.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Вегетариански въпрос(:

Добре,не знам дали мястото на темата е тук,но...От известно време насам се отказах от месото и от всякакви месни продукти,и то просто защото вече не ми се яде,даже ми е гадно на вкус(и на мирис,и на вид ) Таа майка ми се притеснява,защото напоследък съм разсеяна и забравям(проверих,не е Алцхаймер )и си мисли,че това е от липсата на месо...Е,въпросът ми е дали трябва да си купя някакви специални витамини,които да компенсират или няма нужда от такива мерки?Благодаря предварително
    You haven't met yourself yet.But the advantage to meeting others in the meantime is that one of them may present you to yourself.

Сега ще ти дам малко месо от rfvtgbyhn (печено с картофи, мм, любимото ми) да видиш колко е вкусно

Нямаш нужда от допълнителни витамини - тези хапченца и разтворими глупости не се усвояват качествено... Обаче плодове, зърнени култури (овес, жито и др.), бобови култури, ядки, млечни продукти и яйца е добре, даже препоръчително да консумираш...
    Аз лично съм вегетарианец от 8 години. Тренирам триатлон, тренировките на който са доста тежки. Нямам никакви проблеми, нито чувствам слабост или пък боледувам. Но спазвам и доста правила на хранене. А и поне 50% от храната за деня ми е в суров вид.

Успех и не се притеснявай - стига да не блъскаш пърженяци и сладости всичко ще е наред. Имай в предвид, че към вегетарианството се преминава постепенно - не изведнъж...

Да,менюто ми изобилства от плодове,зеленчуци,млечни продукти,яйца и,разбира се,зърнени храни-но така беше и когато ядях месо-затова си помислих,че може би ще ми трябва още нещо
    Междудругото,не спрях месото изведнъж-първо започнах да го намалявам,после минах само на риба,а сега не ям нито едното от двете,въпреки,че много хора ми казват,че рибата не се брои за месо...

П.П.NecroSadisticSadomiziers,съжалявам, но дори и от картофките няма да си взема след като са печени с месо
    You haven't met yourself yet.But the advantage to meeting others in the meantime is that one of them may present you to yourself.

Мега фен Аватара на EarthShaker
    да попитам имаш ли ПОНЕ 18?

риторичен въпрос.

Цитирай Първоначално написано от Sanguis
    Да,менюто ми изобилства от плодове,зеленчуци,млечни продукти,яйца и,разбира се,зърнени храни-но така беше и когато ядях месо-затова си помислих,че може би ще ми трябва още нещо
    Междудругото,не спрях месото изведнъж-първо започнах да го намалявам,после минах само на риба,а сега не ям нито едното от двете,въпреки,че много хора ми казват,че рибата не се брои за месо...
    Значи всичко си ти е на 6

Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    да попитам имаш ли ПОНЕ 18?

риторичен въпрос.
    Ноуп,на 15 съм(:

Мега фен Аватара на ameli
    трябва да хапваш от всичко, защото ти тепърва се развиваш
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

аз не съм яла месо никога през живота си. Сега съм на 16 и сичко ми е ок . не се тревожи, сичко около месото са само дрънканици и стари бабини навици...
    месото не е необходимо. )
    Поздравления!!!!!!

Мега фен Аватара на EarthShaker
    И успех в анемията!

ям месо заради хемоглобина
    направи си изследвания след 1 месец вегетарианство и после 1 месец яж и месо и ще видиш разликата
    Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    И успех в анемията!
    Я разясни

Пълни глупости месото ти е крайно необходимо и то точно на тая възраст е са ако нямаш никъв активен живот за спорт говоря и без месо можеш да мине6 ...

и аз съм вегетарианка ии съм си перфе .. може би трябва да наблегнеш на плодовете и зеленчуците ;]]
    n as we lie beneath the stars we realise how small we are ..

Цитирай Първоначално написано от torino
    Пълни глупости месото ти е крайно необходимо и то точно на тая възраст е са ако нямаш никъв активен живот за спорт говоря и без месо можеш да мине6 ...
    Ти ги пишеш глупостите... "крайно необходимо"? Кое му е толкова необходимото, пък било то за активен спорт или не?...

Както може със, така и без - въпрос на избор.

Mи да, аз мисля, че е от липсата на месо, тъй като месото има съставки, които ги няма в никоя друга храна, освен в него, а ти не го ядеш.И или започни да ядеш месо или започни да пиеш витамини, но разбери кои витамини ще заместят месото...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си