.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Повече от фен Аватара на mkio

Изправяне на коса и лак

Знам, че има много теми относно изправяне, преси и т.н, но никъде не открих отговор конкретно на моя въпрос Значи, аз искам да постигна този http://www.album.bg/miss_kaprizz/images/17746339/ ефект.
    Знам, че се използва лак. Въпроса ми е обаче кога се впръска той. Преди, на отделните кичури преди да се изправят, или вече след като са изправени?? Предварително благодаря, за отговорите на лееко глупавия ми въпрос

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Ми според мен,за такъв обем са използвани "вафлички" отдоло..
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Да, за "вафличките" знам, идеята ми беше за изправянето-как се постига да е толкова право и същевременно несплъстено. Знам, че попринцип става с лак, но въпроса ми беше дали преди или след изправянето се впръсква той.

Супер фен Аватара на j_adore2
    ^ Да те даже се виждат.
    Иначе за лака аз слагам на всеки кичур преди да го изправя и след това на цялата коса .. Но това е само когато искам да ми е идеално права косата и да не се начупва толкова лесно от влагата и т.н,повечето пъти слагам лак само на изцяло изправена коса
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Повече от фен Аватара на Dian4ety
    Това е правено като първо е напраскана косата с лак и след това е изправена, но да знаеш, че това супер много уврежда косата

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    Цитирай Първоначално написано от Dian4ety
    Това е правено като първо е напраскана косата с лак и след това е изправена, но да знаеш, че това супер много уврежда косата
    +1

И аз си правя така косата.. Значи първо я измивам и суша, след това я изправям като всеки кичур го пръскам с лак и го минавам с пресата..След това правя вафличките..После я топирам като всеки кичур, който е топиран го пръскам с лак от въртешната страна и суша с сешуар после я подреждам и пръскам с ужастно много лак..

Много благодаря за отговорите! Знам, че е пагубно за косата, обаче аз не смятам да го правя всеки ден

Цитирай Първоначално написано от mkio
    Много благодаря за отговорите! Знам, че е пагубно за косата, обаче аз не смятам да го правя всеки ден
    Повярвай ми аз го правя всеки ден от близо 2 години.. Отнема ми по 1:30 ч сутрин.. И наистина е ужасно за косата.. Но все още си имам коса де..

Град
    [На Метри От Земята]
    слагай лака след изправянето, защото така повреждаш и косата и пресата си
    Просто аз

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Само едно ще ви кажа мъжете въобще не гледат косата Знам защо го правите това, защото ако не си изправите косата и не я наръфате вафлички мафлички, вашите приятелки ше ви се смеят.... Ми кво да се праи детска работа като пораснете малко няма вече да имате време за тоя лукс........ :P :P :P :P :P :P

Град
    Пловдив
    оф нз ама тука http://www.album.bg/miss_kaprizz/images/17746389/ косата и е уникална
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Цитирай Първоначално написано от Dian4ety
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си