.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 106 от общо 106
    Супер фен
    Град
    sofiq
    mn sladki rokli4ki))) nie 6te sme na slun4ev brqg dovolna suma kolko pari iskat do turciq,italiq?

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

До Италия не знам.
    До Турция е различно.Варират от 280 до 400лв.Зависи от звездите на хотела.Ние мислим да изберем най-евтината оферта(280лв. хотел 3 звезди, включва закуска, вечеря, доколкото знам за шведски маси, пътни, застраховка и някаква обиколка), за да може да имаме повече за харчене.Обаче лошото е, че всички оферти за сега, които сме гледали са с преминаване.Първите 2 вечери в един град, останалите 2 в друг.Тъпо е, защото разстоянието м/у 2та града било голямо и щесе убием от път за 4-5 дни.По-добре на едно място и да не опаковаш багаж постоянно
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Ние за това мислехме да идем някъде на тихо и спокойно място (без обиколки) и да си купонясваме.

Определено е мноого по-добре да си дадеш парите за една хубава екскурзия,отколкото за нещо излишно покрай бала :P
    Cause every girl here wonna be her..
    She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!

Ехоо, абитуриенткиии, къде се запиляхте... Нещо се занемари темата.

Да бе и аз чаках някой да я вдигне
    То явно се изчерпаха предложенията

Вие насочихте ли се нанякъде? Знаете ли какво искате, дали ще шиете или ще купувате готова
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си