- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Превръзки.
Always![]()
И нека с риска да падна, поне за миг полетя...
Eй, на теб да не ти е дошло??Защото до скоро нямаше цикъл...Ако ти е дошло честито..А по темата-аз използвам евърбел, карче скоро е съм използвала защото много ми закъснява
![]()
Аз пък ще кажа Паломита. Едни такива сини, мама всеки път взима от тях. Не съм фенка на Always, може би защото винаги съм ползвала някакви огромниИ от ежедневните на Паломита са много доволна, особено за последните дни на менструацията са супер
![]()
Обаче превръзки с памучно покритие наистина са адски гадни. Не си взимайте никога такива!!!
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Първоначално написано от Swe3ty5
Гледам всички сме единодушни (с малки изключения), че Always за момента са най-добрите
.
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
^ Бе не е баш така. Примерно на Либрийз са като памперси.Евърбела пък се се разлепя самата "мрежичка" от лицевата страна, въпреки, че не ги държа повече от 2 часа.
Паломитата са хем прекалено тънки, хем и не се лепят по никакъв начин.
Always-а са най-добре май, като изключим, че имам алергия от обикновените памучни, но не и от ароматизираните такива. И дължината им е малко кофти, ама сякаш те са най-малкото зло.
И според мен между превръзките си има разлика, но моето мнението е друго- Да, либрес са като картонен памперс, но за евърбела не смятам така.Мрежичката може да се маха, но това е само при копринените превръзки на евърбел.Но при памучните това го няма и аз съм мноого доволна от тях.За паломита съм съгласна, че са мн тънки и не лепят.Иначе за олейс-използвала съм ги и преди ги използвах, но ми идват малко големки и широчки.Дори и най-малките ми идват кофти, щото са мн широки и не са ми удобни.Но всеки си има мнение и вкус и не може всички да сем на едно мнение, защото ако бяхме, то тогава щяхме да използваме едни и същи нещаПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Евърбел,флирт и awlays
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
хих +1Първоначално написано от Serenavanderwoodsen
![]()
^^ и аз....но Always са най-добритеПървоначално написано от POLLINA
ползвам ежедневните им, и другите когато съм в цикъл и то само вечер, защото се налага
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
само аз ли намирам темата за мъъничко странна ..![]()
![]()
![]()
![]()
иначе .. always ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Олуеис за мен са най-добри..преди година и нещо си бях взела някви други копринени и ми се появи нещо като парене и от тогава само на олуеис карам и тампони за през деня.
Оуейс ултра дъ бест <3
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
always
everbel
тампони - ob
(#) ...thats a cookie...
Абе голяма пропаганда на Always![]()
Мен пък хич не ми харесват,само Libresse ползвам :/
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Аз го джиткам на почти вскявиAlways,Palomita,Everbel каквито свара в магазина и ми по харесат... иначе аз много не съм доволна от always..доверие хич нямам в тях.. ама превръзки като превръзки саа важното е да има там нещо
![]()