.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Връзка без силна тръпка..

Може би има такава тема, но не мога да намеря.. Та въпросът ми е започвали ли сте връзка с човек към когото нямате много голям интерес.. т.е. пак ви харесва, но няма силна тръпка когато си говорите или сте заедно.. И следователно как е продължила тази връзка.. В такава ситуация съм че се чудя дали има смисъл да се започва някаква връзка и дали ще се получи нещо.. за това очаквам вашите мнения по въпроса Благодаря предварително

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Имала съм такава връзка.Много тъпа постъпка исках да забравя бившият така,но не стана дори стана по-зле,както и да е.Свърши след 2,3 седмици.Повече не искам да го правя...

Цитирай Първоначално написано от Zaharinka
    Имала съм такава връзка.Много тъпа постъпка исках да забравя бившият така,но не стана дори стана по-зле,както и да е.Свърши след 2,3 седмици.Повече не искам да го правя...
    +1 При мен се случи точно същото, само дето връзката продължи 1 седмица.
    100 години всяка нощ валеше
    като бебе ти до мене спеше..
    100 години време ни делеше
    колко малко ти до мене беше.... ;[

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от Zaharinka
    И при мен беше нещо подобно.Tръгнах с едно момче,защото сигурно съм искала да забравя друго,което ме заряза.Не съм го направила съзнателно,но угорчението те кара да правиш такива неща,пък дори и да не го направиш нарочно.
    Тази връзка просъществува 3 месеца и то не защото нямаше тръпка.Имаше,но самото момче караше много бавно (едвам ме прегръщаше,държеше за ръка,а вече и не помня колко време му тряваше за да приеме целуването като нещо нормално (бяхме на 14-15)).И тръпката изчезна след време.
    Та мисълта ми е,че както може тръпката да изчезне след време,така и може да се появи.
    Преди да направиш каквото и да е,премисли нещата.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

И къф е смисъла да ходиш с някой към когото нямаш силни чувства готино ти е ... ама като не си го чувстваш ти както искаш по добре прекрати всичко ... след време ще намериш някой с който ще ти е напълно добре

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    няма смисъл да се захващаш с него...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Щом няма тръпка няма смисъл да бъда с този човек,по-добре приятели,но не и повече
    All i want is... everything
    I'm just a wanna be.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Сега съм в такава.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

И аз съм в такава връзка в момента...и с момичето много добре си знаем..когато ни е на кеф тогова си ппрайм квото си искаме...а относно въпроса дали си струва да започнеш - моят отговор е категоричен (лично мое мнение) и той е НЕ,поради простата причина,че ще стане така,че ще харесаш някой друг и нещата ще се прецакат заради 1 "само" закачка...моя съвет е да си се разберете взаимно кво искате и на кво сте готови..
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    земи го, нищо не губиш.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Харесвах го но не чак толкова ... но сега след няколко месеца определено се появи тръпката .. незнам как незнам защо даже не съм и предполагала, че с времето ще стане така, но факт .. ;д

опитай нищо не губиш ..

Мега фен Аватара на vagarious
    Аз в момента съм поставена пред такава ситуация, но няма да започна нищо.Постъпвам егоистично, поради обстоятелствата, но така е най-добре.
    Big or small, lies are lies!

Не мога да разбера колко тъпи трябва да сте, че, за да забравите бившия/ата започвате нова връзка...

Град
    blg
    някой казват че тръпката идва след време от опит знам няма ли я в началото не чакай да дойде по-късно
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Град
    Пловдив
    Да вее. И аз съм имал такива взаимоотношения. Беше ми странно някак си. След 30-на дена всичко се изясни де

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

С бившото ми беше така..Изобщо ама изобщо не го харесвах. Просто се бях отчаяла, бях самотна ;d И скъсахме след месец и седмица някъде и сега сме си приятели

Град
    [На Метри От Земята]
    не мисля, че тази тръпка ще дойде от после..
    Просто аз

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Така е, то в началото ако няма тръпка..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    някой казват че тръпката идва след време от опит знам няма ли я в началото не чакай да дойде по-късно
    И аз така съм чувал,няма ли тръпка в началото не се надявай на повече.

P.S.Много хубав отговор,Gabi :P
    All i want is... everything
    I'm just a wanna be.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си