- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос за какичките
момчетата им се прииска само за секс и разни мръсотии а момичета на вас изобщо приискало ли ви се е ??
ОФ АРЕ БЕГАЙТЕ ОТ ФОРУМА РЕТАРДИ![]()
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
според теб ?Първоначално написано от alpito0o0
мии май не![]()
оф,няма кво да пишете просто видяло се е че авторката е проста..
ФЕЙЛ ВЕ
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
хахаха... ей плешив, аз съм момче хахаха ибахти тапака дет си .. само спамиш, недей пиши ако не те интересува темата![]()
дай ми точен адрес и телефон до 24 часа съм там,да зема малко от твойте косми, Джихаде, турски сирако.
задник съм.
Първоначално написано от Animalistic
не е ли ако искам ?
задник съм.
Пич какъв е смисъла да се отваряш като никой от вас няма да се довлече до града на другия да се ступате...освен ако не сте от един град де тогава вече е друго нещоПървоначално написано от kidwestern
![]()
По темата: Ми Нз![]()
Westside rollin' all day, every day
Тука много клавиатурни бойци![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Кефиш с тоя коментарПървоначално написано от BlueFace
![]()
All i want is... everything
I'm just a wanna be.
Не бе, нова компютърна онлайн игра - TeenproblemFight. Изискванията са да бъдете много отворен зад компа, да не сте над 12 години и в никакъв случай да не излизате навън, защото може да ви пребият много злобно.![]()
![]()
Pagani Zonda
Ако му се идва до Англия, да идва, да го видим...Първоначално написано от TheX
Аз не се "отварям", а просто иронизирах с предния коментар на автора в който беше написал "тАпак".
0mfg... wii p0 cql den st0ite sam0 pred kompa i w teenproblem samo spamite, drugo nisht0 ne praite :X![]()
Първоначално написано от Animalistic
![]()
Pagani Zonda
ахьхаьха с тоя кометар го разбиПървоначално написано от Xeon
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И да не забравяме КуМиНтАрЧиТъЪъ и ОуНчИтЪъЪПървоначално написано от Animalistic
![]()
![]()
![]()
Westside rollin' all day, every day
секи е различен аз ши искам др няма да искатай да кажа
0o maik0 vii naistina ste typi 0ba4e :XПървоначално написано от TheX
че то на момичетата им се приисква по често от колкото на момчетата бе![]()
Ха тук се заформя една много интелектуална тема . И за бога що за тъп въпрос ?![]()
ей тАпако мълчи и недей казва к`во правим ниеПървоначално написано от alpito0o0
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\