С О Л Ю Т Н О начинаеща. Чудя се дали взех правилното решение....испански ли трябваше да запиша или немски....френски..? Определено знам,че испанския ме влече най-много,но пък той ли е най-точния..този,който ще ми послужи най-добре?Какво е вашето мнение и мислите ли,че веднъж седмично /в неделя/ е достатъчно,защото ходя и на уроци по англ.ез. и прецених,че тогава ще ми бъде най-удобно и ще мога изцяла да се раздам

Бих ти казала само.. БРАВО! и продължавай да го учиш! Испанският е много интересен и лесен език.. Френският не е толкова лесен и не се говори толкова колкото Искански,Английски ,а може би и Немски..
    За Немския.. ем.. и той е също толкова труден ,колкото е и Френския.. трябва да имаш произношение.. и т.н... щом си запалена по Искански.. продължавай да го учиш! Хехе Колко тъпо се изразих не е истина .. както и ще да е.. ти ще разбереш кое е най-доброто за теб Успех с езиците
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Град
    В света на чудесата..
    Ехеее...Мерси много на всички за пожеланията А относно въпросите- в училище уча само АЕ,а сега съм 8-ми клас

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    А втори език ще имате ли в даскало? Ако се набляга и на него, значи всичко ще е супер.
    Аз съм 9 клас, профилът ми е английски и немски; немския го почнахме тази година. Обмислям да се запиша на руски (може и на френски, но по-малко вероятно), но не знам дали няма да ми е много тежко тая година за частни уроци.
    Щом те кефи езика, значи си направила правилното решение. Мен например испанският не ме кефи (без да се обиждаш), а по ме влекат немския, руския и т.н.
    Ами успех.

Голям фен
    Подкрепям те напълно !!! Супер як език е испанският ,а ако знаеш и английски е просто незаменима комбинация.Но все пак мисля,че един ден е недостатъчен.Аз бях подготве с испански и го учехме супер много имахме 3-4-5 часа на ден испански и наистина имаме основата,но се искат постоянни упражнения.Само с един ден се забравя.Добре ще е да си купиш някакви книжки и учебници по испански,да си водиш речник с думи и фрази,както и да слушаш испанска реч.Успех !

П.П Ако искаш за нещо помощ пиши ЛС
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Голям фен Аватара на liim0nka

Re: Дали това е правилното решение..?

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Цитирай Първоначално написано от Beautyful

Бих ти казала само.. БРАВО! и продължавай да го учиш! Испанският е много интересен и лесен език.. Френският не е толкова лесен и не се говори толкова колкото Искански,Английски ,а може би и Немски..
    За Немския.. ем.. и той е също толкова труден ,колкото е и Френския.. трябва да имаш произношение.. и т.н... щом си запалена по Искански.. продължавай да го учиш! Хехе Колко тъпо се изразих не е истина .. както и ще да е.. ти ще разбереш кое е най-доброто за теб Успех с езиците
    м да тъпо се изрази и то доста по отношение на френския..
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Разбира се че е правилно... никога не е грешка да учиш език, защото езиците са нещо много полезно

Ами правилно е!!Щом ти харесва и имаш възможносто,похвално Аз уча английски и немски,имам желание и за 3 език,но първо искам да стигна на по-високо ниво с тези двата,пък тогава ако има време ще се постарая да науча още един!
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Град
    В света на чудесата..
    Цитирай Първоначално написано от sun4e
    Подкрепям те напълно !!! Супер як език е испанският ,а ако знаеш и английски е просто незаменима комбинация.Но все пак мисля,че един ден е недостатъчен.Аз бях подготве с испански и го учехме супер много имахме 3-4-5 часа на ден испански и наистина имаме основата,но се искат постоянни упражнения.Само с един ден се забравя.Добре ще е да си купиш някакви книжки и учебници по испански,да си водиш речник с думи и фрази,както и да слушаш испанска реч.Успех !

П.П Ако искаш за нещо помощ пиши ЛС
    Вчера си писах по скайп със учителката,която ще ми преподава тя ми даде един много полезен сайт за всички учещи езики /без значение какви/ http://www.babbel.com/ Всъщност действително ми беше много полезен,защото вчера си седнах на гъза и се постарах да науча някои основни фрази и думички Наистина съм страшно мотивирана да го науча тоя език А,иначе след малко отивам да се запиша и на уроци по англ.ез. там съм доста добре,но никога не е излишно да се упражняваш особено,когато имаш възможност.Поръчах си и от и-нет Един самоучител по испански със упражнения и CD на Colibri,които тези дни се надявам да ми доставят И така...това е за сега,по натам когато преценя,че съм стигнала до желаното ниво и по АЕ и по ИЕ може би ще запиша и трети език /Немски или Фрески...ще видим../
    sun4e благодаря много за предложената помощ,ако някой път се затрудня в нещо ще е удовоствие за мен да потърся помощта ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си