.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Рижата мъртъв

Голямата Рижа беше убит наскоро в Бургас, лека му пръст http://www.vsekiden.com/?p=58273

кое му е голямото?

Голям фен
    Беше въпрос на време...
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Такам такам.. това е teenproblem има си статии и т.н. .. тук е форум,а във форума пишат хора ,които имат проблеми или хора които помагат на такива с проблеми.. А това какъв проблем е..? хах.. Честно казано.. по новините също го даваха .. не виждам смисъл и във форума да пишете за тая ''мутра'' .. Рижата да си бере грижата ..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ъъ... за сефте го чувам

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Такам такам.. това е teenproblem има си статии и т.н. .. тук е форум,а във форума пишат хора ,които имат проблеми или хора които помагат на такива с проблеми.. А това какъв проблем е..? хах.. Честно казано.. по новините също го даваха .. не виждам смисъл и във форума да пишете за тая ''мутра'' .. Рижата да си бере грижата ..
    +1

Поне да си беше направил труда да пусне темата в раздел "Новини".... А иначе ми е все тая. Що не гръмнат мен?

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    щото ти няма да вадиш нож на моторист, който ти е взел предимството...

до колкото знам беше лице хаха .. той не беше толкова проблемен колкото брат му малката Рижа и да не мислите , че той сега ще утихне няма да има спирачки ..
    лека му пръс .. ПОЧИВАЙ В МИР Калояне ...

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Един боклук по-малко честно казано.. Цял Бургас е пропищял от него, от брат му и от приятелите му.. Ходи и ръга, който свари.. на ся си намери майстора.. Жалкото е, че сега Малкия няма да кротне въобще.. Ще сме като в гангстерските филми. Само дето тука тея не са гангстери, а изживяващи се като такива..
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    ся по не ма е страх кат излизам вечер

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LittleDude
    ся по не ма е страх кат излизам вечер
    Не се успокоявай толкова лесно.... аз бродя ли бродя със самурайски меч и капак от тенджера...

да се вживяват още в ролята на супер герои

Цитирай Първоначално написано от zagadkataa
    до колкото знам беше лице хаха .. той не беше толкова проблемен колкото брат му малката Рижа и да не мислите , че той сега ще утихне няма да има спирачки ..
    кво значи нямал да има спирачки? кой позволява да вилнеят такива "лица" и да правят квото си искат? да нападат хората с ножове? много филми.

Кой беше написал , че Рижите не са такъв проблем. Хахах , ако не знаеш са умирали хора заради тея Рижи...Така , че според мен може да се постави като тема , но не разбирам как тя би се развила Но знам , че тези са престъпници , така че той си го е търсил...

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от dekomondo
    Кой беше написал , че Рижите не са такъв проблем. Хахах , ако не знаеш са умирали хора заради тея Рижи...Така , че според мен може да се постави като тема , но не разбирам как тя би се развила Но знам , че тези са престъпници , така че той си го е търсил...
    Подмазват им се през нета, щото не искат да си имат проблеми сигурно.
    Не съм от Бургас, не бях ги чувала тези...

Град
    Бургас
    Чувала съм ужасни неща, а и се плашех като съм го виждала... не знам, но сега брат му наистина ще се развилнее. И все пак мир на праха му...
    Maybe we're sealed in silence
    And maybe we feel a guidance
    Maybe your own devices
    Will keep you afraid and cold
    But i...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    ъъ... за сефте го чувам

Цитирай Първоначално написано от plmn
    Цитирай Първоначално написано от zagadkataa
    кво значи нямал да има спирачки? кой позволява да вилнеят такива "лица" и да правят квото си искат? да нападат хората с ножове? много филми.
    голямата Рижа не беше такова лайно ве .. хахаха и брат му снятай на погребението на брат си мега надрусан да не знае ко стаа ,, леко ли ши си го враща и не не им се подмазвам .. се пак нито знаят коя съм нито нищо ... всеки си има мнение и аз изказах моето .. за тфа , че ши ма извинявате

Град
    Galapagar
    Защо ли да не се сложи един симпатичен ключ на тази тема?..

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    И кой е тоя ? Мне сериозно не го знам.

Loko Sofia
    Manchester United

почивай в мир!
    Жалко,че точно Калоян си отиде,той беше възможно най-...как да го кажа ставащият от всичките др и от брат си.

Повече от фен Аватара на kasten
    Град
    Plovdiv
    Тоя щом е от Бургас,има ли нещо общо със Митьо Очите?

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от zxcvbnmasdfghjkl
    почивай в мир!
    Жалко,че точно Калоян си отиде,той беше възможно най-...как да го кажа ставащият от всичките др и от брат си.
    ИИ... защо да е жалко ако мога да попитам?? Не трябва ли всички такива мутрички да се избиват 1 по 1 Без значение кой е по-по-най от другия...

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    почивай в мир!
    ИИ... защо да е жалко ако мога да попитам?? Не трябва ли всички такива мутрички да се избиват 1 по 1 Без значение кой е по-по-най от другия...

Ми трябва.. 'Щото колко народ е изпотрепъл, колко е наръгал, колко е заплашвал, колко дрога е продал.. да продължавам ли? А и на July morning стрелял на плажа по някфа мацка и напрайл некфа тоалетна на швейцарско сирене.. За това ли да го жаля, а? Ако имаше дете и тоя му продаде дрога или му направи нещо друго пак ли ще има "почивай в мир"? Да, ама не.. Получи си заслуженото. Останалите и те трябва да го последват.
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от bebe7o
    почивай в мир!

Ми трябва.. 'Щото колко народ е изпотрепъл, колко е наръгал, колко е заплашвал, колко дрога е продал.. да продължавам ли? А и на July morning стрелял на плажа по някфа мацка и напрайл некфа тоалетна на швейцарско сирене.. За това ли да го жаля, а? Ако имаше дете и тоя му продаде дрога или му направи нещо друго пак ли ще има "почивай в мир"? Да, ама не.. Получи си заслуженото. Останалите и те трябва да го последват.
    Добре ве.. не ми се карай .. аз не казвам обратното

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си