Цитирай Първоначално написано от sun4e
Подкрепям те напълно !!! Супер як език е испанският ,а ако знаеш и английски е просто незаменима комбинация.Но все пак мисля,че един ден е недостатъчен.Аз бях подготве с испански и го учехме супер много имахме 3-4-5 часа на ден испански и наистина имаме основата,но се искат постоянни упражнения.Само с един ден се забравя.Добре ще е да си купиш някакви книжки и учебници по испански,да си водиш речник с думи и фрази,както и да слушаш испанска реч.Успех !

П.П Ако искаш за нещо помощ пиши ЛС
Вчера си писах по скайп със учителката,която ще ми преподава тя ми даде един много полезен сайт за всички учещи езики /без значение какви/ http://www.babbel.com/ Всъщност действително ми беше много полезен,защото вчера си седнах на гъза и се постарах да науча някои основни фрази и думички Наистина съм страшно мотивирана да го науча тоя език А,иначе след малко отивам да се запиша и на уроци по англ.ез. там съм доста добре,но никога не е излишно да се упражняваш особено,когато имаш възможност.Поръчах си и от и-нет Един самоучител по испански със упражнения и CD на Colibri,които тези дни се надявам да ми доставят И така...това е за сега,по натам когато преценя,че съм стигнала до желаното ниво и по АЕ и по ИЕ може би ще запиша и трети език /Немски или Фрески...ще видим../
sun4e благодаря много за предложената помощ,ако някой път се затрудня в нещо ще е удовоствие за мен да потърся помощта ти.